Piękna flaga "Tu jest nasze miejsce...", ale, ale [b]N[/b]asz [b]K[/b]lub, a nie nasz klub
-
-
Akcja Opravców!!! - ściągnijmy Pasiaków na Bełchatów!
fajna flaga... fajny doping!!!
i akcja zadzialala, przyszedl ze mna kumpel ktory ostatnio chodzil na 2 lige... :)
A ja ści ągnąłem kumpla, który jeszcze nigdy nie był na Pasach. Spodobało się i ma przyjść na Groclin. Na Górnika nie może.
Powiem tak - wielkie brawa dla Opravców. Akcja wyraźnie przyniosła efekt. I róbmy to dalej. Działajmy. Przed każdym meczem ściągajmy Pasiaków z powrotem na stadion. Będzie dobrze. Odbudujemy się. Drzemie w Nas ogromny potencjał. A jeśli jeszcze klub obniży bilety na mecze z mniej atrkacyjnymi chociaż rywalami o 5 złotych chyba wrócą dawne piękne czasy... DO BOJU CRACOVIA! DO BOJU PASIACY!
ze mną był dziś gość co ostatnio był na barażach i 4 małolatow którzy nie chodzili na mecze 1,5 roku więc jest nieźle !
ponawiamy akcje przed następnym meczem! już można zmienic tytuł tematu !
Kilka osób ode mnie ze studiów już nagrałem. Chętnie przyjdą na Pasy i pewnie będą przychodzić w przyszłości. W ogóle chętnych jest sporo, trzeba ich tylko odpowiednio formować... :)
Mój siedmioletni syn dał się w końcu namówić. Był zachwycony. Skakał klaskał śpiewał. Tatusia duma rozpierała.
to musisz syna namawiac żeby na mecze chodził ?:)
Tak bo go mamusia przerobiła po swojemu.....
aha :) to nie ciekawie :) to dzisiaj pierwszy raz był na meczu? jeżeli tak to napewno się zakochał i teraz juz nie będzie zmiłuj tylko tato będzie musiał kupować dwa karnety :)
Jest dobrze młody złapał bakcyla. po meczu jeszcze pół godziny w Parku Jordana nucił Hej Pasy Gol....
Jak siedmioletni to jeszcze długo karnet nie będzie potrzebny. Teraz na pewno się zakocha i za parę lat jak już będzie musiał płacić za wstęp to sam będzie zbierał na karnet i go kupował. A tata niezmiennie będzie dumny! :)
pasy22 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jest dobrze młody złapał bakcyla. po meczu
> jeszcze pół godziny w Parku Jordana nucił Hej
> Pasy Gol....
i za 10 lat powie Ci przy jakiejś wódeczce najpiękniejsze słowa jakie można usłyszeć od syna: "Dziękuję Ci tato, że jestem Pasiakiem" :)
co do akcji Opravców to ja przyprowadziłem tatę i szwagra, ale za to dwóch opijósów nie wytrzymało intensywności weekendu i nie dali rady "dotoczyć" się na stadion. długo będą żałować.
piękna niedziela!!!!!
Wysłałem jeden, bo cała reszta "KSIĄŻKI TELEFONICZNEJ" to wierzący-praktykujacy. Ale ten jeden zadziałał i po meczu (pierwszym od 9 lat) koleś już o przyjeździe na Derby przebąkuje, choć mieszka na co dzień w ... Portugalii !
Ja wysłałem do tych co chodzą i do tych co nie chodzą bo być może Ci chodzą znają jeszcze tych co nie chodzą.
Piękny mecz ,piekna oprawa i wreszcie czułem się jak na meczu Cracovii!!!!!!!!!
Ci co chodza, którzy u mnie w książce byli to sami mi powysyłali :)
i co klaros dało Ci to do myślenia ?;)
Santo: Od dawna wiem, że mam przeselekcjonowane pod jednym względem grono znajomych :D
ja mówię o tym że dostałeś sporo smsów :D czyli sporo osób pomyślało że mogłeś zapomnieć drogi na stadion :D:D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> obrażać odbiorcę ?
Bo ci ludzie nie chodzą dlatego, ze zapomnieli drogi. Mieli jakieś tam swoje ważne powody.
Ktoś sie może poczuć dotknięty.
Ale znasz lepiej ludzi do których to wysyłasz - więc kłócić się nie będę.
> FortArt nie wiem czemu Ty masz taką manie
> przypieprzania sie do wszystkiego...
Bo to Cracovia. Tu nie może być coś zrobione dobrze, tu musi być doskonale :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)