No to jak przyjdzie do nas to Potterowi bedzie głupio :P
-
-
były wątek o sezonie 2007/08
Wcale nie będzie.Tak to już jest że są tacy hokeiści czy piłkarze wzbudzający nienawiść u kibiców drużyn przeciwnych .Za to kibice u których akurat gra bardzo go szanują i lubią.Takim idealnym przykładem jest piłkarz Jacek Wiśniewski ,,wiśnia''.Cała Polska go nie znosi bo uważa go za bandytę i brutala.Nie inaczej było jak grał w szczakowiance przeciw nam.Był zawodnikiem który dostał najwięcej bluzgów od naszych kibiców.
A teraz dla wielu jest ulubionym piłkarzem i dostaje owacje na stojąco.Tłum skanduje Wiśnia mimo że to nigdy nie był wirtuoz piłki,ani jakiś wielki zawodnik.Szanują i kochają go ludzie za to że zawsze walczy do upadłego.Podobna sprawa może być z Jarosem,bo ludzie lubią niepokornych walczaków.
Dlatego Jarosa chce u nas .Bo nie jest szarą myszką i hokeistą bezbarwnym.
Hehe Potter proponuje kupić Jarosa wierząc ,że jeżeli stanie nad nim straszliwy Tabisz z karomierzem to Jarosa wyreguluje...
niby racja...
...ale Pinca z Prokopem jakoś nie wyregulował. Jak dawali do wiwatu na początku tak i na końcu.
:D
Pinc na początku grał co najmniej poprawnie.Podobnie Prokop.Brak rywalizacji wśród stranieri spowodował że poczuli sie jak gwiazdy.Jeśli były wcześniej z nimi problemy wychowawcze to winę ponosi Rohaczek. Powinien wywalić ich na zbity pysk.Prokopa powinniśmy usunąć dyscyplinarnie za to że przyszedł pod wpływem alkoholu.Poza tym do tej pory gracze krajowi nie robili ,,numerów''i myślę że z Jarosem sobie Rohaczek jednak by poradził.Jaros do Cracovii !!!!!.
Powiem jedno - Jaros jest w pierwszej piątce zawodników których nigdy bym nie chciał zobaczyć w naszych barwach...
z różnych względów
ch. ci na imię Jaros ty ..... Tyle w temacie jarosa. Kiedyś to śpiewała całe lodowisko. Dla mnie nic się od tego czasu nie zmieniło.
Wróciłem z wypoczynku świątecznego i co widzę? Kolega Potter został menago ob. Jarosa.
Nie gratuluję.
A z tym Wojtarowiczem to nieźle dołożyłeś do pieca. Ma kto u nas zbierac krązki po rozgrzewce.
Nic mi nie wiadomo bym został menago Jarosa hehe.Każdy może mieć swoje zdanie.Ja co do Jarosa mam takie że biorąc pod uwagę jego umiejętności jest to bardzo dobry hokeista.
Co do tych krążków to mamy w drużynie zawodników słabszych od Wojtarowicza.
Jaros nie jest jeszcze stracony a jednak talent ma tylko powinien zapierdalac
i prowadzic sportowy tryb zycia ale w tym akurat moze mu pomoc zmiana otoczenia
Od Wojtarowicza mamy paru gosci slabszych ale co do niego jestem na nie.
5 dni później
ZAINTERESOWANIE:
Krzysztof Zapała - Napastnik - Podhale Nowy Targ
Łukasz Wilczek - Obrońca - Podhale Nowy Targ
Zdzisław Zaręba - Napastnik - Landshut Cannibals (Niemcy
info zhttp://www.hokej24.pl/old/transfery.php?id=3
Pozyskaznie Romana Tomasa chyba bedzie bardzo trudne, jesli nadal wasi dzialacze o nim mysla. Musialby dostac bardzo atrakcyjna oferte aby przeniesc do Krakowa. Jego nazwisko znalazlo sie na rezerwowej liscie zawodnikow, ktorzy moga wystapic na MS w Moskwie.
Hráči, ktorí vypadli z prípravy a budú na MS chýbať:
Zámorie: Peter Bondra, Michal Handzuš, Peter Budaj, Marek Svatoš, Juraj Kolník, Vladimír Országh, Jozef Stümpel, Ľubomír Višňovský, Branislav Mezei.
Európa: [b]Roman Tomas[/b], Martin Kuľha, René Vydarený, Vladimír Dravecký, Rudolf Huna, Rastislav Pavlikovský, Ľubomír Bartečko, Róbert Petrovický, Ján Lašák.
http://www.stoczniowiec.net/output/gdansk/index.php?s=newsroom&p=newstext_1017&PHPSESSID=c50fb81ac6967db3da956852a3f83b33
Krzysztof Zapała podpisał kontrakt z PODHALEM.
My polujemy na innych graczy.Zapała to była kaczka dziennikarska.Dlatego nie wiem czym ten góral się podnieca.Podobnie to co piszą na hokej net z Wilczkiem to nieporozumienie.
On ma straszny problem ,a Cracovia mu się już śni po nocach.Nie wyleczyło go mistrzostwo chyba pora na dobrego psychologa.
Po pierwsze ja brałem info z hokej.net, po drugie was poinformowałem, po 3 kto wam strzelił gola na 1-0w 3 meczu, po 4 Kazek nie grałby w 1 piątce gdyby był słaby.
dead29 jeszcze nic pewnego
Pierwsi na rozmowach pojawili się dwaj panowie ?KZ?, czyli Krzysztof Zapała i jego imiennik Zborowski. Pierwszy w minionym sezonie był odkryciem. ?Kazek? grał pierwsze skrzypce w zespole. Głośno mówi się, iż popularny ?Kazek? ma sporo ofert z innych klubów. Chętnie w swoim zespole widziałby go Rudolf Rohacek. Po poniedziałkowych rozmowach ? jak twierdzą w klubie ? jest bliżej Podhala.
to info ze strony Podhala
Są lepsi od Zapały z którymi rozmawiamy.Niech łaski nie robi .Osobiście bym nie chciał żeby do nas trafił.A co do podhala zapowiada sie póki co na spore odejścia.Szewc obuwnik naobiecywał gruszki na wierzbie i nie ma na premię za Mistrza.
hehe potter a mozesz chcesz sie zalozyc ze z Podhalanskiej druzyny ubedzie gora 1 podtawowy zawodnik?a jesli odejscia z naszej paki twoim marzeniem to niestety ale niezostanie ono spelnione.ubutek i tak powetujemy sobie powrotem Zbyszka podlipniego ktory jest juz po slowie z naszym nowym prezesem i wedle jego slow wraca na stare smieci a kazek?no coz Kazek chce zostac za wszelka cene i zostanie!za malko mu zieba zaoferowal.hahaha.a odwiedzal kazka uparcie kilkakrotnie.Malasinskiego tez niedostaniecie niestety ale oddamy i to z checia smreczynskiego.A Rohacek???no coz jakim naprawde jest trenerem pokazuja niestety MS .ale trzymcie go sobie w Craxie jak najdluzej!!
Ale to psychicznie chorzy ludzie .Leczcie sie na comarchowską depresję.Te ostatni to biedaczek spać nie może.Nowotarski kolego weź sobie kup nerwosol bo ci żyłka z zawiści pęknie.Z Podlipniego sami zrezygnowaliśmy -niech do was wraca (zresztą czy ma inne wyjście).W kwestii kazka sam jeździł do Krakowa i pewnie gdzie indziej tez by podbić swój kontrakt w Podhalu.U nas nie był zawodnikiem którego chcemy.Ot pojawił się dostał ofertę i tyle .Nie było ze strony Cracovii jakiegoś parcia na niego.Na razie martw sie kolego o zaległości i premie za Mistrza bo póki co szewc wypłacił je wirtualnie.
Co do Malasińskiego też nic na siłę,a o ile wiem nasi prędzej się dogadają z właścicielami karty.Jak czytam na hokej net że interesujemy się wilczkiem to mi sie zajady ze śmiechu robią.A na koniec koleżko z Nowego Targu naciesz się tym Mistrzostwem bo na następne musisz długo ,długo czekać.Tytuł wróci do Krakowa czy ci sie podoba czy nie.Możesz się po napinać do woli ,snuć już teraz sędziowskie spiski jak psychicznie chory pyszałek pyyysz.Na nic ci się to zda!!!.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)