Wystarczy na mecz z Płockiem zabrać 20 zeta i kupić w Bronx-e! Od wtorku bilety będą już w "derbowych" cenach(10zl drożej). Informujcie wszystkich "na Płocku".
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1415&x=0
=====================================================================
[b]Dla wszystkich tych, którzy zdecydują się na zakup biletu przez pierwsze trzy dni przedsprzedaży MKS Cracovia SSA postanowił obniżyć cenę biletów! Nie czekaj na ostatni moment! Nie ryzykuj! Ilość biletów jest ograniczona, a chętnych napewno brakować nie będzie![/b]
Ceny promocyjne:
Sektor A: 45 zł
Sektor B1-B6: 25 zł
Sektor B7-B10: 30 zł
Sektor C: 20 zł
Bilety w niższej cenie dostępne będą w Sklepie Klubowym w sobotę, niedzielę oraz poniedziałek, a także w F.H.U. Bronx w sobotę i poniedziałek.
Godziny otwarcia sklepu Bronx:
Sobota: 10.00 ? 20.00
Poniedziałek: 10.00 ? 18.00
-
-
UWAGA DERBY w cenach jak na "normalny mecz" tylko przez 3DNI!!!
a jak ktoś woli w niedziele na Wielicką pojechać to można to zgrać z meczem Cracovia2-Sułkowice(vivelider vs lider)
godzina 12!!!!
"
Trener Dariusz Bijak: - Spotkały się ze sobą dwie czołowe drużyny w tabeli i widać było, że zarówno u nas, jak i u przeciwników mobilizacja stała na najwyższym poziomie. Po nienajlepszych pierwszych minutach rozkręciliśmy się w dalszej części tak pierwszej, jak i drugiej połowy i stworzyliśmy sobie kilka dobrych sytuacji. Zabrakło jednak odrobiny precyzji. Mieliśmy dużą przewagę, ale nie potrafiliśmy jej udokumentować bramką. Zremisowaliśmy dosyć pechowo i nie jestem zadowolony z tego wyniku. W niedzielę o 12 przy ulicy Wielickiej czeka nas pojedynek z liderem tabeli, drużyną Gościbii Sułkowice i nie ukrywam, że bardzo liczymy na doping kibiców.
"
No to teraz sie okaze jak wyglada sprawa wysokosci ceny biletow dla kibicow.
A będa kiełbaski na meczu rezerw?
a były kiedykolwiek? ;)
nie wiem,nie byłem.
wez grilaa ze soba to moze cos jeszcze na tym zarobisz
a co do biletów to nagłasniajcie to jak tylko mozna smsy ,gg moze znowu łancuszek ....
Sam jutro kupuje sporo takich biletów
Wole jak Alex robi.
Co do biletów zdecydowanie kupuje.
Spodziewam się bardzo dużej frekwencji na derbach , jutro kupuje kilka biletów ( min. dla osób , które pierwszy raz idą jak i dla ludzi, którzy wracają po 1-2 rocznej przerwie)
odklejcie ten temat, bo wogole go nei widac
OK.
wymiencie link w pierwszym poscie bo nie działa
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1419&x=0
Ja własnie wróciłem bo byłem z kumplem po bilety.niewielka kolejka ludzie biorą bilety hurtowo.będzie komplet na derbach :)
Byłem na spacerze z synem /mieszkam obok/ i widziałem jak z budynku wychodził znajomy psiak z huty/B.W. a wiec kupuja , hehehe
to trza go było w morde prac a dzieciakowi dac se kopnąć :D:D
potwierdzam,kupowałem dzisiaj dwa bilety dla znajomych....i będzie nas masa :-)
Pani ze sklepiku powiedziala,że zainteresowanie kupnem biletow przekroczyło oczekiwania :-)
Ja byłem ok 12.00 i sprzedanych było już ponad 700 biletów. A to dopiero 2 godziny sprzedaży. Gość przy mnie brał 30 biletów. Stadion będzie pełny.
nie przesadzajmy , mamy moze na 7 tys stadion i jakby nie byl pelny na derbach to ja juz nie wiem o czym to mialoby swiadczyc
zapewne sporo biletów pójdzie dziś w czasie meczu :D
ale na A w Bronxie nie ma :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)