eee
-
-
Euro 2008
te nasze nowe stroje to jakiś dramat , jakieś paski po bokach porobili , z dalek nie wiedziałm nawet że to nasi ...
Niemcy-Białoruś 2:2 koniec
a Austria prowadzi z Nigerią 1:0
Szkoda, że nie ma ani jednej fany o Kosowie... słomiany zapał?
Dziś ogłoszono nazwiska 23. zawodników, którzy pojadą na Euro.
Moja "coraz bardziej ulubiona" tvn24 na pasku podaje: [i]Trener [B]skreślił[/b] trzech piłkarzy[/i]
I oczywiście główny punkt zainteresowania ichnich newsów: jak zareagowali "skreśleni"?
Querva... zostańcie z nami :(:(:(
to grubo.. nie mamy lewego obrońcy na euro.
leo why?
FOR MONEY! :):):)
Kiedy wyjdzie w Przeglądzie Sportowym Skarb Kibica EURO 2008 z jakąś drabinką rozgrywek do wypełniania wyników ?
Drabinkę masz tutaj:
[url]http://www.euro2008.uefa.com/tournament/matches/index.html[/url]
wydrukujesz i masz :):) możesz też sobie to wszystko narysować :)
A składy? Pewnie nie tylko PS poda - niemal w przeddzień - pełne
w TOTOMIXACH mozna sobie taką drabinkę wziąć za darmo :)
a z lewa obrona rzeczywiscie jest klopot.. chyba Zewlakow..
Nie drabinka by się przydała, ale wydrukowanie składów wszystkich drużyn [b]z numerami zawodników[/b]. Jest sporo niezłych graczy, których sylwetek nie znam. Pewnie objawią się też nowe gwiazdy. Dobrze byłoby mieć te numery, bo panowie komentatorzy zamiast prowadzić merytoryczną relację często sobie filozofują. Taka moda się zrobiła.
dwóch kandydatów na gwiazde Euro ma reprezentacja Francji
no piknie grajom. Żuraw tyż ;)
Witam.
Gdzie pasiasci w licznym gronie beda ogladac mecz z Niemcami w niedziele?
Bo chce zrobic jakas rezerwacje, zeby w milym towarzystwie wspierac naszych.
Oczywiscie chodzi mi o rynek :)
Jakby któryś Pasiak chciał to moi znajomi mają jeszcze 3 bilety na mecz z Chorwacja, żeby nie było że w tym pośrednicze to podam tylko kontakt do nich jak coś.
YbL- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam.
>
> Gdzie pasiasci w licznym gronie beda ogladac mecz
> z Niemcami w niedziele?
> Bo chce zrobic jakas rezerwacje, zeby w milym
> towarzystwie wspierac naszych.
> Oczywiscie chodzi mi o rynek
powodzenia! próbowałem coś zarezerwować parę dni temu i wszystko full :/
nie licząc takich o trzeba płacić za rezerwacje.
Ja bym proponował coś nietypowego. Wypożyczyć telebim i zainstalować go na statq pływającym po W.iśle. Albo wynająć tramwaj lub autobus z telebimem.
nasz stary znajony przemówił :)
za gazeta.pl
Świerczewski: . Leo oszukuje. W kadrze lepszy ode mnie jest może Roger
Piotr Świerczewski
Fot. Kuba Atys / AG
Ostry konflikt między Piotrem Świerczewskim (byłym reprzentantem Polski, dyżurnym ekspertem w mediach), a Janem Tomaszewskim (byłym reprezentantem Polski, dyżurnym Janem Tomaszewskim w mediach). Niedawno Tomaszewski stwierdził, że "Beenhakker chyba tę kadrę wylosował". Świerczewski twierdzi, że losowanie było sfałszowane.
Wypowiedź Jana Tomaszewskiego dla "Dziennika" znajdziecie tutaj. Piotr Świerczewski - który będzie komentował Euro 2008 daje odpór w "Dziennku Polskim".
Są szanse na wyjście z grupy, ale nie przesadzałbym z nadmiernym optymizmem. Ostatnie mecze reprezentacji wskazują na to, że Beenhakker i spółka po prostu oszukują społeczeństwo. Wiem, to są brutalne słowa, ale nie wypowiedziane bez zastanowienia. Dlaczego do Austrii nie jadą Głowacki, Brożek czy Majewski, a stawia się na przykład na Zahorskiego czy Pazdana, którzy ani nie wyróżniają się w lidze, ani wraz ze swą drużyna niczego wielkiego nie osiągnęli? To wszystko zalatuje mi "wajchą".
I dalej:
Główną rolę odgrywają jakieś układy menedżerskie. Ten Jan de Zeeuw i inni... Nie boję się o tym mówić otwartym tekstem. Będę pierwszy, który na antenie telewizyjnej pojedzie z grubej rury. Czego do tej pory dokonał Beenhakker?
Dziennikarz sugeruje, że "po raz pierwszy w historii wprowadził Polaków do decydujących gier mistrzostw Europy", ale Piotr Świerczewski nie daje się zbić z tropu:
I co z tego? Dwa lata temu Janas awansował do finałów mistrzostw świata, a przed sześcioma laty podobny wynik zrobił Engel.
I jeszcze jedno - pytanie dziennikarza: "Tak szczerze: czy nie przemawia przez Pana złość? Na to, że ani razu Beenhakker nawet nie wspomniał o nim w kontekście powołania do kadry? Czułby się Pan na siłach zagrać jeszcze w jedenastce biało-czerwonych?"
I odpowiedź: Lepszy ode mnie jest może Roger, ale pozostali? Proszę samemu odpowiedzieć sobie na to pytanie.
Dziękujemy, odpowiedzieliśmy.
co za gosc...co do Pazdana i Zahorskiego moze ma troche racji,ale to ze w kadrze tylko Roger od niego jest lepszy ----> :D :D :D
http://www.allegro.pl/item377521951_proporczyk_euro_2012.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)