http://sport.onet.pl/0,1248770,1487691,wiadomosc.html
Czekalismy 8 lat. Ciekawe ile teraz poczekamy. Kpina poprostu Kto daje i odbiera ...
Dziwne tylko ,ze nie Kielce tylko znowu ten kurnik w Warszawie.
-
-
Reprezentacja nie zagra w Krakowie :(
ja jakoś z tego powodu nie płaczę....
Ani ja.
plakac tez nie bede ale bardzo zaluje
A moze to przez Cracovie ? Osobiscie nie wierze w watek chuliganski ale z tego co pisza na kibice.net tylko Cracovia nie przystapila do paktu o nieagresji na meczach kadry. Prawda to ?
Ja pierdziele co za miasto ...
fajnie właśnie :)
Aj waj !! jaka szkoda .... :)
kemych Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> >
> Czekalismy 8 lat. Ciekawe ile teraz poczekamy.
> Kpina poprostu Kto daje i odbiera ...
> Dziwne tylko ,ze nie Kielce tylko znowu ten kurnik
> w Warszawie.
>
to już osiem lat? z Izraelem a MY na trybunie gości :) chyba 2:1 dla nas, ale wtedy mecz nie był najważnieszy...
a nie 2:0?
Ja sie tego spodziewałem....
Fakty jednoznacznie wskazuja, ze brak tego meczu zawdzieczamy p.Niemcowi, ktory w taki o to sposob dba o futbol w Malopolsce.
A mnie sie wydaje że pzpn sie zesrał...bali sie zadymy która by poszła w świat...
ja tez plakac nie bede
Wiadomo coś kiedy/gdzie będzie można kupić/zamówić bilety na Polska - Armenia w Kielcach? Strona zawieszonych przestępców nie działa
Armenia? ;D
dla ułatwienie skojarzeń właściwych państw: Ormianie to katolicy, a Azerowie do muzułmanie ;)
Czy chodzi może o klub Armenia Bielefeld?
Bergman Napisał(a):
> Armenia? ;D
>
> dla ułatwienie skojarzeń właściwych państw:
> Ormianie to katolicy, a Azerowie do muzułmanie
??? A ten uśmiech to do czego bo nie łapie???
Umiech z powodu tzw. niezłego dnia
Nic osobistego :D
W kwestii biletów do Kielc znalazłem takie coś:
http://stadiony.net/news.php?n=564
No nawet nie przypuszczałbym, myślałem raczej, że Ci się mecz z Armenią pomylił z tym z Armenią ;)
Dzięki za info
Bergman Napisał(a):
> Armenia? ;D
>
> dla ułatwienie skojarzeń właściwych państw:
> Ormianie to katolicy, a Azerowie do muzułmanie
Nie zupełnie jest tak. Jedynie 10% chrześcijan ormiańskich to katolicy podlegający Żymowi. Jeden z ich kościołow jest w Gliwicach, jakieś 1000 metrów ode mnie, a jeden ichniejszy xsiądz jest dość znany z walki o lustrację. Główny Kościół ormiański ma w nazwie "katolicki", ale nie ma to nic współnego z katolicyzmem w naszym rozumieniu. Nie mają unii z Żymem. Ormianie to ponoć najstarszy naród chrześcijański. Można by z tym polemizować. Najstarszymi chrześcijanami byli przecież Rzydzi. Pierwszy papież był Rzydem, a ostatni Niemcem. Boki zrywać.
A teraz zagadka:
Zgadnij jakie błędy ortograficzne popełniłem w wyżej napisanym texcie (wyraz xiądz pomijamy).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)