liczę że wpuści Karcza
choć na 2 minuty
-
-
Cracovia - Górnik Zabrze 3 : 1
Karcz dobry jest? Jaki to typ zawodnika?
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> powiedział żę masażysta jest cudotwórcą
> rzeczywiście Piotr Socha jest świetny... wiem
> coś o tym...
> i wedle mnie jest takim cichym bohaterem wielu
> naszych sukcesów
teraz chwilowo na zastępstwie jest z kopaczmi Kozdronkiewicz.
choć głowy nie dam że Socha nie masuje Plastika.
1:0 Nowak:)
2:0 Moskała :):)
3:0 Nowak :):):)
Choc tylko przez radio,ale milo sie slucha,wynik zajebisty
a ja w pracy :( ale ...."zemsta" za wszystkie lata słodka oj słodka.... mam nadzieje ze nie poprzestaną na 3:0 moze podwoja wynik :) kto wygra mecz ? Pasy kto ? Pasy kto ? Pasy Pasy Pasy !!!!!!!
.. też w pracy, ale się bardzo, a to bardzo cieszę;]. Wreszcie ich pokonaliśmy;] i super prognostyk przed Groclinem;]!!!
Wreszcie Wygralismy , szkoda ze mnie nie bylo ...
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
Nareszcie...
Jakby nie patrzeć przeciwnik cieniutki.
noooo wreszcie :)
Zwycięstwo bardzo ładne chociaż szkoda zmarnowanych sytuacji bo mogliśmy ich rozjechać jak Azerbejdżan.
bravo Pasy, oby tak dalej, we wtorek też tak zagrajcie i wygrajcie!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki
[I]Autor: michal3 (IP zapamiętane)
Data: 21 kwi 2007 - 20:44:11
bravo Pasy, oby tak dalej, we wtorek też tak zagrajcie i wygrajcie[/I]
RACZEJ....
"we wtorek nie tak zagrajcie i wygracie"
bo przy tak cienitkim Górniku, to powinno być... no powiedzmy: plus cztery setki zmarnowane w II połowie.
Ja rozumiem, że przy stanie 3:0 - w perspektywie meczu wtorkowego - można było, a może nawet należało sobie troche odpuścić, ale takich sytacji bramkowych marnowac po prostu nie można.
AREK BARAN... wielki powód do radości z dwóch powodów: 1. po prostu powrót do gry 2. po prostu (mimo widocznych, wytłumaczalnych zaległości) POWRÓT DO GRY :):):)
PIOTR GIZA... wbrew wielu opiniom, sam niejednokrotnie szpetnie zaklnąłem pod nosem i trochę głośniej - pokazał kilka razy, że MOZLIWOŚCI MA WIELKIE; życzyć i jemu i nam wszystkim nalezy, by jak najczęściej przekonywał o tym nas wszystkicj i siebie samego.
I tak BTW... bodaj pierwszy raz w życiu byliśmy swiadkami sytuacji, gdy zawodnicy podchodza pod trybunę podziekowac swoim kibicom (???) za doping i słyszą "Banda pajace, weźcie się w końcu do pracy" oraz "wypierd..alać"
Brawa dla chłopakow.
Popis kapitalnej gry dal Paweł Nowak.
Postawa kibiców Górnika to szok.
Zwyzywali druzyne ktora jest słaba
ale ambicji w grze to im naprawde nie mozna odmówic...
Do tego grali totalnie rozwalona kadra
(dwóch gosci na zastrzykach przeciwbolowych)
Tak wiec kibice z Zabrza żenada
> Postawa kibiców Górnika to szok.
> Zwyzywali druzyne ktora jest słaba
> ale ambicji w grze to im naprawde nie mozna
> odmówic...
>
> Do tego grali totalnie rozwalona kadra
> (dwóch gosci na zastrzykach przeciwbolowych)
> Tak wiec kibice z Zabrza żenada
Gdyby twoi piłkarze przegrali kolejny mecz z rzędu i byli tak nisko w tabeli, też byś narzekał i śpiewał tak. Oni nie mają za grosz szacunku do barw które noszą i o to nasze problemy do nich.
P.S Żeby nie było - jestem za Górnikiem i mieszkam w Krakowie
=>=>=> 3PH...
... wiesz co by było: okrzyki "Pasy grać k.. mać" i to tylko pod warunkiem, że niemal wszyscy widzieliby brak jakiegokolwiek zaangażowania zawodników, kompletny brak ambicji.. ale również, zapewne szybko wznoszący te okrzyki zostaliby "uciszeni", gdyby zły wynik, niskie miejsce w tabeli, słaba gra nie wynikały "z braku ambicji" ale po prostu z "aktualnych możliwości"...
Przez wiele lat kibicowania Pasom byłem świadkiem niejednego... "zawodnicy odpuszczający baraże o II ligę", "trener i zawodnicy odpuszczający Derby"... i wtedy dostawali "swoje"... Ale również znoszono na tym Stadionie na rękach piłkarzy, którzy spadali do niższej ligi. Były również pretensje po przegranych na wyjazdach meczach, że zawodnicy "ociągali się" z podziekowaniem dla Kibiców.
Bo ten Stadion, to Pasiacka Ziemia Święta. I po takim meczu jak wasz dzisiaj nikt chyba by nie ośmielił się wznieśc takiego okrzyku... bo to nie brak ambicji, to po prostu jest słaba drużyna
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I tak BTW... bodaj pierwszy raz w życiu byliśmy
> swiadkami sytuacji, gdy zawodnicy podchodza pod
> trybunę podziekowac swoim kibicom (???) za doping
> i słyszą "Banda pajace, weźcie się w końcu do
> pracy" oraz "wypierd..alać"
>
No powiem szczerze, że byłem w lekkim szoku.. ja rozumiem słabe wyniki, itp.. no ale..
Co do meczu to wynik dla Górnika chyba najlepszy z możliwych, bo praktycznie nie mieli nic do powiedzenia w tym meczu.. my cały czas nadawaliśmy ton grze, a w drugiej połwie zmarnowaliśmy chyba z 6-7 dobrych okazji.. Górnik zaczął troszkę grać po bramce, ale generalnie to dramatycznie słaby mecz w ich wykonaniu.. a my wykorzystaliśmy jedynie małą część okazji i pasowałoby popracować nad skutecznością, bo w derbach czy z Groclinem bedzie mieć na pewno mniej okazji.. ale dosyć narzekań: wygrany pierwszy mecz z Zabrzem i bardzo się cieszę :)
ale po 20-30 min co chwila spiewali kur...a mać cos tam grać,
Wreszcie odczarowaliśmy zabrzan.... Mecz choć dla nas historyczny to w zasadzie bez historii bo skończył się w 26 minucie gry.... Rozumiem naszych piłkarzy, którzy musieli oszczędzać siły przed pucharem.... Gdyby przez cały mecz grali z pełnym zaangażowanem to zemsta za wszystkie dotychczasowe mecze mogła byc sroga....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)