uff :)
-
-
Darek Pawlusiński- szacunek
Konferencja konferencja ale oficjalna dalej nic nie wspomina ze Darek zostaje z Nami.
Bo dokumenty jeszcze nie podpisane, dopiero wszystko przygotowują, teraz ciśnijcie Tabisza, żeby coś w papierach nie namieszał
Kurde kiedy ta dzisiejsza konferencja?Jeszcze faktycznie nic zaklepane nie jest , na razie sa tylko deklaracje.........
Tabisz niech nie przegina bo jeszcze się okaże że jest negatywem barw na bilbordzie.
Tabisz nic teraz z kontraktem Pawlusińskiego nie namiesza.Wie że jest na świeczniku i balansuje na cienkiej linie.
Pawlusiński zostaje!
Kibice Cracovii mogą odetchnąć z ulgą! Najlepszy zawodnik rundy jesiennej Dariusz Pawlusiński zostaje w Pasach! Dziś pomocnik przedłużył kontrakt, a nowa umowa obowiązywała będzie do czerwca 2011 roku (z opcją przedłużenia o kolejny rok).
info z oficjalnej
Darek dziękujemy!!
No tera już zicher.Plastik przywrócił mi wiarę w ludzkośc.Jest On moim ulubionym bohaterem romantycznym od tej chwili.
Ufff... Super.
Aejaooooooo ! Aejaooooooo ! Cracovia wygra ! My wiemy to ! :)
5 dni później
I to jest gość w tych czasach to nie lada gratka mieć u siebie kolesia który centralnie nie leci na kase.pozdrowienia dla chłopaków z qrdwanowa :)
70 dni później
Przez atmosferą, jaka wytworzyła się na forum po meczu z Wisłą K. jakby zapomniano, że niedzielny mecz był setnym występem Plastika w Ekstraklasie. Gratulacje Darek!
Złożyły się na to 98 spotkania w barwach Cracovii i dwa w barwach Groclinu jesienią 2001 roku. W tych 100 meczach Plastik ustrzelił 21 bramek :) Całkiem niezła średnia. Lepszą z obecnej drużyny ma tylko Ślusarski (122/36) i Tomek Moskała (198/45).
Jak wszyscy pamietają większość bramek Darka to trafienia szczególnej urody :) Jak sie dokopie w necie, to powrzucam linki :)
A Pawlusiński w derbach to grał setny mecz w Ekstralasie,czy tylko przebywał na boisku?Ja skłonny jestem obstawać za drugą wersją.Mimo to składam jednak gratulację bo sto występów w Ekstraklasie nie każdemu jest dane.Teraz już musi być tylko lepiej z grą Naszej CRACOVII w co głęboko wierzę-pozdrawiam
Gratulacje.Mi najbardziej utkwiła w pamięci Jego bramka w meczu z Pogonią .
http://www.youtube.com/watch?v=QW0SHCbVu68
Starszy - wez nie pierdol. Ogladales mecz czy sie tylko naczytales wpisow innyc?
mknacylopezie-a może to Ty @#$%& a nie ja.Jeśli ktoś widzi pewne rzeczy inaczej niż Ty to jest odrazu dołowany.Mimo Twojej częstej bytności na tym forum i zabieraniu głosu prawie na wszystkie tematy, dla mnie nie jesteś żadnym autorytetem i nie życzę sobie abyś mnie pouczał co mogę pisać na tym forum.Dalszej polemiki z Tobą nie mam zamiaru prowadzić-pozdrawiam
A ja mam zamiar.
Trzeba wiedziec, gdzie zabrac glos, nie? Ponapieprzac sobie mozesz w tematach o derbach albo o innych meczach. A tytul tego tematu brzmi: "Darek Pawlusinski - szacunek", a wpis skomentowany w beznadziejnym stylu przez Ciebie dotyczyl jubileuszu Darka w Ekstraklasie.
Nie mam ambicji bycia autorytetem takich ociemnialych, jak Ty (w ogole dla nikogo), ale wymagam nawet od kogos tak zgorzknialego, jak Ty odrobiny szacunku dla kogos kto naprawde na to zasluzyl.
Żółć wylewaj w innych miejscach, a nie tu. Zabierasz glos od wielkiego dzwona, a teraz sie musiales wykazac kiepska ironia w takim temacie :) Zrobil Ci cos Plastik osobistego? Moze strzalem rozwalil szybe w aucie?
13 dni później
ODWAŻNA DEKLARACJA PAWLUSIŃSKIEGO
- Jeśli się nie utrzymamy w Ekstraklasie, więcej w piłkę grać nie będę - to deklaracja Dariusza Pawlusińskiego, pomocnika Cracovii. We wtorek "Pasy" odpadły z Remes Pucharu Polski i pozostała im już tylko walka o byt w najwyższej klasie rozgrywkowej.
- Osobiście nigdy nie miałem możliwości zdobycia takiego pucharu i już chyba nigdy mieć nie będę. Lata uciekają, a ja przecież wiecznie w piłkę grał nie będę - powiedział ze smutkiem w głosie Pawlusiński.
Cracovia walkę o awans do półfinału Remes Pucharu Polski przegrała z Polonią Warszawa. We wtorek krakowianie zremisowali z "Czarnymi Koszulami" 2:2, a trzy tygodnie temu przegrali w stolicy 0:1. - Jeśli chce się zdobyć jakikolwiek puchar, w dwumeczu trzeba strzelić bramkę już w pierwszym spotkaniu. Nam się to nie udało - mówił o przyczynach porażki Pawlusiński.
- Teraz musimy walczyć o pozostanie w Ekstraklasie, bo to nasz nadrzędny cel. Nie wyobrażam sobie, aby nam się nie udało, ale jeśli jednak się nie utrzymamy, ja więcej w piłkę na pewno grać nie będę - stwierdził pomocnik "Pasów".
11 dni później
Widzieliście wczoraj z nim wywiad po meczu w TVP Kraków? To chyba jedyny gracz który w grę wkłada serce, a nie jak reszta najemników.
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widzieliście wczoraj z nim wywiad po meczu w TVP
> Kraków? To chyba jedyny gracz który w grę
> wkłada serce, a nie jak reszta najemników.
Ciekawe, bo ja mam całkowicie odmienne zdanie niż Pan Południowiec.
Opinię swoją opieram na tym co widzę na boisku, a nie na tym co p. Darek deklaruje do mediów.
I zamiast składać głupie deklaracje, że skończy karierę, niech zacznie biegać i wracać się do obrony.
a przyszlo Wam do glowy, ze on ma wlasnie zostawac z przodu ?! ze to takie zalozenie taktyczne trenera ?!
sterby mozesz mi wierzyc, ze Plastik wklada cale serce w gre !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)