W takim razie mam bledne info o Kokoszce, albo niesprecyzowane :)
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Iwi priv ;)
Szybki moze nie, tylko Kokos odszedl po pierwszym roku a ja zostalem walczyc dalej:)
Obecnie zostal jeszcze jeden kumpel Zontek obecnie gracz Kmity :)
Czesto rowniez widac Banie ktory przyjezdza po swoja pocieche na uczelnie :D
Rowniez Szwajdycha i swego czasu Zimonia - teraz juz nie bo odszedl do Polkowic :)
OK - sorki juz skonczylem.
Ja bym brał bośniaka, jak nie wypali to jakis rodzimy klub napewno go odkupi.
a co widziałeś go ,że już chcesz "brać"?
ow Bosniak mial wczoraj 20 urodziny wiec do mlodej extraklasy sie nada... :)
Khalid
Jeśli to prawda ze gra w młodzieżówce, wpierszej lidze, to wystarcza mi to jako rekomendacja.
A ja chciałem przypomnieć, że w tej 1 lidze ostatnio występował na pozycji prawego obrońcy (u nas w wypadku kontuzji, kartek albo słabszej dyspozycji T. Wacka na tej pozycji dramat). Czyli faktycznie ruch w dobrym kierunku.
Ale w dalszym ciągu potrzebujemy napastnika z prawdziwego zdarzenia, a nie "resztki" kolokwialnie mówiąc. Co prawda pieniądze są, tylko coraz cześciej zastanawiam się, czy "są" tylko dlatego, aby poprostu były, aniżeli "są" po to, aby je rozsądnie zainwestować w "świeżą krew", która będzie nieodzownym wzmocnieniem dla naszego klubu. Nie oszukujmy się- każdy z nas chce dobrego wyniku. Miejmy nadzieję, ze owy uda się osiągnąć. Czwarte miejsce w tabeli ma motywować przez pryzmat wymagających kibiców do tego, aby tak dobry wynik, jakim jest wspomniane juz przeze mnie czwarte miejsce w tabeli utrzymać lub poprawić.
eno Bosniacka 1 liga... bądźcie poważni....
Ja nie mówię ,że zły pomysł (bo wygląda na dobry) ale zanim "brać" trzeba "zobaczyć";)
No i jeszcze jedno: jak naprawdę wygląda sytuacja z Chmiestem? Czy to jest tak, że wszędzie, choćby w 2 lidze, byle nie u nas?
Chmiest nie Chmiest...
Moim zdaniem goleadora doczekamy się dopiero za 1-3 sezony z tripletu Dudzic Dzwonek Stadny.
http://www.nkcelik.ba/frame.php?link=igraci/Salcinovic_Fenan.php
Gość był ponoć królem strzelców w jakimś turnieju młodzieżowym w Bośni parę lat temu, więc może grać też w ataku.
Mi sie wydaje ze te przymiarki pt Ueverton czy ten Serb to wlasnie tak jak Stefan kiedys mowil zaciag pod katem mlodej ekstraklasy...
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid
> Jeśli to prawda ze gra w młodzieżówce,
> wpierszej lidze, to wystarcza mi to jako
> rekomendacja.
http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&task=view&id=7879&Itemid=51
http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and_Herzegovina_national_under-21_football_team
Myślę,że jest to ciekawy zawodnik,któremu warto sie przyjrzeć.
ewentualnie jesli ktos zna ichniejszy jezyk to :
http://www.nkcelik.ba/frame.php?link=igraci/Salcinovic_Fenan.php
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i jeszcze jedno: jak naprawdę wygląda
> sytuacja z Chmiestem? Czy to jest tak, że
> wszędzie, choćby w 2 lidze, byle nie u nas?
a Chmiest to niech idzie w pizdu...........Gwiazdor od siedmiu boleści......Skończy jak niejaki Bernas Tomasz który miał większe ambicje niż gra w Cracovii to teraz sobie pogrywa w jakiejś 4 lidze (czego i Chmiestowi życzę)
A tak apropo, po co nam napastnik, jeszcze w dodatku taki co nie strzela bramek. A na pomocy to mamy zajeb...ego Bojara który przeżywa druga młodość, a z drugiej strony jeszcze lepszego Pawkę. Radził bym poszukać dobrego obrońcę na prawą stronę, bo Wicia jest dobry ale siebie nie przeskoczy.
no skoro ten Bosniak moze grac i w pomocy i w ataku i w obronie to akurat zrobimy z niego obronce :)
albo bramkarza? :):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)