prokop siedział z zawodnikami.
-
-
CRACOVIA - STOCZNIOWIEC o brązowy medal.
Prokop i Pincu nadają sie do zbierania krazkow Hartman moze i chce ale efekty tego mizerne to samo dotyczy Cernego ,Dzis Prof.Horny dwie asysty i bramka w wygranym meczu z Toruniem ,a ponoc juz nie nadawał sie do Cracovii ze wzgedu na wiek i brak sił .
Horny ,Urban P.,Chabior,Sarnik,Voznik,zamiast naszych stranierich i złoty medal mamy murowany nie potrzeba ich u nas 5-ciu.
Ech, ten sezon trzeba już jak najszybciej skończyć. Źle by było gdybyśmy nie zdobyli brązu; bardzo źle...
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Autor: MisioPas (IP zapamiętane)
> Data: 18 mar 2007 - 20:42:18
>
>
> 800 chyba snisz!!!!!!!! 500 to wszystko !!!!!!!!!!
> w tym dwie szmaty co bija brata!!!!!!!!!
>
Nie śnię, tyle gdzieś było osób, na pewno więcej niż twoje 500:)
NO i ile ludzi chodzi u was na mecze???
I kto tu mówił że Tomek jest słaby???
Wasi koledzy z Tych się tak zdenerwowali że se już piosenkę,
HEJ HEJ PODHALE
OD DUNAJCA SZUMIĄ FALE-MISTRZEM POLSKI JEST PODHALE
Niestety prawda jest taka, że jeśli Podhale zdobędzie w tym roku tytuł mistrzowski ( a wiele na to wskazuje) to będzie to jeden z najsłabszych Mistrzów Polski od wielu lat...
Oglądając wczorajszy finał można było zasnąć z nudów...
Nasi zagrali wczoraj na poziomie żenującym .Ot tak żeby się nie spocić a wygrać.W zasadzie oprócz paru hokeistów to reszta przeszła obok meczu.Nie wiem na co liczyli że stocznia padnie na kolana?.Gdzie ci nasi stranieri co mieli być lepsi od Hornego?.Jeden w senatorim ,2 na ławie z powodu beznadziejnej dyspozycji,Cerny łapiący idiotyczne kary już któryś mecz z rzędu i Hartmann który wczoraj także słabiutko grał.
Takiego złomu nie mieliśmy nigdy -były transfery pojedyncze nie trafione ALE żEBY HURTEM to są już jaja!!!!.Taki Jurasek przy naszych wyglądał jak z innej planety szybki zdecydowany,dobry technicznie.Pokazał klasę i spokój przy bramce na 5-3 wyczekał Radzika w ostatniej chwili go objechał i do pustej bramki strzelił.Nawet Hult którego wielu wyśmiewało jak zagrał jako napastnik pokazał że grać potrafi.
Ja Wam dawno mowilem ze to sa ogory tylko nikt mnie sluchac nie chcial ,ale
przeciez gdzie mi do takich znawcow hokeja jak np. AjKot ?
Niedosc ze generalnie obcokrajowcy w naszej lidze sa slabi to my jeszcze
no moze oprocz Hartmana na spady sie zalapalismy.
Hartman wczoraj z 50 cm. nie trafiał na pustą bramkę.
wogóle to reszta sładu nie zawsze nadaje na tych samych falach co Leszek.
wczoraj myśleli że sobie pojeżdzą a stoczniowiec sie położy i wygraja na stojąco....ale tam graja młodzi zawodnicy oni będą walczyć w kazdym meczu o czym tychy sie przekonały....
dead29
A tylu lidzi chodzi u nas na mecze co u was bylo na ostatnim meczu playoffu rok temu...pamiętasz:)?
Co do Rajskiego zacytuję Gonerę "ma więcej szczęscia niz rozumu".
Dla Stoczni brazowy medal to szczyt marzen i zrobia wszystko by go zdobyć a nasi uwzają że 3 czy 4 miejsce to wszystko juz jedno,jednak grac trzeba i mimo wszystko jak nie zdobędą brązu to bedzie bardzo żle.
i po Prokopie.
czekamy na kolegę Pinc'a
z Prokopem ruch nepewno dobry ,ale zbyt puzno !!!!!!!!!!
to samo powinno dotyczyc Pinca i Safarika i tu nie mam najnmiejszej watpliwosci
Podobno Pinc tez juz wywalony ,ale co to teraz daje???
ja pier.... kolejny super nagłowek na oficjalnej przed meczem:
[b]"Zakończą TO w Gdansku?"[/b]
Co znaczy 'TO' ?! 'To gówno'? 'To chujostwo'? Czy tam naprawde siedzi jakis tępak :(((
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1268&x=0
1-0 dla nas Hartmann
Oby tak dalej:)
już 1 -1 !!!
hmmm kara za kara ... dla Nas :/ i już w plecy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)