Plastik gral ze Slaskiem i Korona, z Korona oddal 2 strzaly, oba niecelne, z Lubinem zle trafil w pilke a la Krzywicki show z Korona, smutne ale nie jest to juz ten sam gracz co kilka sezonow temu
-
-
Darek Pawlusiński- szacunek
No tak tylko ze Saidi mial 4 sytuacje i w bramke nie trafia a gra pelne mecze i za darmo nie przyszedl to od kogo mamy wymagac od Pawlusinskiego ktory zagral na 8 meczy niecale 100 min czy od zawodnika ktory kosztowal spore pieniadze? sam NIEDZIELAN STRZELIŁ WIECEJ NIZ CALA OFENSYWA CRACOVII nic dodac nic ując
4 dni później
Plastik jeszcze pogra w Pasach...widać,że mu zalezy ,stara się i dzisiaj na prawdę fajnie grał.Nie gorzej niż Ślusar czy Alex....
Plastik dziś bardzo fajnie pograł!!!To jest gość!!!Cięty był na tego Bucka że hej:D
BRAWO PLASTIK!!!
8 dni później
Uraz dwugłowego....dzisiaj po południu USG ,nie trenował.....
36 dni później
W dniu 33 urodzin Wszystkiego Najlepszego Darku!
Najlepszego!!!
Zdrowia przede wszystkich Plastik. Jako, że to najprawdopodobniej Twoja ostatnia runda w naszej Cracovii, chciałbym Cię w piątek z Bełchatowem w pierwszym składzie zobaczyć i godnie pożegnać. No chyba, że ktoś z zarządu szykuje jeszcze coś o czym nie wiemy. Tak czy inaczej wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego co dobre i pozytywne !!!
Sto lat !!!
Raku Najlepszego i abyś byl zdrowy na te dwa ostatnie emcze i daj z siebie wszystko na koniec twojej przygody z Craccovią!
Plastik=Pasiak, pierwsze skojarzenie jakie mi przychodzi do głowy!
Sto Lat Darku!!! :)
STO LAT DAREK OBY JAK NAJDŁUZEJ W PASIASTEJ KOSZULCE TEGO CI ZYCZE ZA WŁOZONE SERCE
Mój ulubiony zawodnik ! Najlepszy z najlepszych, prawdziwy pasiak. Wszystkiego najlepszego Darku i życzę dalszej gry w kochanej Cracovii.
Sto lat!!
Pomyślności, zdrowia i satysfakcji z grania w piłkę
sto lat!!
Darek sto lat i powodzenia!
Wszelkiej pomyślności!!! Wiem, że pasiaste serce masz...A w piątek zrób sobie i nam jakiś mały prezencik.
Sto lat i wszystkiego najlepszego Darku !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)