szymciu KSC
nie widze żadnego kibica Ptakovi na forum. Może Ty jesteś jakimś ukrytym :))))
Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie.
-
-
Najazd na Jaworzno
Rozszyfrowałeś mnie, jestem kibicem Ptakovii Bazar... dlatego cieszy mnie gaciówa jej kibiców... co za błyskotliwość... ;)
Nazwę Craxa puścił w obieg Zieliński ze Śląska w-aw w swojej książce o kibicach.
TYTUS to wszystko pięknie ujął a co do flagi SANTA GUERRA nie my ją robiliśmy tylko jacyś kolesie i dali ją to nie nasz wymysł ta flaga. a co do Szczaksy to właśnie inni kibice to wymyślili i tak jush zostało.A atmosfery na trybunach to pozazdrościło by nam wiele klubów w polsce teraz jest dużo gorzej ale to ciągle z tą ciągnącą sie aferą i drogimi biletami jak na II lige .
LIBIĄŻ czyli jeden z bardzo licznych f.c. Pasów też tam będzie!!
__TECHNIK__
tytus ja cie prosze nie rob mi tego wiecej w jakim hołdzie gdzie to jest napisane, skad ty to wiesz pewno ze trzeba uczyc sie od lepszego ,moze macie podobna sytuacje co Legia z przeszloscia ,moze ktos inny ale ja nie darze was sympatia nic na to nie poradze ze pasy biało czerwone kojarza mi sie z Cracovia a Garbarnia z Krakowem i wszelkie kombinacje wprowadzaja mnie w złosc i tez mnie denerwuje jak widze w tempie flage w bialo czerwone pasy a pod nia napis garbarnia.Wszyscy w Polsce wiedza ze Pasy to Cracovia a nie Garbarnia wiec mam propozycje dajcie sobie spokoj z Hołdem i zróbcie sobie cos innego moze odnajdziecie swa tozsamosc a ja moze was polubie chociaz watpie (a moze jak wygracie ze zwisla 5-0 czego serdecznie zycze).
ale to tak, jakby mowic, ze nie ma prawa byc dwoch (co najmniej) Hutnikow - albo Krakow, albo Warszawa, moze byc tylko jedna Lechia (Gdańsk czy Zielona Góra?), albo Polonia (Warszawa, Bytom, Przemysl, Bydgoszcz...). barwy tez nie tak latwo oryginalne wymyslic (bialoczerwone maja m.in. Cracovia, Resovia, ŁKS, Widzew...).
a sponsor to sponsor i z nazwa robi co chce....
a jesli chodzi o flage "santa guerra" to co przyjechał jezdziec bez głowy i dał ja wam no nie rozumiem chyba ktos musiał dac kase ktos to uszył itd. itd. flaga nie powstaje ot tak sobie moze przyniesli ja ludzie z miasta.A swieta wojne z kim prowadzicie, macie jakas tradycje z tego tytułu czy to wg was text taki sobie chwytliwy ze sie nadaje moze moglby byc lepszy ale nie mozna było nic wymyslec wiec ludzie z miasta go wklepali na flage tym bardziej ze gdzies go juz slyszeli.
Nijak nie rozumiem co Ci Maaciek przeszkadza ze iles lat temu na wzór Cracovii zakładano kluby w różnych miastach i miasteczkach? To chyba normalne.
byc moze Brajt masz racje ale to przypomina kopanie lezacego Garbarnia wyplynela nie wiadomo skad a Cracovia ocierala sie o 4 lige ,pojawiaja sie zdjecia Garbarnii w Pasach w gazetach odczucia miałem takie jakby rozkradali nas po kawałku a do likwidacji juz krok.Wiem ze to troche głupie ale w tamtym czasie tak myslalem i to zostało ,pewno ze moze kazdy klub zrobic sobie barwy jakie chce i nazwac sie tez jak chce ale jakby to wygladalo gdyby 10 zespolow mialo takie same barwy i gralo ze soba w lidze.
icek 66 pewno ze to normalne ale nie musimy ich z tej racji kochac
maaciek czy Ty masz zawsze jakiś problem?! Ja pisałem Ci już wcześniej - nie musisz nas lubić!!! Oszczędź jednak sobie komentrarzy, które nie wnoszą nic poza subiektywną krytyką. Patrz uważniej - w hołdzie napisałem w cudzysłowiu! Kto chciał zrozumieć sens tego, ten zrozumiał. Aha i napisz do władz wszystkich klubów, które mają w herbie biało -czerwone pasy o zmianę barw! Poza tym gdzie wyczytałeś, że Szczakowianka to pasy?! Ja nie słyszałem, żeby ktoś tak nazywał mój klub. A jeżeli chodzi o fanę Santa Guerra, to przywiózł ją jeździec bez głowy a był to prezent od Kopciuszka!
p.s. Twoje posty zaczynają mnie już irytować, chyba masz jakieś problemy osobiste i próbujesz 'wyładować się' przez internet, dlatego nie będę Cię obrażał!
tytus za to ja Ciebie obraze gnoju tak myslalem ze sie pozbylem smrodu ze Szczakowej ale nie, sam nie zrozumiales baranie ale nie jest jeszcze za pozno zrozumiesz jeszcze bo zycie cie nauczy i pokaze wam miejsce w szeregu . Przeczytaj to uwaznie smarku w d.u.p.i.e mam twoja irytacje problemy mam ale tylko natury psychicznej najpierw obedre Cie ze skory a pozniej porżne w Pasy w takie same jak macie na fladze a krew bedzie sciekac powoli tak ze bedziesz ja pil bo bedziesz umieral z pragnienia ale w zwiazku z tym ze jest to grozba karalna i mozesz zesrac sie przy jej czytaniu proponuje poczytac dla rownowagi bajki braci Grimm
i na dole po angielsku "bla bla bla" w cudzysłowie tak jak hołd
Wiadomość zmieniona (04-11-03 21:32)
maaciek ...
wyluzuj już ...
proszę !
swoja droga..... jakby zrobic statystyke barw w 1 i 2 lidze? :)
Brajt: to by wyszło... że Widzew... nie ma barw biało - czerwonych... tylko... czerwono - białe :P:P:P
załozyłem ten temat żeby pogadać o meczu itp a wy najeżdzacie kto ma jakie barwy !!! Szkoda gadać Internetowi chuligani:)))
bo my takie kłótliwe krakusy jesteśmy;-)
sorry Robert ale zdenerwowal mnie pan madrala troche przesadziłem ale wyobrazilem to sobie co napisałem i wygladalo by to nawet sensownie,w ogóle moderatorzy chyba dali mi dzisiaj dzien dziecka bo nie wykasowali postu.A na zakonczenie dodam ze nastepnym razem sie pohamuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)