[img]http://terazpasy.pl/mambots/content/mosthumb/thumbs/reklama_2007-03-pasy.jpg[/img]więcej: terazpasy.pl
-
-
Magazyn Pasy reaktywacja!!!
super
nosz ku... superowo :)
YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajnie
Fajnie. I oby to można było nabyć np w Empiku.
tylko widze ze pod nowym tytulem... (Nowe Pasy)
Nr 1? Szkoda, że nie kontynuują numeracji.
Jesli mialaby byc jakas jazda o prawa do tytułu to lepiej, ze jest wszystko na nowo.
W każdym razie KAŻDY komu podoba się wznowienie powinien dziś kupić gazetę. Jak zejdzie cały nakład to bedzie najlepsza zacheta i podzięka dla tych co wznowili ( BTW: kto to wydaje???)
Supppeeeeeeeerrrrrrr!!!
!dobra wiadomość !!!
Nowe 'Pasy' całkiem mi się spodobały.. niezła szata graficzna, kilka nowych rzeczy, m.in. plakat zawodnika w środku.. są i zamieszczane niektóre komentarze kibiców z tyłu, i akurat jest mój ;).. a poza tym stare rzeczy, relacje z meczów, wywiady, felietony Mazana, itp..
przeglądnąłem z grubsza i tekst numeru nalezy zdecydowanie do Darka Pawlusińskiego.. 'gdyby moja żona/dziewczyna była kibicem Wisły', Darek kończy: mieszkałaby poza domem :D..
Po meczu juz nie było. Czy to oznacza, ze nakład się wyczerpał?
Domin, kto jest w stopce (wydawca, redakcja)?
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Domin, kto jest w stopce (wydawca, redakcja)?
[b]Redakcja[/b]: Łukasz Włodarczyk (red. naczelny), Robert Halastra, Robert Makowski, Małgorzata Rodak
[b]Projekt graficzny[/b]: Ryszard Szokalski, Ryszard Wachel
[b]Skład i przygotowanie do druku[/b]: Ryszard Wachel
[b]Zdjęcia[/b]: Dariusz Uryga, Biś [www.terazpasy.pl]
Dzięki. To mam jasność.
Chyba sprzedał się komplet bo nie udało mi sie kupić.
Szata graficzna lepsza niż w starych - naprawdę brawa dla autorów!
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po meczu juz nie było. Czy to oznacza, ze nakład
> się wyczerpał?
========
> Autor: Khalid (IP zapamiętane)
> Data: 31 mar 2007 - 08:24:30
> Chyba sprzedał się komplet bo nie udało mi sie kupić.
=============
Nie sądzę. Blisko mnie w drugiej połowie parę razy przechdoziły miłe panienki oferując Pasy i miały ich całkiem sporo. Po prostu pewnie po meczu już nie sprzedawały, "rozpłynęły się"...
Jesli czyta forum ktoś z redaktorów czy twórców "NP" to sugeruję "posatwić panienki" przy wyjściach z korony. Na pewno wtedy niejeden kupi...
Przyczyna może być też prozaiczna - czasami nie bardzo jest gdize to trzynmać na stadionie, ktoś woli kupić wychodząc, by mu sie nie zniszczyło...
A ja też się cieszę z "come back" Dobre sa, i bardzo dobrze ze są! Oby tak dalej!
Fajne te (nowe) "pasy"!! Bardzo starannie zrobiony magazyn, papier rewelacyjny i Wisnia znowu daje popalić :D
Khalid biegnij do sklepiku klubowego tam może jeszcze będą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)