fajnie ze nasi zagraniaczni sie w koncu pokazuja :) 1:1 Pinc Michal ( Černý Aleš - Prokop Ondřej ) jeszcze czekam na Hartmana
-
-
Stoczniowiec - Comarch Cracovia god.17.00
Miałem bilet weekendowy i nnie pojechałem go Gdańska. Postarzałem się nawet nie wiem kiedy.
Tychy juz prowadzą z Toruniem 1-0(Bacul) wiec i my musimy sie postarac o dobry wynik
upsss 1:2
2-1 dla Stocz.
Hurtaj i 2-1 :(
Nie dobrze! Coś mi mówi że będzie i tak remis!
Zagłebie 2:1 Podhale
( po 1 tercji)
,, Coś niesamowitego! Krakowianie oddali w jednej akcji aż 5 strzałów, ale Odrobny fenomenalnie bronił za każdym razem!!!!!!!! ,,
ale ze strzelaniem bramek to mamy problemy juz od jakiegos czasu :
Wątpię żeby Stocznia była niezmotywowana... Jeśli z nami wygrają, to właśnie z nami zagrają pewnie w półfinale, więc wyrabiają sobie przewagę psychiczną...
3-1
kurde 3-1
O k...a. Jeszcze i jedna i po meczu... Nasza forma jednak jest nędzna...
znowu nam odskocza i bedzie jak w Toruniu
ale jaja:(
Nasi strzelają a Stocznia robi wjazd i gol,co ich akcja to dla nas zagrożenie
a czy ktoś wie na ile piątek gramy??
jakby nie patrzecec to chyba Stocznia i Podhale maja najlepszych obcokrajowcow i oni rządza na lodzie na dzis:(3-1 Jurasek
nasi nabieraja dziwnego nawyku puszczania bramek i odrabiania...
dawno juz nie bylo spokojnego meczu
PASY 3:2
TYchy 1:1 !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)