hokfan
To jakiś ogórek zarejestrował sie wczoraj...i odrazu kręci aferę....
Dlaczego akurat wczoraj sie rejestrowałeś?
Takich rzeczy nie pisze sie w necie....
-
-
Torun -Cracovia o godz. 17;30 21,01,07
Hokfan ale masz radochę no nie?
> 2. Wczoraj nie wyjechano nie ze względu na brak
> pieniędzy tylko awarię autokaru. Zastępczy
> sprzęt znaleziono na tyle późno ,że drużyna
> byłaby w Toruniu po 24-ej czyli wyjazd mijał
> się z celem.
Nie prawda - byłem na lodowisku wczoraj wieczorem i inną wersję słyszałem... mniej pochlebną dla klubu.
Chyba, że oni kłamali?
Od pewnego czasu wśród znajomych zastanawiamy się kto kłamie - prasa, wersje wśród kibiców czy strona oficjalna klubu. Widzę, że w hokeju też ten trend już zawitał :(
Jeżeli tak to wynajęli kierowcę w Częstochowie , co do awarii autokaru to dobra bajka,a co do Hartmana to oby złapał formę bo jak do tej pory to jej jeszcze nie zaprezentował.Jeżeli "szwejki" tak super lecza hokeistów to dlaczego Safarik leczy sie w Krakowie juz 3 miesiac ????
Dla niektórych gdyby nie działo się coś "złego" byłoby nudno i monotonnie, jakaś afera musi być, bo to potrzebne bardziej niz tlen...
hokfan
Po co tu piszesz, zadzwoń odrazu do wybiórczej...albo faktu
Jak napisałem tyle dowiedziałem się "na szybko" i absolutnie nie będę się o te wersje wykłócał... osobiści z hokeja to znam skład i wyniki...
Natomiast w przeciwieństwie do hokfana ( i jeszcze jednego nicka też zarejestrowanego w mijającym tygodniu - z infem o Prokopie ) nie uważam za słuszne wypisywanie na publicznym forum o wszelkich niedociągnięciach organizacyjnych. Przykro mi ale obawiam się ,że te niki zarejestrowały się głównie po to by pisać w radykalnej formie o niedociągnięciach organizacyjnych w sekcji.
Czy to dobre dla Cracovii? osobiście BARDZO MOCNO wątpię.
Jeden artykuł o dziurach organizacyjnych więcej może zaszkodzić przy pozyskiwaniu sponsorów niż pomóc 10-meczy wygranych z rzędu...
co by nie mówić to wioska panowie na kierowniczych stanowiskach, wioska
hokfan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeżeli tak to wynajęli kierowcę w
> Częstochowie , co do awarii autokaru to dobra
> bajka,a co do Hartmana to oby złapał formę bo
> jak do tej pory to jej jeszcze nie
> zaprezentował.Jeżeli "szwejki" tak super lecza
> hokeistów to dlaczego Safarik leczy sie w
> Krakowie juz 3 miesiac ????
Nie wiem hokfanie nie znam się na leczeniu kogokolwiek a w szczególnośći Safarika. Natomiast obawiam się mocno , bardzo mocno ,że z dziwnym zacietrzewieniem piszesz o tej wpadce organizacyjnej.
Drużyna jeździła całą jesień. Na wszystkie wyjazdy północne jechała ze spaniem (jeszcze nie do pomyślenia w Cracovii kilka lat temu) . To lepiej lub gorzej ale generalnie grało skoro mieli pierwsze miejsce.
Rozumiem ,że jesteś bardzo blisko drużyny i z jakiegoś powodu od kilku dni chcesz wszystkie problemy ( a gdzie ich nie ma w Polskim sporcie - nawet w przebogatej Legii czarni i serby się zapijają i po pijaku autami jeżdżą czy w nie biedniejszej W. strajkują o 2500) wywlec publicznie.
Twoje intencje nie są dla mnie jasne. To Twoja sprawa i Twojego
Pasiackiego sumienia...ja jedno wiem coś takiego raczej dobrze Klubowi nie posłuży.
Tyle z mojej strony w tym temacie
Nie bede wiecej sie wypowiadał bo i tak mnie nie zrozumiesz ciagmy ten wozek ile sie jeszcze da ,w kazdym razie żal mi hokeistów ,bo maja zupelnie inne warunki pracy niz to jest przedstawiane.Życzę dzisiaj Cracovii duzo bramek oczywiście strzelonych Piernikom i szczesliwego powrotu do domu!!!!
Wiecie, mi się wydaje że tak na dobrą sprawę to nikt z nas nie wie jak jest na prawdę. Hala aż huczała od plotek, w piątek. Jedni wyznają że nie chcemy zająć pierwszego miejsca, inni że to sprawa "kasy", jeszcze inni że chłopcy mają duże obciążenie treningowe przed decydującą fazą rozgrywek, itp. Ja myślę że trzeba spokojnie poczekać, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Na pewno jest to ciężki rok dla sekcji (sprawa lodowiska itd). Osobiście wydaje mi się że nasi obcokrajowcy nie spełniają naszych oczekiwań.
Dla osób które wyznają spiskową teorie dziejów - to na pewno talibowie wylądowali w Krakowie i sieją ferment.
Pozdrawiam wszystkich
Jeszcze jedno jeśli ktoś coś wie to chętnie się dowiem (prywatna wiadomość). Ale bardzo proszę powiedzieć kto co itd, a nie "jedna pani innej pani".
mój portret psychologiczny hokfana to hokeista, który jest blisko drużyny (a może z drużyny?) :)
Też uważam, że nie ma potrzeby prania brudów przy prasowych hienach ale tym bardziej nie uważam, że należy kłamać. I jeśli ktoś kłamie to ja nie mam oporów mu to wytknąć, bo kłamstwo ma krótkie nogi...
A Ci co popierają kłamce stają się współwinni!
Więc albo nic nie mówmy (co staram się robić od dłuższego czasu) o wpadkach i postępowaniu pewnych osób albo piszmy prawdę.
Juz za 45 min.gramy ja myślę że bedzie TKH-CRACOVIA 2-6 I mimo róznych zawirowań WYGRAMY WYGRAMY Toruń POKONAMY!!!!!!
Comarch Cracovia: Radziszewski (Kachniarz) - Piekarski, Csorich, Piotrowski, Pasiut, D.Laszkiewicz - Cerny, Wajda, Podlipni, Prokop, Pinc - Galant, Gil, Urban, Cieślak, Witowski - Marcińczak, Kozendra, Landowski, Słaboń
Słaboń w 4 piątce czegoś tu dalej nie kapuje nie widze to zadobrze??
Gramy na trzy ataki. Słaboń pewnie odpoczywa jak Pinc i Prokop w piątek.
A gdzie Jastrzębski?
TRZYMAM KCIUKI MYSLE ŻE BĘDZIE DOBRZE!!!!!!
a Tyszanie z Góralami już 1-0
swoją drogą jak dziś przegramy to nawet 2-e miejsce moze stanąć pod znakiem zapytania bo Stocznie mamy na wyjeździe...
Spox juz 1-1:-)
1:1 Bakrlik Frantisek a kto strzela dla podhala ?i wszystko juz wiadomo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)