Jestem daleki od zwalania winy na trenera ,bo za wynik nie tylko trener odpowiada
ale pare bledow w doborze zawodnikow popelnil , pozatym nie jest to taki znow wybitny
fachowiec co pokazuja wyniki reprezentacji i wcale nie jestem przekonany o tym
ze musi zostac , teraz nalezy dac mu szanse na zdobycie medalu bo jezeli tego nie
dokona to chyba sam powinien honorowo zrezygnowac.
Nie ukrywam ze nie jestem zwolennikiem czecho-slowackiej szkoly hokeja w Polskich
realjach lepiej do mozliwosci naszych zawodnikow pasuje szkola skandynawska
lub rosyjska.
Mam nadzieje ze osoby zwiazane z sekcja tez dojda do takiego wniosku.
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
Mam nadzieje że Laszkiewicz L. zostanie na przyszły sezon, to samo dotyczy Piekarskiego i Mariana, Pasiuta i Galanta, Słabonia oraz czwórki pamiętającej trudne czasy :-). Chciałbym aby w Cracovi grali Bracia Piotrowscy, Malinowski i Sarnik. Do tego sprowadzić paru młodych zawodników, oraz Dobrych obcokrajowców i powinien z tego powstać całkiem Ciekawy zespół, na miarę Naszych oczekiwań. P.S. z całym szacunkiem dla Kachniarza ale w bramce potrzebna jest RYWALIZACJA!!!!!!!!!!!! Jeśli idzie o skład szkoleniowo-techniczny to
1) za "17" powinni komuś jaja ukręcić
2) potrzebny jest TRENER BRAMKARZY.
Do zobaczenia we wtorek.
Jednym słowem gratulacje dla Podhala! Widowisko piękne doping super, tylko wynik smutny!
Trudno powalczmy o brąz! To tez w końcu medal!
Wg. mnie nie da sie osiagnąc wyników jeżeli nasi obcokrajowcy zdobywają jedną bramkę w siedmiu meczach...Jedynie Hartmann cos tam gra. Zawodnikow krajowych mamy lepszych niz Podhale. Błąd Rohaczka to ściagniecie takich obcokrajowców.
Ale z drugiej ztrony uważam że jeżeli chodzi o taktykę i przygotowanie drużyny to bije na głowę Pysza...Uwazam że gdybysmy my mieli ich obcokrajowców wygralibyśmy do zera serie.
Rohaczek sam sobie winny, choć brakło mu paru centymetrów do finału....(słupek Pasiuta)
Teraz wejdzie prawo Bosmana wiec zamaist tych obcokrajowców wziaść zawodników Polskich.
Albo jednego obcokrajowca ale lepszego niż Laszkiewicz.
Przgrywać trzeba umieć i to jest czasem ważniejsze nawet od Mistrzostwa.Wczoraj kibice pokazali że juz umieją.Teraz pora na zawodników,działaczy i właściciela.
ma ktos zdjecia z wczoraj?? oprava itp.
Przegrana po walce mniej boli niż by była kompromitująca klęska. W karnych potrzebny jest łut szczęścia - wczoraj go nie mieliśmy trudno... walczmy z całych sił o brąz.
A ja ci powiem fenix ,że wolałbym aby wczorajszy mecz przegrali zdecydowanie,bo jak sobie pomyślę ,że finał był na wyciągnięcie ręki i sztuka było tak naprawdę do niego nie wejść ,to mnie szlag trafia.
a ja powiem ze do wylotki nasi mistrzowie fauli.csorich to tylko sila a pozatym totalny bezmozg,obroncow w polsce jak na lekarstwo ale za te slizgawke w play off dowidzenia panie marjankuuuu.z obcokrajowcow jedynie hartman,moze w przyszlym sezonie znajdzie sie dla niego miejsce nr 5.
Myślę ze powinni zostac Radzik,Laszkiewiczowie,Słaboń,Pasiut,,Piekarski,Marian,Galant,wszyscy obcokrajowcy oprócz Hrtmanna do wymiany.Kto rozliczy Safarika za sanatorium,które sobie w Polsce urządził?Nie jest tak bardzo żle walczymy przeciż tez o medal . Po tylu perturbacjach :do stycznia bez loowiska ,mecze rozgrywane w 12 zawodnikami,niektórzy tyrali bez jednej przerwy,bez kibicow to duze osiągnięcie trenara i zawodników co niektorzy już zapomnieli--runda zasadnicza zakonczona na pierwsym miejscu.Cieszmy sie z tego co mamy i bierzmy sie do roboty załatwiajmy nowych zawodników na przyszły sezon,bo lodowisko będzie w tym roku już od lipca.
a nie od sierpnia ?
KOTU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieje że Laszkiewicz L. zostanie na
> przyszły sezon, to samo dotyczy Piekarskiego i
> Mariana, Pasiuta i Galanta, Słabonia oraz
> czwórki pamiętającej trudne czasy :-).
> Chciałbym aby w Cracovi grali Bracia Piotrowscy,
> Malinowski i Sarnik. Do tego sprowadzić paru
> młodych zawodników, oraz Dobrych obcokrajowców
> i powinien z tego powstać całkiem Ciekawy
> zespół, na miarę Naszych oczekiwań. P.S. z
> całym szacunkiem dla Kachniarza ale w bramce
> potrzebna jest RYWALIZACJA!!!!!!!!!!!! Jeśli
> idzie o skład szkoleniowo-techniczny to
> 1) za "17" powinni komuś jaja ukręcić
> 2) potrzebny jest TRENER BRAMKARZY.
>
> Do zobaczenia we wtorek.
>
>
Myślę tak samo więc nic dodać nic ująć !!!Do zobaczenia we wtorek nie odpuszczamy hokeja,walczymy o medal,jesczze nie dawno nawet to nam sie nie śniło!!!!Podro dla wszystkich .Z Cracovią na dobre i złe!!!
a ja sie po meczu naj.. i sobie popłakałem w zaciszu pewnej knajpki....
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie........
We wtorek będzie też wielka walka Stocznia również maiała wielkie zapędy na finał a teraz napewno na medal brązowy wiec spotkajmy sie na meczu i pomóżmy drużynie.Cała Polska jest pod wrażeniem naszego kibicownia z Podhalem spisaliśmy się najlepiej jak mozna było poprostu super,wykorzystaliśmy szanse by pokazać sie mimo przegranej jako świetni ludzie.Czy jest dobrze czy żle ja i tak kocham Cię Cracovio!!!Jest dobrze walczymy o medal!!!
Jak my to tak przezywamy to co dzieje sie z zawodnikami ,Duleba chyba chodzi tyłem,napewno maja problemy ze snem a tu we wtorek mecz.Jestem ogromnie ciekawy jak Tychy poradzą sobie z Podhalem ???Czy też beda sie tak męczyc jak my czy bez problemu wygrają???
Dzisiaj kiedy już ochlonąłem moge na spokojnie powiedzieć ze z dużo słabsza kadra niz w zeszłym roku i po wariackim sezonie /remont/gra na dwie piatki prawie pół sezony/na palcach jednej reki możemy wyliczyc zawodników ktorzy rozegrali wsztstkie mecze/ to to do czego doszliśmy jest chyba szczytem możliwości,jeżeli wywalczymy jeszcze medal, będzie to osiągniecie chyba wszystkich w pełni satysfakcjonujące . Działacze nie pomogli w tym sezonie druzynie by dała rade walczyc o cos wiecej,chociaz walczyli ile mogli do końca. We wtorek idziemy na Siedleckiego na mecz!!!W kibicowaniu mamy złoty medal!!!
Stało się jak stało - piszę już na chłodno - mieliśmy wygrany mecz, który wskutek kretyńskiego błędu przegraliśmy - gratulować należy zawodnikom Podhala gry - pokazali dużo serca - ale i naszym należy podziękować za walkę - nie udało się w tym roku uda się w przyszłym - w sporcie już tak jest - jeszcze parę lat temu codziennie człowiek otwierał gazetę z duszą na ramieniu czy sekcja jeszcze istnieje - teraz rozpacza po przegranej w siedmiu meczach w półfinale - jest dobrze :)
co do sezonu wywalić obcokrajowców - WSZYSTKICH (no może Hartman jeszcze mógłby grać u nas - ale nie z tym numerem i nie za dużą kasę) utrzymać polski skład dokupić czterech dobrych grajków i mamy mistrzostwo - ale należy przede wszystkim bezwzględnie pamiętać o SZKOLENIU!!! I to prawdziwym szkoleniu gdzie młode chłopaki potem mają gdzie kontynuować karierę - będzie dobrze
a na osłodę piłkarze zdobędą PP :)
Za obcokrajowcami to może należało by się też rozglądnąć w naszej lidze. Może kogoś z grupy : Jurasek, Skutchan, Hurtaj, Belica, Bacul.Niestety na ironię to nie my jak mogło się wydawać skorzystaliśmy na zwiększeniu limitu obcokrajowców w naszej lidze tylko nasi rywale, jak np.... Podhale
myślę że trzeba zmienić kierunek poszukiwań. 3 kozaków na poziomie Leszka i golimy frajerów. :D
43 dni później
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla Tyszan to nic dobrego ewentualny tfu tfu tfu
> awans Podhala do finału. Bo jesli oni ( Tyszanie)
> awansują co też nie jest takie pewne to w finale
> popłyną z Podhalem w 4 góra 5 meczach. Z nami
> tłukli by się ( ostatecznie nieskutecznie) w 7
> meczach :-)
Koleś nie miałes racji bo PODHALE ( Mistrz ) wygrało 4:1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)