Ani jednego ani drugiego nie dostaną.Nie sądzę by Klicki wydał na Gizę co najmniej 700-800 euro albo nawet 1 mln euro bo tyle za niego chcemy.O Majewskim wg nie ma mowy profesor go nie puści za żadne skarby.Raczej spodziewać sie należy podwyżki dla Doktora i przedłużenia umowy na dalsze sezony.Dla profesora odejście trenera który zrobił najlepszy wynik od 50 lat byłby to policzek i upokorzenie.Majewski z profesorem wyjątkowo dobrze sie dogadują i nie ma co brać wg tego pod uwagę.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Łukasz Mierzejewski - O Pasach będę myślał na urlopie
Potwierdza się kolejny trop transferowy tego lata! Jak się okazuje plotki o pozyskaniu przez Cracovię Łukasza Mierzejewskiego (25 l.) z Zagłębia to coś więcej niż tylko plotki. - Działacze Cracovii kontaktowali się ze mną w sprawie transferu - przyznaje w rozmowie z Faktem napastnik lubinian. - Na razie jednak nie podjęliśmy konkretnych decyzji, bo po telefonie z Krakowa poprosiłem o kilka dni namysłu. Odpoczywam teraz nad morzem w Jastrzębiej Górze i rozmyślam nad moją przyszłością. To dla mnie ważna decyzja, bo oprócz propozycji z Krakowa mam jeszcze jedną, o której jeszcze nie chcę mówić - przyznaje tajemniczo Mierzjewski. Jednak wie już jedno - na pewno nie pozostanie w Lubinie na kolejny sezon.
- Świętowanie mistrzostwa Polski dawno się skończyło. Trzydziestego czerwca kończy mi się kontrakt z Zagłębiem. Gdybym miał tam zostać to nowy kontrakt podpisałbym dużo wcześniej. A tak to po urlopie wracam do treningów 25 czerwca i po pięciu dniach będę wolnym zawodnikiem - opowiada piłkarz i wylicza co przemawia za przejściem do Pasów - Cracovia to dobry klub, piłkarze nie narzekają na wypłaty, poza tym mam tam znajomego Marcina Bojarskiego. Ale nie dzwoniłem do niego aby wypytać o szczegóły - zaznacza z uśmiechem były reprezentant młodzieżówki, który wreszcie chciałby nawiązać do sukcesów z 2001 roku kiedy to pod wodzą Michała Globisza (66 l.) zdobywał Mistrzostwo Europy U-18.
- Kilku moich kolegów z tej drużyny zrobiło karierę za granicą. Też chciałbym pójść w ich ślady. Ale najpierw trzeba się pokazać w naszej rodzimej lidze - dodaje na koniec Łukasz Mierzejewski.
Najpier była cisza przed burzą, teraz zaczyna kropić miejmy nadzieję, że za niedlugo bedzie waliło piorunami:)
no jak gadamy z około 30-a zawodnikami (a dlaczego mielibyśmy Majewskiemu nie wierzyć?) to jeszcze pare takich newsów pewnie się pojawi.
Narazie są 4-y
Obrońca z ŁKS
Obrońca z Łęcznej
Napadzior z Polkowic
Napadzior z Lubina.
Najbardziej podoba mi się pkt. 1 i 3.
Khalid Napisał(a):
> Narazie są 4-y
>
> Obrońca z ŁKS
> Obrońca z Łęcznej
> Napadzior z Polkowic
> Napadzior z Lubina.
>
> Najbardziej podoba mi się pkt. 1 i 3.
Khalid, pełna konspiracja mówisz.
to ja bym z 2 pozycji najchetniej zrezygnował, a 4 pozycja mnie jakoś nie przekonywuje.
pkt 3 i 1 jak najbardziej.
nie Gary nie konspiracja tylko mam kłopoty z zapamiętaniem nazwisk;)
Nie pamietam już jak się goście z Łęcznej i ŁKS nazywają. Pisze gdzies w tym wątku powyżej.
Pawelec z Łecznej bedzie grac w Cracovii
Z tym Pawelcem to nie taki głupi pomysł ,gość ma 21 lat i juz prawie 60 rozegranych meczów w ekstraklasie.
Kojo skąd takie info?
od "kumatych"ludzi z Łecznej...
Za to "kumaci" z Krakowa nic nie kumają na temat Pawelca...
:)
Motor Lublin chce Szczoczarza. Moim zdaniem dobrze byłoby go wypożyczyć do Lublina. Na pierwszą ligę jest za słaby. Cebule też powinni gdzieś wypożyczyć, w pierszej lidze to sobie raczej nie pogra, a szkoda żeby się marnował w V lidze. Suchan to raczej słaby jest jak nie łapie się do składu Kmity. A Tatara to nie mam pojęcia. Nigdy go nie widziałem w akcji, ale słyszałem że słaby jest.
Górnik wzmocni trzech piłkarzy z Liberca?
Krzysztof Hetmański, dyrektor sportowy Górnika, przebywał wczoraj w Libercu. Górnik chce sprawdzić z tego klubu dwóch, a być może nawet trzech zawodników. - Rozmawiamy i są to rozmowy bardzo konkretne - mówi Hetmański.
Ostatecznie upadł natomiast pomysł zatrudnienia Kamila Witkowskiego, który wybrał Cracovię. - Nie będziemy na siłę wiązali się z piłkarzami, którzy w Zabrzu grać nie chcą. Jestem spokojny, kadra na nowy sezon będzie na pewno silniejsza niż ta, którą mieliśmy do dyspozycji w minionym sezonie - dodaje dyrektor Górnika.
źródło: Sport
Z kolei w dzisiejszym PS pisze ,że BOT prowadzi rozmowy z Ruchem w sprawie pozyskania Grzegorza Barana.Cena to 500 tys złotych.A swoją drogą to należą się gratulacje temu kto zdecydował o transferze młodego Baranka do Górnika Wieliczka.Zawodników takich jak on to można wypożyczać ,a nie lekką rączką się pozbywać ,no ale wtedy bardziej do koncepcji pasował Świstak czy Jędrszczyk.
... a tym kimś jest pupil Craca.
Jak chcesz się przyjąć do CBŚ to fora sobie pomyliłeś
Takie wyznania to w hyde albo na prv :)
Trzeba dodać, że młody Baranek miałby grać w parze z kolejnym nie pasującym wtedy do koncepcji, a obecnie zawodnikiem wicemistrza Polski (Grodzicki)...
.. a moze włąsnie Baranem się zainteresować. CO dwóch Baranów w Cracovii, to nie jeden;].
Najpierw to my szukamy z tego co widze tych za darmoche - po namniejszej lini oporu :)
A pozniej jak juz zostana ochlapy to zaplacimy 3 banki za jakiegos drewnialdo - spoko :)
Niech ten Witkowski juz podpisze ten kontrakt i oglosza to na oficjalnej bo mnie to juz denerwuje...! :)
"Wiciu" już jest nasz.
Dziś ma to zostać oficjalnie ogłoszone...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)