hooop
przypominam ze jedynym słusznym plakatem na derby jest ten oto:
[img]http://img477.imageshack.us/img477/347/derby2007rm0.jpg[/img]
-
-
Plakaty meczowe?
vG mogles troche przerobic by aktualniejszy byl. W epoce redukcji kosztów mogli by go spokojnie do druku wziac wtedy. przynajmniej bylbym spokojny, ze bledow nie ma i sciemnionych informacji.
fakt nasze obecne plakaty wisza wszedzie praktycznei ale trudno na nich dojzec cokolwiek oprocz tego z kim gramy
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> fakt nasze obecne plakaty wisza wszedzie
> praktycznei
szkoda że "wszędzie" nie obejmuje os. Widok
w sumie to bez sensu robić plakaty jak tylko karneciarze wchodza
a oni nie potrzebują plakatu żeby udać się na mecz.
na Widoku nie bywam.. ale nasze plakaty widuje nawet na pradniku białym
309 dni później
.
Nowe plakaty karnetowe ''Cracovia 1906'' beznadziejne , w ogóle nie rzucają się w oczy .
beznadziejne
ale Wisła nam pomogła jak nigdy ;)
Hm, jak dla mnie beznadziejne, ale dwie kobiety wazne w moim zyciu same mi opowiadaly jakie to fajne plakaty ma Cracovia i, ze im sie rzucaja w oczy. Wiec moze dla kogos nowego faktycznie sa ok? :)
czemu plakaty sa czerwono-biale, a nie bialo-czerwone ?
Bo w klubie nie pracuje nikt dla kogo to ma jakie kolwiek znaczenie??
Mi osobiscie sie podobaja nowe plakaty .
Gdzie go moge ujrzec, bo nie kojarze?
Ja widzialem kolo przytanku autobusowego pod Jubilatem od Al. Krasińskiego czyli tam gdzie przewaznie sa .
Nowe plakaty sa całkiem OK! tylko ze musiałem podejsc do niego zeby przeczytac co i jak z tymi karnetami :) ale przez nie nie musialem jechac z pod stadionu na Wielicka tylko w Medale.pl kupiłem :D
6 dni później
Widziałem na Stella-Sawickiego. Bardzo ładne xD
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)