http://eurosport.onet.pl/soczi-2014/skoki/lukasz-kruczek-podjal-decyzje-kubacki-nie-powalczy-o-medal-na-duzej-skoczni/ewwe8
-
-
Adasiu leć ! Kamilku, Piotrusiu i inne orzełki tyż lećcie !
KKKKKKAAAAAMMMMIIIILLLLL jjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeessssssssstttteeeeśśśśś wwwwwiiieeeelllllkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiii ! :) :) :)
Edit:
Kamilku, wielkie, największe gratulacje za dokonanie niemożliwego, za drugie złoto olimpijskie, tym razem na dużej skoczni ! :)
Byłem sceptyczny co do Ciebie, wygrywasz konkursy Pucharu Świata, zostałeś Mistrzem Świata ale sobie myślałem co będzie dalej ?
Moje wątpliwości rozwiałeś zdobywając pierwsze złoto olimpijskie i potwierdziłeś to również dzisiaj, zdobywają drugie złoto !
Już jesteś tak wielki jak Adam Małysz ! :) Dorosłeś do mistrza ! A dokonałeś tego w tak krótkim czasie, wielki szacunek dla Ciebie !
I życzę Ci z całego serca samych sukcesów przynajmniej do końca tej dekady, jak nie dłużej ! Bądź zdrów ! :)
Jak by teraz razem skakali Stoch i Małysz, skoki zrobiły by się nudne.:)
Za Małysza włączało się skoki przed ostatnia 10 pierwszej serii, i 5 drugiej.
Teraz trzeba oglądać całe, bo wszyscy nasi skaczą świetnie.
Brawa dla SKOCZKÓW i TRENERA.
Cóż, w drużynówce 4-te miejsce, bo zabrakło w drużynie tego czwartego mocnego ! :( Gdyby jeszcze skakał Adaś, to byłoby złoto ! ;)
ale z drugiej strony niewiadomo co by było gdyby jeszcze Adam skakał,jakby sobie radziła reszta skoczków
Co do występu na igrzyskach,2 złote medale Stocha,coś pięknego,srebro Kasaiego też super (z sentymentu)
A co do występu w drużynówce dzisiaj myślę,że każdy mógł coś dołożyc w swoich skokach,może poza Jankiem Ziobro który jak dla mnie skoczył na dobrym równym swoim poziomie
Ale ogólnie wystep na duuży plus 2 złote medale 7 miejsce Maćka Kota,w dwóch konkursach 3 Polaków w czołowej 15
Kto by jeszcze te 4 lata temu pomyślał,że tak może być i to bez Adama
Oby tylko tego nie zaprzepaścić tego potencjału,bo naprawdę mamy bardzo duży potencjał,jak na razie jest bardzo dobrze,ale mozemy stać się naprawdę potęgą w skokach,oby było dobrze
Polska potęgą w skokach.:)
W czasach Małyszowych takie słowa uznane by były za herezje,
ale teraz wszystko jest możliwe.
Dzięki Małyszowi więcej dzieci zaczęło skakać i jest już z czego wybierać najlepszych.
Dojdą teraz osiągnięcia Stocha, i niedługo trzeba będzie nowe skocznie budować.:)
14 dni później
Co tu taka cisza ? Kamil wygral kolejny konkurs PS !
Oj mamy godnego nastepce "MISTRZA" - juz tylko o krok by wygrac Puchar Swiata!
Cisza, bo teraz to już niemal normalność i żadne osiągnięcie. Kto by się przejmował jakimś PŚ w Kuopio po dwóch MO ;)
A na poważnie szykuje nam się Kryształowa Kula dla Kamila. Po jej zdobyciu będzie w posiadaniu aktualnych tytułów Mistrza Olimpijskiego (x2), Mistrza Świata (duża skocznia) i zdobywcy Pucharu Świata. Ciekawe czy taka sytuacja, gdy jeden zawodnik posiada wszystkie te tytuły w jednym czasie zdarzyła się już wcześniej, a jeśli tak to ilu zawodników osiągnęło tak wielki sukces?
Dobrze zauwazyles Arro - dlatego pisze.
NIKT !
Nudne te skoki jak za wczesnego Małysza.
Wyjeżdża windą, siada na belce, juuuuuuuuuuuuuuuuump i wygrywa.
Gdzie tu jakieś emocje :D
Oczywiście żartuję, uwielbiam takie sporty gdzie nasi ogrywają konkurentów bez mydła.
14 dni później
Ammann nie kończy http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/simon-ammann-podjal-decyzje-w-sprawie-swojej-dalszej-kariery/c9vfn
Krysztalowa Kula w sezonie 2013/2014 nalezy do KAMILA !
Czapki z glow ,jest godny nastepca Adasia!
....a Flaga Cracovii pieknie trzepocze w tle rozmowcow na wizji !
Flaga Cracovii w Palnicy to dla mnie jak Trening Noworoczny, czy święcenie pokarmów na stadionie.
Kamil Stoch - wielki sportowiec, wspaniały człowiek.
Gratulacje Kamilku, dokonałeś w tym sezonie wielkiej: dwa złota olimpijskie i Puchar Świata ! :) No, no ! :)
Wielkie Brawa dla Kamila!
http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/liverpool-fc-pogratulowal-kamilowi-stochowi-krysztalowej-kuli/zhfb9
No i sie chłopakowi należało, oby tak w przyszłym sezonie więcej naszych orłów pokazło klasę. Gratulacje dla Kamila!
250 dni później
Noriaki Kasai bije swój rekord wygrywając w Kuusamo.
49 dni później
Podbije, bo najwyraźniej Kamil do formy wraca.
Wraca i wygrywa ! Godny nastepca Adama .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)