Jeszcze 4-5 lat temu w klubie byli ludzie ,ktorzy kochali CRACOVIE .Teraz większosci patrzy zeby w Cracovii zarobić.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
CracK06 to chyba zrozumiale ze jeśli ktos inwestuje to chce zarobic.
Mowiac o braku transferow tez chyba niektorzy mijaja sie z prawda, transfery byly , tyle ze malo spektakularne. Mysle ze jakby Filipiak kupil Drogbe z Chelsea to Iwi i Monday tez by nazekali ze po co ten Drogba, skoro Eto lepszy;)
Płaczki jesteście. Mazgaje a Cracovia i tak będzie wielka. Myślicie, że jak Abramowicz nabył Chelsea to z miłości?
Dolfuuss odbierz priva.
meezeck Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CracK06 to chyba zrozumiale ze jeśli ktos
> inwestuje to chce zarobic.
> Mowiac o braku transferow tez chyba niektorzy
> mijaja sie z prawda, transfery byly , tyle ze malo
> spektakularne. Mysle ze jakby Filipiak kupil
> Drogbe z Chelsea to Iwi i Monday tez by nazekali
> ze po co ten Drogba, skoro Eto lepszy
Przesadzasz celowo, żeby zamącić.
Monday Napisał(a):
> meezeck Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > CracK06 to chyba zrozumiale ze jeśli ktos
> > inwestuje to chce zarobic.
> > Mowiac o braku transferow tez chyba
> niektorzy
> > mijaja sie z prawda, transfery byly , tyle ze
> malo
> > spektakularne. Mysle ze jakby Filipiak kupil
> > Drogbe z Chelsea to Iwi i Monday tez by
> nazekali
> > ze po co ten Drogba, skoro Eto lepszy
>
>
> Przesadzasz celowo, żeby zamącić.
>
Monday jestem jak najbardziej obiektywny.
Pasiak 69
Kochamy na dobre i złe. Ale własnie dlatego chcemy by była najlepsza!
< NIE malkotent
pasiak69 Napisał(a):
> Tak czytam i czytam codziennie ten wątek.Czy Wy
> ludzie nie potraficie robić nic innego niż tylko
> narzekać???Wiecznie Wam coś nie pasuje,wiecznie
> jesteście niezadowoleni!Jeszcze 4-5 lat temu
> byliśmy w okropnym bagnie,cieszyliśmy sie z
> wygranych nad przeciwnikami typu LKS Niedźwiedź
> czy Łada Biłgoraj.Teraz jesteśmy I-ligowym
> średniakiem,goscimy na naszym stadionie drużyny
> takie jak Legia,wisła,Widzew o czym jeszcze nie
> tak dawno mogliśmy tylko pomarzyć!!!Mamy
> Mistrzostwo Polski w hokeju i ogromną szansę na
> obronienie tego tytułu.Ale nie...to wszystko jest
> za mało.Wiadomo że w miarę jedzenia apetyt
> rośnie?Ale czy od razu Kraków zbudowano?
> Ochłońcie troszke,przemyślcie sprawe(głównie
> chodzi mi tutaj o największego malkontenta w tym
> temacie czyli Pana o pseudonimie "iwi") i
> odpowiedzcie sobie na pytanie: Kocham Cracovie
> znowu dlatego że jest w I lidze czy kochałem
> kocham i będę kochał Cracovie na dobre i na
> złe,w I II czy V lidze,z dobrym napastnikiem czy
> bez...
>
>
>
>
Każdy kocha Cracovie, tylko problem leży gdzie indziej. Po co te deklaracje, "są pieniądze na napastnika","walczymy o puchary". Gdyby zarząd oficjalnie powiedział, że plan jest utrzymać się w pierwszej lidze, to nikt by nie miał pretensji. A jak obiecują to niech spełniają, albo przynajmniej się nie zasłaniają tym, że w Polsce nie ma teraz dobrych napastników, bo jak już wspominałem w czerwcu znowu okaże się że byli zimą napastnicy "za darmo" A teraz kosztują milion albo więcej bo się rozkręcili. Prawda jest taka, że scouting u nas leży. Jesteśmy 10 lat za murzynami... A mamy przecież profesjonalny klub, z Łachem, który nie wiem za co bierze pieniądze i Tabiszem, który chyba jest potrzebny po to, aby na nim wieszać psy a nie na Filipiaku.
I pytanie do wszystkich optymistów: Czy Wy naprawdę uważacie, że mamy dobry skład i wzmocnienia nam są nie potrzebne? Że jest tak wspaniale i wogóle... I z tym składem zdobędziemy PP??
rev
Uważam że powinny być jeszcze jakieś wzmocnienia. Co do pucharu jako kibic Cracovii uważam że go zdobędziemy.
Myślę że każdy widzi potrzebę 2-3 wzmocnien/uzupełnień. Warto przypomniec sobie ostatnią rundę wiosenną kiedy to zawodników przetrzebiły kontuzje + pauzowanie za kartki , nie miał kto grac/zmieniac innych na boisku no może poza młodzikami , którzy pokazali że jednak byli jeszcze za młodzi... A teraz o kontuzję dużo łatwiej bo chcę przypomniec że piłkarze grają jeszcze w co najamniej 3 meczach PE czego nie bylo w zeszłym sezonie i 2 dodatkowe mecze w PP , a ja tak jak wszyscy kibice mam nadzieję że będzie to 5 meczy (+1 w następnym sezonie ;) ) . I szczerze się obawiam czy mamy na tyle wartościowych piłkarzy żeby wypaśc dobrze w lidze i pp.
Sotirovic, lider II ligi jest do wziecia za darmo... może warto spróbowac. Słyszałem że jagiellonia i wisła sie nim interesuje więc może zainteresuje się też Cracovia?
[i]Prawda jest taka, że scouting u nas leży. Jesteśmy 10 lat za murzynami...[/i]
Co by nie powiedzieć o Mikulskim, to od czasu jego zwolnienia tak jest. :(
No właśnie wszyscy się zgadzamy, że wzmocnienia są potrzebne, jedynie pomoc mamy ok. Wg. mnie problem tkwi po stronie obiecanek Filipiaka. To on dysponuje kasą i ma prawo nie kupować napastnika. I nam się może to podobać lub nie, ale nie możemy rządzić jego kasą. Co innego, że obiecuje wzmocnienia, a tego nie robi. Wg. mnie to jest tylko chwyt marketingowy, aby wokół Cracovii się mówiło, i żebyśmy my mieli o czym mówić w sezonie ogórkowym... A jak już mówiłem bajek ze strony Majwskiego, że nie ma dobrych napastników, że są pieniądze i że jesteśmy aktywni na rynku nie mogę znieść. A co do PP to też mam nadzieje, że go zdobędziemy, bo kto kocha ten wierzy. Ale patrząc realnie nasze szanse spadają cały czas...
Dariusz720 Napisał(a):
> Sotirovic, lider II ligi jest do wziecia za
> darmo... może warto spróbowac. Słyszałem że
> jagiellonia i wisła sie nim interesuje więc
> może zainteresuje się też Cracovia?
a ja słyszałem że Jagiellonia podpisala z nim kontrakt. Ale na 90minut.pl nadal nie jest oznaczony zielonym kolore , z reszta mielismy chyba "skonczyc jego temat"
rev_krk pieniądze napewno są tylko pokaż mi kogo mają kupić?? zrozum że kupienie napastnika to nie jest taka prosta rzecz bo wyłoży prezesso milion na jakiegoś grajka będzie przez 2 lata płacił mu kontrakt a on nic nie pogra i strzeli dwie bramki
jak Majewski mówi że niema napstnika który mu pasuje(oprócz tych których się nie da wykupić) to znaczy że tak jets i koniec tematu
dolfuss Napisał(a):
> Płaczki jesteście. Mazgaje a Cracovia i tak
> będzie wielka. Myślicie, że jak Abramowicz
> nabył Chelsea to z miłości?
>
> dolfuss
> serce w pasy
> BRAĆ SIĘ ZA TE KARNETY PANOWIE PASIACY!!!! > Piszę książkę o Cracovii
wiem, ze > pasiaste serce mam
> www.historyczna.republika.pl
> Poparcie dla profesora Filipiaka dolfuss a ty albo masz etat w klubie albo jesteś bardzo naiwny :P.......
> serce w pasy
> BRAĆ SIĘ ZA TE KARNETY PANOWIE PASIACY!!!! > Piszę książkę o Cracovii
wiem, ze > pasiaste serce mam
> www.historyczna.republika.pl
> Poparcie dla profesora Filipiaka dolfuss a ty albo masz etat w klubie albo jesteś bardzo naiwny :P.......
SaNtO niestety nie jestem trenerem, ani scoutem, aby wychwycić jakiś talent piłkarski. I mi za to nikt nie płaci jak dyr Łachowi... A prawda jest taka, że za pół roku i za rok gwiazdami OE będą zawodnicy, którzy teraz by przyszli do nas za frytki i big-mac'a... Popatrz np. jakich zawodników można było ściągnąć ze Szczakowianki powiązanej w afery: Iwański, Matusiak i jeszcze paru by się pewnie znalazło. Tylko trzeba zaryzykować!!! Czy sądzisz, że przyjdzie do nas za damski ... jakiś dobry napastnik?? I kto odda takiego??
widzisz niejesteśmy jedynymi którzy nie zaryzykowali w sprawie matusiaka czy innych... nigdy nie wiadomo co ktoś pokaże. my mamy parę perełek i może akurat to będą Ci którym warto dać szanse. niestety obecnie na rynku transferowym niema nikogo kogo moglibysmy sciagnac za te Twoje frytki i big mac'a ... kupilibysmy chmiesta czy grzelaka i okazaloby sie ze to wcale nie były dobre ruchy transferowe i potem by jeden z drugim na forum narzekal ze tyle pieniedzy wydano inic z tego. tego wlasnie proboojemy uniknac...
ja jestem zadowolony z tego okienka. mamy Kłusa w środku i Dudzica który być może eksploduje. dla mnie wystarczyłoby tylko sciagnac dwoch skrajnych obroncow. napastnikow mamy na tyle żeby cos zawojować. w domysle Moskit i Bojar z przodu dochodzi Bania wiecznie mlody i dwoch młodych dudzic i kurosawa... ja jestem zadowolony
To niech Filipiak nie obiecuje gruszek na wierzbie, tylko powie, że nie będzie wzmocnień i po kłopocie, a po co komu te bajki że jesteśmy aktywni na rynku transferowym...???
[i]A prawda jest taka, że za pół roku i za rok gwiazdami OE będą zawodnicy, którzy teraz by przyszli do nas za frytki i big-mac'a...[/i]
a na jakiej podstawie twierdzisz że nie będzie tak z Dudzicem?
a jak twierdzisz że nie to kogo Twoim zdaniem powinniśmy kupić? Kto eksploduje talentem jasnowidzu?
i dlaczego piszesz że nie ma wzmocnień? są tylko ostrożnie robione a nie skupujemy złom z całej Polski - Klub nie ma nieograniczonych srodków - Konkretnie kogo powinniśmy Twoim zdaniem kupić? Nazwisko jakieś podaj
Ps. Matusiak w Szczakowiance był w rundzie jesiennej sezonu 2002/03 jak go wtedy by ktoś ściągnął do III ligi do Cracovii to byłby mistrzem świata, Iwański? Były pod niego podchody - ale Zagłębie jest ciężko przebić - niestety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)