Pewnie znów bedzie wielkie g.....Kiełbasie trzeba by było dać spory kontrakt ,który w ,,parametrach''płacowych Filipiaka się nie zmieści.Tradycyjnie bedzie szum i nic więcej.Piechna bardzo by nam sie przydał.Przyciagnął by ludzi na trybuny i zrobiło by sie wielkie medialne przedstawienie.Takie show lubi Filipiak i kibice też.
Kaźmierczak też by sie przydał i to bardzo.W jego przypadku jest chyba jeszcze gorzej.Trzeba by bylo zapłacić odstępne i do tego wysoki kontrakt .
Ja osobiście nie liczę na nic.Filipiak wg mnie tylko plecie ble,ble że ma kasę i chce ją wydać na transfery.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Wszystko zależy od tego kto z nami konkuruje o tych zawodników.Jeżeli Piechnę chce Korona to może być ciężko, bo nie sądzę abyśmy nie byli w stanie przebić Widzewa w walce o zawodnika ,na którym nam bardzo zależy.Zresztą Widzew podpisał wczoraj kontrakt z Mierzejewskim co może być sygnałem ,że zrezygnował z pozyskania Piechny.Podobno Piechna rozmawiał wczoraj osobiście z Filipiakiem i Tabiszem w kawiarni hotelu Cracovia więc widać ,że podchodzimy do sprawy poważnie.Jeżeli chodzi o Kazimierczaka to przymierzany był do Lecha ,ale tam coś mu nie wyszło.Na bardzo duży kontrakt to mógłby liczyć w Wiśle, Legii czy Lubinie ale tam go nie chcą. Kazimierczak nie jest jakąś gwiazdą. Wraca do Polski po kompletnie nie udanej przygodzie w przeciętnej Boaviście gdzie rozegrał przez pół roku tylko 1 mecz.Nie może więc liczyć na nie wiadomo jakie kokosy.
oboje tak szybko jak sie znalezli w kregu zainteresowan tak samo szybko z niego wypadna, normalna sprawa.Filipiak widzac marazm na stadionie i wokol calego klubu probuje roznych chwytow marketingowych aby nalapac jak najwiecej "jeleni" ktorzy kupia karnet i beda podziwiac jego piekne ego.
ANi ten ani ten do nas nie trafi moge sie zalozyc.
Kielbas - gest z meczu we mgle skreslil go z mojej listy sympatycznych pilkarzy.
A ten Kazmierczak z tego co pamietam to taki wieczny talent, ale widzac go na zywo nie dobrze mi sie robilo patrzac na jego gre.
A co to za chwyt marketingowy polegający na nieudanej próbie sprowadzenia do klubu jakiegoś zawodnika.To raczej przynosi odwrotny skutek i nie skłoni tzw "jeleni" do zakupu karnetów.
oj pamietam i ja ten nieelegancki gest parówy....
ale nie zmienia to faktu ze jestem skłonny zaakceptowac go u nas...
wet za wet, nie pamiętacie jak obrucono go kiełbasą?
no wlasnie nie bardzo pamietam - pamietam tylko ze uciszał trybuny po golu co wydawało mi się co najmniej nie na miejscu zważywszy na mecz przyjażni...
Jaka kielbasa? Na Cracovii ?
Też sie pytam jaka kiełbasa? Kiedy? - u nas napewno nie.
A KIELBASA TO NA KORONIE STADIONU ZA 6zl.musztarda i chlebek
.
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no wlasnie nie bardzo pamietam
to było jeszcze jak ławki rezerwowych były przy C kiełbasa poleciałą w stronę ławki Korony
o ile mnie pamięć nie myli to było to spotkanie,kiedy kibice Korony pobili się między sobą przez chwilę
Fake moim zdaniem dorabiasz jakas dziwna historie.
Piechna był na ławce? czy moze to celowano we Wdowczyka?
W meczu we mgle ławki rezerwowych były juz pod B.
W meczu we mgle lawki byly pod C.
Piechnę to trzeba było brać.. ale 3-4 lata temu. Ale wtedy: komuś się data jego urodzin pomyliła a komuś innemu "nie pasowal mentalnie". I tak summa summarum nic z tego nie wyszło.
Dziś? Tylko by blokował miejsce na rozwój Witkowskiego, Kaszuby a przede wszystkim Dudzica. Zawsze - powtarzam to po raz setny - najtrudniej wkomponować w drużynę napastnika-egzekutora... czyli runda jesienna "z głowy". I to zapewne nie za niski kontrakt
Mecz we mgle był przed derbami u nas z Wisłą tak więc na pewno były przy C. Po tym meczu w związku ze skargami działaczy i trenerów Wisły min oto ,że rzucano w nich różnymi przedmiotami nakazano przeniesienie ławek na drugą stronę.
Macie racje.
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Fake moim zdaniem dorabiasz jakas dziwna
> historie.
>
> Piechna był na ławce? czy moze to celowano we
> Wdowczyka?
nie pamietam dokładnie, kiebasy poleciały w stronę ławki, chyba jak Piechna podszedł napić się wody, kiełbasami obrzucano też Wdowczyka
Nie piszcie bzdur, że gdyby Kiełbasa u nas grał to blokowałby rozwój talentu Dudzica czy Witkowskiego. Według mnie raczej mogliby sie przy nim rozwinąć. Byłaby większa rywalizacja i młodzi mieliby sie od kogo uczyć.
Musze zabrac w sprawie Piechny glos..Powiedzcie po co nam kolejny napastnik skoro akurat to nie stanowi u nas problemu??My mamy problem ze stwarzaniem sytuacji z wypracowywaniem sytuacji wlasnie dla napastnikow.Piechna odciety od podan nic by nie zrobil gdyz wirtuozem techniki to on nie jest i przekonali sie o tym w Rosji..Mial swoje 5 minut ale watpie zeby u nas sie mial odbudowac szczegolnie ze zatko kiedy ktos rzuci dobra prostopadla pilke..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)