AjKocie... z emerytury nauczycielskiej... to Ty nawet jednej kary bys za te pieniadze zapewne kupic nie mógł...:):):)
PS. Przepraszam ze zbytnie spoufalenie ucznia wobec Nauczyciela
-
-
Lamentują Podhalanie jak to się ich krzywdzi...a tymczasem...
No to wezmę pożyczkę !
chyba AjKot wziął bo własnie czytam na hokej.net ,że znowu sedziowie przekupieni
;););)
Idąc tokiem myślenia płaczków z NT tam piszących, to należy się zastanowić dlaczego sędzia nie uznał dwóch bramek dla Cracovii oraz dlaczego mieliśmy w tym meczu więcej kar niż górale.....hmmm, po głębszym zastanowieniu odpowiedź brzmi... sędzia nie popełnił w tym meczu większych błędów i nie faworyzował żadnej ze stron ,a wygrała drużyna w tym dniu o tą jedną bramkę lepsza.A taka odpowiedź nasuwa się dlatego,że ta choroba ,która od I meczu ogarnęła kibiców z NT nie jest na szczęście zaraźliwa i nie odebrała kibicom z Krakowa zdrowego rozsądku.A z drugiej strony jeżeli chodzi o serwis hokej.net, to czego można wymagać od komentujących ,skoro relacje tam zamieszczane wyraźnie sugerują ,że mecze są ustawiane ,a sędziowie w każdym meczu sprzyjają Cracovii.Nawet w ostatniej relacji piszący podkreśla słusznie nie uznane bramki dla Pasów,ale nie omieszkał stwierdzić,że w I tercji Rożański był ewidentnie faulowany przez Cernego i zamiast ewidentnego rzutu karnego dla Podhala " sprawiedliwy"( tak właśnie napisano słowo określając sędziego) odesłał zawodnika Cracovii tylko na ławkę kar.Po prostu żenada.
Ludzie, nie przejmujcie się hokej.net i komentarzami. Nie ma czym.
Ja już dawno nie czytam wypocin na hokej.net.
Pisze tam duża grupa półanalfabetów, sfrustrowanych gówniarzy, którzy jako jedyny cel maja opluwać mój Klub.
Jeszcze ze dwa lata temu ktoś tam kontrolowal wypociny, głównie mieszkańców takich metropolii jak Sanok, Krynica, Nowy Targ.
Teraz jak slyszę wszystko puszczono na głęboką wodę, z czego, jak rozumiem, cieszy sie szef tego bajzlu niejaki Królicki.
Wisi mi to co piszą, wiem, że bardzo nam zazdroszczą, mali zawistni prowincjonalni ludkowie.
Wiem, że na tych terenach brak jest jodu a to wyzwala nadmierną agresję o wytrzeszczu oczu nie wspomnę.
4 dni później
Za GW
"Po meczu zawodnicy GKS-u narzekali na sędziowanie. Belica postanowił, że tort - nagrodę dla najlepszego zawodnika - przekaże jednemu z liniowych. Ten jednak nie miał ochoty na słodkości"
Wojas kupił sędziów i dlatego Podhale wygrywa 1:0...?
złodzieje!!!
haha
Zachowanie Belicy zupelnie niepotrzebne. Sedziowanie btlo slabe jak zwykle jednak nie faworyzowalo zadnych ze stron. Jednak mysle ze Stefanowi chodzilo konkretnie o jedna sytuacje. Dokladniej piszac kare dla niego za 6 zawodnikow na tafli na koniec meczu.
A ta kara jak najbardziej prawidłowa, on jeszcze w boksie stał i dotknął krążek bo szła kontra naszych.
dead - co tu jeszcze robisz? Wez juz przenies sie na forum Tychow!!!! Pies Ci zdechl? Kolegow szukasz? Nikt Cie tu nie lubi,juz nie gramy z Wami wiec wypad z baru!
dead, prawda jest taka, ze kupilscie sedziego i bedziecie mieli mistrza za pieniadze ;)
Skandal ,nie może być tak ,że już w I meczu sędziowie ustawiają wynik rywalizacji.Widać Tychy grają nie tylko przeciwko Podhalu ale też trójce sędziów.Nie mają w takim układzie żadnych szans ,bo Wojas załatwił już Mistrzostwo........
bajki opowiadasz zac...wszyscy wiedzą ,że to Cracovia kupiła aby się zemścić na Podhalu tylko sędziemu sie pomyliło. Pomyślał ,że jak Małopolanie płacą to pewnie dla Podhala miał sędziować ;) :D
Na poważnie już pisząc to w ostatnich 2-ch meczach półfinału sędziowanie było lekko kozystne dla Podhala. Choćby kara dla Czernego, po której w przewadze Podhale wyrównało na 2-2, była z mojego punktu widzenia (stałem za bramką) zupełnie "z kapelusza"...czy kilka odpuszczonych dla kar dla Podhala w 3-ej tercji. (Sędzia wyraźnie bał się oskarżeń i w 3 tercji nie dawał od pewnego momentu kar ;) )
...ale czy ktoś u nas się zapłakuje , wyzywa sędziego? Nie! normalne Polskie słabe sędziowanie i tyle. Przegraliśmy przez nasze własne "frajerstwo" w drugiej tercji i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)