Mecz w Kielcach sędziuje Mikulski. Specjalista od naszych dramatycznych meczów. Sędziował m.in. pamiętny przegrany w ostatnim kwadransie mecz we Wronkach, wygrany po dramatycznej końcówce mecz z Legią po śmierci Jana Pawła II, pierwsze derby (remis w dziesiątkę) w 2004 r. na Reymonta.
-
-
Korona - Cracovia 1:2 (było "Przed meczem z...")
Kaliszan to chyba nie taki nowy trener w Koronie ;).
nie nowy ale jakis nowy element,
patrz Zielinski i jego 1sze 3 mecze,
czy ktos jeszcze ma przeczucie ze dostanie sromy łomot??
ciekawe czy ktoś wie kto wygra jutrzejsze spotkanie?
każdy chyba to już wie...
.. niestety atpie byśmy zdobyli 3 punkty. W Koronie nowy trener to i piłkarze będą dodatkowo zmobilizowani.
Cracovia ZAWSZE pomaga sie przełamac druzynom w kryzysie
A tu jeszcze zmiana trenera...
Sytuacja analogiczna do meczu jesiennego, Majewski w Cracovii i Korona na tarczy
Płaczecie jak stare baby. 2-2 będzie i to po dobrym meczu.
Ważne żeby zagrożeni ( Wiśnia, Baran, Moskit,Szwajdych,Giza) kartek nie łyknęli.
pytanie. nie mam biletu (bylem dzis ale bilety podobno byly do wczoraj do 17.00) moge smialo jechac? nigdy tam jeszcze nie bylem i nie wiem jak wyglada sprawa na koronie.
Wisnia. Baran i Giza nie powinni dzis wogole grac - jakos jestem pewien ze zoltko przed derbami zlapia solidarnie :?
Z tego co wyczytalem na terazpasy.pl to wisnia nie zagra jakas kontuzja mala podobno. no i Skrzyni cos sie przyplatalo ale on chyba wyjdzie, bo Wisnia wogule nie pojechal. PODOBNO.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wisnia. Baran i Giza nie powinni dzis wogole grac
> - jakos jestem pewien ze zoltko przed derbami
> zlapia solidarnie
>
> Cracovia Pany
>
>
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-05-08 11:09 przez
> Rock.
hmmm to kogo puscisz na srodek ? jak 3 kluczowych chcesz zostawic na lawie ... nasz klub nie ma po 2 zamiennikow na 1 pozycje
Wisnia nie zagra, bo ma lekkie wstrzasnienie mozgu
a zolta kartka dzis w meczu eliminuje z derbow Moskale
moskit to nie taki duzy problem a jak wyglada sprawa darka juz w pelni sil ?
[b]Biletów na mecz z Koroną w klubie już nie ma. Działacze Korony Kielce zapewniają, że każdy kibic Cracovii będzie mógł kupić bilety przed klatką.[/b]
Dla zainteresowanych!!!!
źródło: Robert_BP
a gdzie to wyczytales? bo na stronie korony pisze calkiem co innego.
gdr. informacja od Roberta_BP uzyskana od włodarzy Korony Kielce.
dzieki. sorka ale zakrecony cos dzis jestem :)
[url]http://www.wikipasy.pl/2007-05-09_Korona_Kielce_-_Cracovia[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)