Nie wiem co musieli by zrobic nasi cudzoziemcy w play-offr, aby przekonac ze warto by zostali na przyszły rok. Zatem nie ma sie co pier... i niech ktos z klubu zadzwoni do Hornegi i go sciaga!
Karel to Karel!
szkoda go w sosnowcu, nawet jak mial slabsza forme, to Pinc, Prokop i Hartmann mogliby się od niego JESZCZE tylko uczyc!
KAREL WRACAJ!!!!
-
-
Karel wracaj!
Akurat do Hartmana nie mam pretensji bo gra nawet niezle jednak pozostali to porazka! Pozostaje zadac sobie pytanie czy znajdziemy rownowartosciowych zawodnikow polskich na ich miejsce!
Ech, ja tam zawsze będę miał sentyment do Karela.. jeden z moich ulubionych graczy Pasów i strasznie mi było żal, że się nie dogadali.. spokojnie bym go widział, np. za Pinca, Prokopa, chociażby..
pewnie Pinc i Prokop strzelą jutro bramki, ja mam zawsze takie szczęście do wywoływania :)
W przyszłym sezonie tylko dla Hartmana powinno być miejsce w zespole.Choć może nie do końca spełnił oczekiwania to jednak jest drugim punktującym w drużynie.Na cztery pozostałe trzeba szukać nowych zawodników.Mnie oprócz geniuszu Karela(patrz 3 bramka w 5 meczu z Tychami) brakuje także ducha walki i zaangażowania Potocnego, którego gra bardzo mi się podobała szczególnie w meczach finałowych z Tychami.
Zgadzam sie co do jednego .Musimy szukać nowych stranieri.Nie zawodzi tylko Hartmann.Dla tego gracza miejsce w zespole powinno być.Z resszty definitywnie zrezygnował bym z Pinca,Prokopa a przede wszystkim Safarika.Cernego bym zostawił jako 6 obcokrajowca.Jest młody,grać potrafi-może być tylko lepszy.
Hartman tez nie zasluzyl ,gra tylko i wylacznie przyzwoicie za Leszkiem to powinien
sprzet nosic reszta to juz totalne ogorki niczym nie lepsi od krajowych grojkow.
Co do Karela to jego akurat szanuje ale mysle ze to juz tez nie to.....
Nie potrzebujemy 6 obcokrajowcow lepiej przeznaczyc ta kase na 3-4 konkretnych
a efekt bedzie nie gorszy a i ludzie chetniej w regularnym sezonie przyjda
na meczyki bo bedzie na co popatrzec....
Moze juz niedlugo.......??????!!!!!!!!
Jak w większości przypadków zgadzam sie z Tobą masser w 100%.Mam dużo sympatii dla Hornego ale myślę że jego czas powoli mija. Z druzynami slabszymi potrafi jeszcze brylować ale w meczach z rywalami silniejszymi lub przy ciężkiej grze w play -offie poprostu już nie ma siły.
Nie dalej jak w niedzielę na meczu z Podhalem ze znajomymi doszliśmy do podobnego wniosku jak Ty - trzeba za kasę która się dysponuje zatrudnić 3 obcokrajowców ale takich dla których będzie się chodzic na mecze żeby zobaczyć hokej na wysokim poziomie.
Nie zapomniałem i tęskinię do gracza pokroju Roszczina, ach te jego wjazdy jak taran do tercji rywala i ten niesygnalizowany strzał z nadgarstka, palce lizać!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)