meezeck piszesz tak jakby Majewski był jakimś wielkim trenerem. co to za stawianie na młodych skoro on ich tylko na ławce potrafi posadzić a jak trzeba zrobić jakieś zmiany to gramy nawet 5 albo 6 obrońców więc nie ma tutaj o czym mówić.
czemu on nie gra to było dla mnie pytanie numer 1 podczas trwania calej tej rundy i obserwowania poczynań Nowaka
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Santo Radwański był najsłabszym ogniwem obrony.Sporo bramek ma na sumieniu.Piłkarsko cofa się z prostej przyczyny NIE MA ŻADNEJ KONKURENCJI.
Khalid napisał 100% prawdy .Wszyscy naokoło będą próbowali pasy utopić.Łks się będzie zbroił i ma do tego człowieka z sb co wie jak mecze załatwiać.Bytomowi jak utrzymają się inne śląskie kluby będą pomagać.Widzew słabego składu wcale nie ma i też będzie chciał nas wystrugać.Kluby ślaskie grają o byt i przetwanie.Gra w tym roku o wielką stawkę idzie.Szacują na 120-130 mln na rok nową umowe z C+.To tyle kasy że dla takiej Poloni bytom to 2 letni burżet.
Rzeczywiście pomyliłem solnikowo nogi Jeleniowi .Mimo że na paru meczach byłem błędnie napiasłem że to gracz prawonożny.Zwracam honor.Choć uważam że to jest wielki talent -TO NIE JEST TO GRACZ NA TEN CZAS potrafiący grać lepiej od Nowaka.Powinniśmy go wypożyczyc do 2 ligi by grał i wrócił do nas z ligowym doświadczeniem.Bo to że ma papiery na grę wiemy wszyscy.Ale to nie jest gracz na tą heroiczną walkę ,która się nam zapowiada.
wytłumacz mi potter jedno: dlaczego młody zawodnik mający WIĘKSZE umiejętności nie może grać w miejscu starego, doświadczonego(no tak ile to on lat nie gra w ekstraklasie heh...) słabszego piłkarsko zawodnika? jaki jest problem bo ja tego nie rozumiem?
Tak wszystkie śląskie kluby będą grać dla Bytomia. Chłopie nie rozśmieszaj mnie. Dlaczego my np w sezonie gdy Białas był trenerem wygraliśmy z Polonią, naszą zgodą która przez nas spadła jak już mieliśmy utrzymanie.
Majewski jest trenerem do dupy ale akurat na młodych stawia i to bardzo, przykładem Witkowski, Dudzic i największa niespodzianka Urbański, który kieruje linią obrony. Cała drużyna grała źle jesienią nie tylko Nowak, wiec czepianie tylko do niego jest błędem.
Miszczu teraz to Ty mnie rozśmieszasz
Polonia nie spadła przez mecz z nami tylko dlatego bo grała słabo całą wiosnę - w przypadku wygrania meczu z nami mieli matematyczne szanse na utrzymanie - ale faktycznie spadli już wcześniej
i co to ma wspólnego ze zgodą? Kibice się mogą lubić ale Kluby niekoniecznie mieć wspólne interesy
a akurat Śląskie kluby, wzajemnie się wspierają tak było zawsze
co nie zmienia faktu że i tak się utrzymamy...
Witkowski jest młody ale nie o takich młodych mi chodziło tutaj trochę przesadziłeś. Dudzic gra bo nie ma kto a Urbański to wynik jakiś animozji na lini trener-skrzynia bo nie wierze ze najlepszy w tej rundzie nasz obronca moglby zostac odstawiony bo małolat Urbański jest lepszy. to żadne stawianie na młodzież jak dla mnie
Karvin chodzi mi o to że właśnie jeśli Polonia Bytom będzie najsłabsza to spadnie. Śląskie kluby nie będą ich wspierać bo piłkarze grają, a nie Śląsk. A co do stawiania na młodzież to Majewski sciągnął wszystkich tych piłkarzy, na których teraz stawia i dlatego nie gra Jeleń bo on jużbył w Klubie. Dudzica sciągnął Majewski i dlatego na niego stawia. Urbański też niedawno przyszedł.
Karvin ,
nie dałoby sie wprowadzić opcji "ignoruj" tu na forum???
Na pewnym forum tematycznym jest taka opcja i jak gościa zignoruję to już nie muszę czytać jego durnych wypowiedzi.
Pomyślcie nad tym.
Santo Nowak piłkarsko jest dużo lepszy w zasadzie w każdym elemencie.Kiedyś w podobne do twoich mżonki wierzył w 2 lidze trener Sputo.Mieliśmy wtedy 2 Mistrzostwa Polski Juniorów .I zawodnicy ci mimo że utalentowani nie byli wstanie utrzymać 2 ligi.
Nie pisz podobnych bzdetów bo możesz Cracovii bardzo zaszkodzić.W ubiegłym roku w trakcie sezonu napiasał ktoś jaki to Hartmann nie jest słaby.Brakło nie wiele ,bardzo niewiele do rozwiązania kontraktu i zostalibyśmy z pincem i prokopem.Teraz szyjesz buty Nowakowi robiąc Cracovii niedźwiedzia przysługę.
Co do Polonii W grając z nami mieli przy wygranej iluzoryczne szansę na uniknięcie spadku.Znacznie wcześniej zaprzepaścili szansę na utrzymanie.
Wygrywając z nami i tak by się nie utrzymali bo w lidze frajerzy nie grają.
Santo kogo w tej chwili obchodzi z jakich powodów Urbański zagrał. Zastąpił Skrzyńskiego i to jest ważne, ma 17 lat!! Następny Dudzic. Niezły, ale lepszy Bojarski siedział na ławce. Kogo ma Majewski wystawić do składu żebyś powiedział, że trener stawia na młodych? Trampkarzy?
meezeck wytłumacz mi jaki jest sens wstawiania do składu młodego gościa w miejsce zawodnika który jest od niego lepszy? to jest poprostu robione na siłe by Filipiak i Tobie podobni myśleli że Majewski stawia na młodzież. stawiałby na młodzież gdyby Skrzynski grał a obok niego Urbański a dodatkowo mielibysmy wkoncu 4 obrońców. nie próbuj mi wmówić że akurat przed ważnym meczem z Legia okazało się że Urbański jest jednak lepszy? i jak ma to sie do słów pottera ktory mowi ze oni nie moga jeszcze grac skoro według Ciebie i nie tylko zaprezentował się dobrze? To że Bojarski siedzi na ławce to dla mnie skandal i nie wiem jak to jest możliwe...
żebym powiedział że trener stawia na młodzież musiałbym zobaczyć młodych zawodników w miejscu tych którz są od nich słabsi (Nowak, Moskała) i żeby na boisko nie wchodzili jeszcze słabsi z ławki (Wiśnia, Wacek..) tylko by wchodzili młodzi zdolni.
mój skład na dzis: Cabaj - Kulig, Skrzynia, Radwanski - Plastik, Kłus, Baran, Kostrubała, Jeleń - Bojarski, Witkowski, Dudzic.
mamy obrone jako taka wiadomo że za Radwanskiego by sie ktoś sprzydał. Mamy rutyne w środku i Bojara, do tego 3 młodych i wcale nie musi grac Nowak, Moskała ani inni słabsi starsi gracze
potter to jest Twoja subiektywna ocena umiejętnośći piłkarskich Nowaka. pozostaje mi uszanować Twoje zdanie i nie przekonywac Cie więcej bo i tak mi się nie uda.
ja za Nowaka wolałbym Jelenia i na tym kończe, argumenty przedstawiłem wyżej
Urbano zagral wskoczyl do 11 w dosc niejasnych okolicznosciach.
Panowie z tego co wiem a wrecz jestem pewien to Jelen jest prawonozny gra na lewej flance to jeszcze z zalozen trenera Hajdo i poprostu tak zostalo.
jeszcze jedno do przemyślenia przez noc bo idę już spać.
na forum Urbanski dostał ciepłe słowa po swoich występach nie przypominam sobie by ktoś krytykował jego gre wiec czemu młody 17 chłopak może grać na NAJWAŻNIEJSZEJ pozycji w drużynie(zwłaszcza w naszej formacji gdzie stoper zostaje zawsze 1 na 1 bez asekuracji) i to z niezłym skutkiem a nie może grać Jeleń w miejscu bezproduktywnego Nowaka? przecież to nie jest wielki ciężar dla naszej defensywy a z przodu mógłbym zrobić coś konstruktywnego
Santo czytaj dokładnie co napisałem, bo nie było w moich postach ani słowa ze Urbański jest lepszy od Skrzyńskiego. Twierdze tylko że jeżeli w składzie pojawia sie 17 latek (obojętne w jakich okolicznościach) to jest to dawanie szansy młodemu zawodnikowi. A grać 4 obrońców nie będziemy bo Majewskiego nie nauczyli tego w NRD.
no i dał szanse i według forumowiczów wypaliło. zreszta gre Dudzica też popieracie więc czemu Jeleń ma nie wypalić? Nowak jest jeszcze ważniejszym dla nas zawodnikiem niż Skrzynia?
Skrzynskiego nie chce widziec w Pasach.
Dziś w PS przeczytałem ze odejdzie od nas w zimie Robert Kłos :D
Spoko, jak go kupimy i od razu sprzedamy, to nadwyżka jest dochodem MKSu :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)