no i stracili 2 gole przy udziale Rozanskiego i Voznika.
wszystkie 3 gole dla Polski przy udziale zawodnikow Cracovii.
pomine milczeniem probe trafienia kijkiem w gume majacego pusta brame Rozanskiego.
po co to pisze? zeby tacy kolesie jak dead29 zdjeli w koncu nowotarskie klapki z oczu.
zycze wszystkim by po mistrzostwach trenerem zostali bracia Pyszowie a sponsorem reprezentacji Wojas. na pewno bedzie lepiej, czego Wam i sobie zycze, bo tak naprawde powinnismy kibicowac Polsce, a nie obrazac trenera kadry i niektorych zawodnikow. no chyba ze Nowy Targ nie lezy w Polsce...
-
-
Hokejowe mistrzostwa świata dywizji 1 -ej.
Nie no 3:3 z Holandią.. Ludzie !!! Co to jest ???!!!
Mam nadzieję, że chociaż karne wygrają....
No i wygrali te karne... Uffff... Dobre i to... Ale wynik jednak słabiutki, oj słabiutki... Żałosnie słabiutki. Należało wygrac tak czterema-pięcioma bramkami...
Estonia wygrała z Francją !!! Też po rzutach karnych.... Co się to dzieje...
tak twierdzisz ?to po jakiego grzyba Rohacek zaczynal konflikt z czerkawskim i Oliwa?to twoim zdaniem jest gra dla Polski?to jest optymalny sklad?to jest zachecanie do gry najlepszych i bardzo pomocnych kadrze hokeistow???mylisz sie bo nikt z nowotarzan klapek na oczach nie ma!!!czepiasz sie Pysza,ale to on a nie Rohacek wprowadzil ostatni nasza kadre do Swiatowej elity!zaraz napiszesz mi ze i tak zaraz z nia spadl .tak owszem spadl ale przez durny przepis IHHF A NIE PRZEZ GRE NA LODZIE BO W SPORTOWEJ WALCE UTRZYMALI SIE !!gdyby Rohacek chcial sukcesu a nieprowadzil na kadrze podjazdow pod zawodnikow w kontekscie klubowym i nienamawial ich na gre w swoim klubie to ta kadra wygladalaby zupelnie inaczej!!!co w kadrze robia DULEBA,GALANT,LABRYGA,WOLKOWICZ,NOWORYTA,WILCZEK????a gdzie sa tacy zawodnicy jak Sokol,Zapala,Piekarski,Smielowski,czy nawet Gwizdz?a co do straconych bramek to owszem nas byli na lodzie w tych oslabieniach kolejno 5-3 i 5-4 ale to nie oni faulowali!!
Ludzie ! Co Wy ? Kłócicie się o to kto był na lodzie jak traciliśmy bramki, a kto kiedy strzelaliśmy gole ??? Co z Wami ? Przecież gra Polska, a nie Kraków lub Nowy Targ !
Tak trzymając się faktów to Pan Czerkawski olał reprezentacje/kibiców sam. W imię czego? Bardziej ceni kolego niż reprezentacje? To takiemu Panu ja osobiście dziękuje. Co do meczu niestety widać stare grzechy trenera i tego się nie zmieni, a że zawodnicy nie wybitni to i wynik słaby :/. Przeciwnika należy dobić a nie pozwolić mu powrócić do gry. Cały czas twierdze że trenerem kadry nie powinien być trener klubowy.
Właśnie we wczorajszym meczu było widać genialną Taktykę Rudolfa. Po prostu los fantastikos.
Po 3-0 kazał im odpoczywać, co moim zdaniem było słuszne, ale widząc co się dzieje przy stanie 3-1, 3-2,trzebabyło wziąśc czas i ich tak za przeproszeniem opierd...c ze nie wiem co ( wiem bo trenowałem drużynę młodzików w nogę)
Dzis 8-1 abramkę straciliśmy grając w podwójnej przewadze.
dead29 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Właśnie we wczorajszym meczu było widać
> genialną Taktykę Rudolfa. Po prostu los
> fantastikos.
> Po 3-0 kazał im odpoczywać, co moim zdaniem
> było słuszne, ale widząc co się dzieje przy
> stanie 3-1, 3-2,trzebabyło wziąśc czas i ich
> tak za przeproszeniem opierd...c ze nie wiem co (
> wiem bo trenowałem drużynę młodzików w
> nogę)
No nie bardzo Cię rozumiem. To znaczy uważasz że to słaby trener który obrał
dobrą taktykę i dlatego przegrał ?
> Dzis 8-1 abramkę straciliśmy grając w
> podwójnej przewadze.
I to też była wina Rohaczka ?
Słyszałem,że to Rochaczek właśnie kazał Sobeckiemu w ten sposób wybijać krążek.No i skończyło sie tak ,ze chińczyk go przejął i wjechał do naszej bramki.Podobno też w meczu z Holandią nie tylko przy 3:0 kazał odpoczywać, ale też zabronił zawodnikom zdobywać następnych bramek,najbardziej do serca sobie to wziął Kolusz ,który z metra nie trafił do pustej bramki.
Jakie ty dead29 masz kompleksy , weź się chłopie w garść,idź do psychologa może on ci pomoże rozwiązać twoje problemy.
jeśli nowotarżanie mają takie kompleksy po zdobyciu mistrzostwa, to nie chcę nawet zgadywać co by wypisywali, gdyby Cracovia ich jednak wyeliminowała w półfinale :/
Gonera nie śpijjjjj!!!!!!!!!!!!!!!
Co une takie zgaszone?
Grają jakby rano mieli ostry trening na siłowni.
Pozytyw: Rohacek właśnie stracił posadę i może się skupić na Cracovii.
chyba nikt specjalne nie bedzie z tego powodu zawiedziony, ze Rohaczek nie bedzie trenerem kadry!!!i obys mial racje D.J.Cat
I ja też z tego powodu nie będę zawiedziony. a porażka 4-0 z Francją, to co będzie z Kazachami!!!!!!!!!!! dwucyfrówka i tyle. I z Estonią możemy przegrać.
Zastanawiam się po co tu dead 29 przyłazisz .Ponapinać się?.Nie masz swojego forum owczarzu.Won tam sie żalić i chwalić.
dead29--owczarz mało powiedziane to specjalna odmiana barana --.Merynos nowotarski!!!
dead29 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I ja też z tego powodu nie będę zawiedziony. a
> porażka 4-0 z Francją, to co będzie z
> Kazachami!!!!!!!!!!! dwucyfrówka i tyle. I z
> Estonią możemy przegrać.
Jaki mistrz taka reprezenatacja
a teraz prowadzimy z KAzachami 2-0 w 16 minucie bramki 2 razy Płachta i Asysta Laszkiewicza
juz 4-1 dla nas w połowie 2 tercji;d
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)