Ale nie zanosi się na to aby zaprzestali wynajmowac boisko dąbskiego. Chciałbym sie mylić!
-
-
Cracovia a szkolenie młodzieży
nie jest tajemnicą że klub nastawia się na maxymalne zyski z boisk jak i z lodowiska....
no bo zawsze jakieś dwie stówy wpadną...ale między czasie na pierdoły wydają.drugie tyle.
Obecnie młodzi zawodnicy mają rewelacyjne warunki do trenowania sztuczne boiska itd. Kto pamieta czasy gdy tramkarze i juniorzy Cracovii trenowali na 3-go Maja to wie o co chodzi. Pozdr.
ja tam mile wspominam treningi na 3-go maja a najlepsza była herbatka u pana Ignasia.
a co z tego że te boiska są ??? jak wyczytać tu można że niezbyt są one dostępne dla NASZEJ młodzieży...co z tego że lodowisko jest własnością Klubu skoro piorytetem są ślizgawki.
Ja mam takie pytanie.......Jestem z wałbrzycha i ide na testy do cracowi.......i chcialbym sie spytac czy ktos sie orientuje jaki jest poziom rocznika 1992??
niebotyczny
Jesli jedziesz do "[b]cracowii[/b]" to ci sie fora pomyliły.
do [b]cracowi[/b] jedzie:]
Eee.... to myślę ,że z Wałbrzycha to parę dni będziesz szedł.Przyjdziesz zmęczony i oblejesz testy.Lepiej jedź autobusem ,pociągiem albo samochodem..
A tak na poważnie to w Cracovii wszystkie roczniki są bardzo dobre ,tak więc będziesz się musiał bardzo starać,aby cię przyjęli.Z tego co słyszałem to jest kilku kandydatów na jedno miejsce...
a wiecie jak oni stoja w tabeli....rocznik 1992??
Nie wiem gdzie można znaleźć wyniki rocznika 92.Ostatnio 5 chłopaków z tego rocznika grało w meczu drugiej drużyny juniorów starszych Cracovii rocznik 91 z juniorami młodszymi Skawinki z rocznika 90.Mecz wygrała Cracovia 1:0.Na dole jest link gdzie można znaleźć sylwetki zawodników z wszystkich grup młodzieżowych.Na tej stronie są także wyniki rozgrywek wszystkich grup juniorów.
http://www.cracovia.pl/1d_mlodziez.php?nr_menu=18&x=0
Marcin Sadko koordynatorem.
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1182&x=0
Napiszcie qumaci w tych sprawach. To dobra czy zła wiadomość? Stefan1Białas bardzo go chwalił a Stefan o ile był bardzo przeciętnym trenerem seniorów to od lat ma świetną opinię jako wychowawca młodych....
super
Dobra wiadomość tymbardziej że trener to stanowczy, konkretny i zdyscyplinowany
Dobra wiadomość tymbardziej że trener to stanowczy, konkretny i zdyscyplinowany.
Szkoda że tylko od juniorów i rezerw!
W Zawoi trwa turniej rocznika 97. Organizatorem jest Cracovia i Trener Piotr Gorecki. Na stronie www.futbol.org.pl jest relacja live z turnieju. Serdecznie zapraszam.
http://www.futbol.org.pl/news.php?id=12103
PS. W górach pikna pogoda, hej!:)
To wspaniała wiadomość że trener mgr Marcin Sadko wrócił do Cracovii.To doskonały szkoleniowiec i fachowiec.Cieszymy się wszyscy bardzo że jest w klubie bo napewno szkolenie będzie szło w dobrym kierunku.Takich LUDZI więcej w Cracovii.
słyszałem o nim wiele dobrego.
Zgadzam się z Kierusiem że szkoda że Trener Marcin Sadko jest tylko od rezerw i juniorów , bo myślę że każdy rocznik chciałby go mieć .To SUPER Trener!!!!!Bardzo ambitny.Brawo dla Cracovii za dobrą decyzję!!!!
Marcin Sadko super trener !!!Doskonały pedagog i szkoleniowiec,zna swój fach,z tego co przeczytałem nie spoczywa na laurach i jeszcze się dokształca,Klub napewno bedzie miał z niego wielka pociechę a zawodnicy duzo skorzystają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)