A rozwój Mierzejewskiego zatrzymał się jakieś 5 lat temu.Od tego czasu gość gra bardzo przeciętnie , a ostatnio bardziej niż o wyczynach piłkarskich słyszało się o wyczynach w parku z pewną Finką jeszcze z czasów ME.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
BO nie dostawał szansy on miał tylko epizody i wypierany był przez ciągle lepszych pilkazy spowadzanych do Lubina, przyjdzie do nas czego bym chciał dostanie szanse pogra i mysle ze bedzie z niego klasowy grajek.
Przykład Grzegorzewskiego który wczesniej miał epizody przed czasem jak dostał szanse w Odrze i osiagnol wszystko co moze.
Wiec ja uważam, że szansa dla Mierzejewskiego tym bardziej ze jest to mlody pilkaz bardzo na miejscu.
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> E tam Górnika nie stać....
> Budżet 1 ligowej drużyny w biednej POlskiej
> lidze to dla giganta jak Alianz żadne
> obciążenie. Budżet będą mieli taki aby
> realizowax założone cele. Pewnie w pierwszysm
> sezonie natomiast będzie to budżet
> "rozpoznawczy" tak aby grać a jednocześnie
> zrobić porządek po kilku latach amatorskiego
> zarządzania i ustawić Klub po swojemu.
>
> Nie mogę sie doczekać aż Comarch znajdzie sobie
> jakiegoś "giganta" do współfinansowania
> Cracovii. Bo jak chcemy iść dalej to budżet
> musi być istotnie większy.
>
> Wejdź, kliknij brzuszek pajacyka
> i pomóż głodnym dzieciom +Ustaw jako stronę
> startową!!!!
> Hej bracia mili wszyscyśmy żyli nadzieją
> lepszych dni Dziś już nadeszły więc smutki
> pierzchły .
------------------
Khalid ja sobie tak myśle że Filipiak nie dopusci nikogo , ten typ chyba tak ma , bo jakze na piersi jakis bph czy inny zywiec a Comarch gdzie????
Mierzejewski to taki wieczny talent, troche jak Zawadzki, co chwila maja pokazać jacy to z nich talenty a tak naprawde to jest dwóch bardzo przeciętnych grajków
niby wicemistrzostwo Europy U-16 1999, mistrzostwo Europy U-18 2001, a nic nie grają
ale kontrakt mu się kończy to...
Olisadebe - za darmo napadzior
Dorge Rostand Kouemaha napadzior
Piotr Kuklis z Widzewa pomocnik
Piotr Celeban z Pogoni obrońca
3 miliony powinno wystarczyć.
Myślę że moglibyśmy powalczyć wtedy śmiało o puchary.
No ale znając naszych włodarzy będzie pewnie wielkie G z transferów z resztą jak co roku!
wielkie gówno z transferów jak co roku i mamy 4 miejsce a gts 8-poza tym mamy calkiem dobra baze treningowa jak na polskie warunki a gts....
porównuje do gts bo jest najblizej...
hamer
Najblizej jest kwestią szeroką:), gts ma tyle do nas co my do mistrza:)
jak sprowadzą Kołemache to będe bardzo zadowolony, bo takiego gracza nam potrzeba!
Zubereg
co racja to racja :) mi chodzi o to ze niektorzy wyznaja zasade-niewazne co kupic byleby kupic-to takie babskie nieco podejscie do sprawy.... :)
Dziwisz sie?
Tyle lat bez jakis sensownych ruchow transferowych to kazdemu sie udziela :) heh
- nie licze pojedynczych sztuk.
Mierzejewski dobry zawodnik i chcialbym go zobaczyc w Cracovii.
Najprawdopodobniej transfer Matica nie dojdzie do skutku - juz niemal info pewne.
Ja ciagle nie rozumiem po jakiego ch* testujemy jakies brazylijskie odpady, no bo po co nam zawodnik ktory ma raz 168 cm wzrostu ( Iwański bo ktos tam cos pisal ma 171cm ale jest bardziej zbudowany) i na dodatek ma grac w pomocy czy ataku!
Na atak potrzebny jest ktos wysoki, mocny i dobrze grajacy glowa! Drugiego Moskaly nie potzreba mi w Cracovii. Owszem to iz ma on farta i tylko farta w zdobywaniu bramek to nic poza tym gdyz technicznie to on jest zero. Ciagle kiksy i bramki na farmazonie.
Fakt napastnika rozlicza sie z bramek ale gdyby mial technike dobra to by trafil ich juz dwa razy tyle i swietowalby krola strzelcow.
Mierzejewski - ok
Kouemaha - ok
Matic - bardzo ok ale gowno z tego transferu bedzie.
Kulig - ciezko powiedziec.
Łakomy - jestem bardzo za tym transferem!
Najbardziej w tym wszystkim irytuje mnie pewne sprawa. Otoz to iz Filipak ciagle mowi ze boi sie stawiac na zagranicznych graczy - strasznie mnie to denerwuje. Rozumiem ze ciezko jest przewidziec co dany zawodnik gra ale jesli widac po pierwszym treningu ze zawodnik w tym wypadku Matic jest najlepieej prezentujacym sie pilkarzem na boisku to dlaczego ma sie go nie kupic?! przeciez wiadomo jest ze pilkarze zza granicy sa drozsi od polskich i to jest oczywiste!
FILIPIAK PROSBA KUP TEGO MATICA !!! - ZAROBISZ NA NIM JESZCZE !
hamer Napisał(a):
> niektorzy wyznaja zasade-niewazne co kupic byleby kupic-to
> takie babskie nieco podejscie do sprawy....
100% racji
często na liście zyczeń pojawia się Olisadebe. Ja napisze tyle - Lubański był jeszcze lepszy.
B.Dudzic to będzie nasz M.Owen. Licze na to już od przyszłego sezonu.
Tylko sensowne wzmocnienia. Nie czas na emerytów po przejściach.
Sprowadzanie emerytow nam nie grozi i tego jestem pewny.
Widac ze Stefan patrzy tylko na graczy w przedziale wiekowym 20 - 27 lat max.
Zapewne nakreslil mu to Filipiak i zarazem on sam dlatego to pasuje dzialaczom.
Filipiak w ten sposob mysli gdyz wie ze taki zawodnik pogra pare lat i nie musial bedzie kupowac nikogo nowego, wyda teraz pieniadze i ma spokoj, by przez nastepne lata nei siegac do kieszeni - proste.
A Stefan lubi stawiac na mlodych co widac bylo w RTSie, dlatego pasuja do siebie jak ulal.
CZEKAM NA JAKIES TRANSFERY !!!
to w takim razie zobaczycie ile goli strzeli Edi dla Korony w nowym sezonie. jeszcze nam sie odbije to ze jest w Kielcach a nie unas:>
http://www.90minut.pl/news.php?id=565182
i bardzo dobrze !
Wojciechowski,Baster,Świstak,Zimon,Rzucidlo,Szczoczarz,Tatara - nara
Przychodzcie za to Cebula i Suchan licze ze wzmocnicie pierwsza kadre - POWODZENIA !
iwi. Ty być patrząc się na małpe powiedział że to król lew.
jak nigdy popieram Iwiego Cebula i Suchan sa niesamowici
Nie śledzę ostatnio Kmity. Mieszcza się oni teraz wogóle w pierwszej jedynastce bardzo przeciętnego przecież 2-o ligowca z Zabierzowa?
Bo jesienią to różnie bywało.
do rozpaczy doprowadza mnie nowa taktyka. "bedziemy sprowadzac teraz 14,15- latkow:/ to miszcza zdobedziemy jak podrosna czyli za 8-10 lat. po prostu w pytke jeża. ja juz panowie(i panie) wam mowie- nie bedzie zadnych 3 milionowych transferów to jest coroczne PIEPRZENIE p. prof. F. zachodnie kluby tez sciagaja mlodych-ale nie tylko 15 latkow ale tez 6,8 latkow etc. jednoczesnie prowadza aktywna dzialanosc na rynku dojrzalych, doswiadczonych pilkarzy..czemu do jasnej #$%#$% nie mozemy robic tak samo? podobno sa 3 miliony. za to kupimy w sam raz z 2 pilkarzy ktorzy bede dla nas wzmocnieniem z perspektwy naszej ligi...
Bambus myslę że 99% tu piszących nie chcę żeby Cracovia zdobyła miszcza!
Zdobycie miszcza było by największą wiochą jaką Pasy zrobiły by w swojej ponad 100 letniej historii.
Miszczowi mówimy stanowcze NIE!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)