Miałem wczoraj telefon od frienda z KSP i pytał czy do Łodzi jedziemy przez Warszawę? Polonii ma być w Łodzi ok. 100 typa. Nie wiedzą czy mają jechać na własną rękę czy czekać na nas w Warszawie?!?! A co wy na to?????????
PS.
Bardzo fajnie byłoby gdyby wspomogli nas dopingiem!!!!
-
-
Czarne Koszule na ŁKS-ie
z Krakowa do Łodzi przez Warszawe??? lol:) troszke nie podrodze;)))))))
100 KSP ?
Przeciez oni nawet na lazienkowska w tylu nie jezdza na derby......
..ty- ŁKS-iak -daruj "se" tego typu teksty!!!
... trzeba Ich szanowac,że wogóle sie pojawiaja na łazienkowskiej(i nie w 100 tylko 300-400!)
... jestes mądry bo -na szczescie- nie macie takiej sytuacji w Łodzi jak Oni w Warszawie!
...z tym jechaniem do Łodzi przez Wawe to jakiś jaja chyba:-)
... 100 to Ich może nie bedzie-ale będą-możesz byc tego pewien!!!
POLONIA-NIELICZNI ALE FANATYCZNI!!!
Ponury masz 100% racji!!!
Jak ŁKS miał by w Łodzi jak Polonia w Warszawie to by się ze.....!!!
Wiem coś na ten temat bo już 2 lata tu mieszkam...!!!
I bardzo fajnie że Polonia do nas zawita na jednym meczu będzie sporo kibiców róznych ekip.
ŁKS&GKS TYCHY& CRACOVIA
ARKA też się wybiera ..... :)
Jeszcze ktoś? :)
TO W KOŃCU ILU TAK ORIENTACYJNIE WAS PRZYJEŻDZA 1000 A MOZE WIĘCEJ ALBO MNIEJ..................
Lordi ...
usunąłem Twój post na prośbę kilku osób z Polonii ...
nie udaję , że nie ma problemu ...
bo nie o to chodzi ...
ale pewnych rzeczy nie pisze się w necie ...
takie sprawy załatwia się z odpowiednimi ludźmi bezpośrednio ...
i w żadnym przypadku nie podaje sie ksyw czy nazwisk ...
szkoda , że nie podałeś maila bo chętnie bym podyskutował o temacie ...
jeżeli jesteś gotowy na taką dyskusję to pod moim nickiem znajdziesz numer gg i maila ...
Z tego co mi wiadomo to ma byc rezerwowanych 500 biletow ale mam nadzieje ze ludzie ktorzy za to odpowiadaja zarezerwuja ich duzo wiecej bo z samego Krakowa wybira sie ponad 500 osob a ma dojechac jeszcze Polonia i Arka
Biletów ma być zamówinych 800 dla fanów CRAXY jak będzie mało to się domówi!!!
A także pogada się czy nie będzie można na miejscu dokupić. Bieltów powinno starczyć. Dzisiaj się dowiem dokładnie co i jak.
Tychy będą w dośc dużej sile...
z kim usiada?
Tylko żeby nie świrowali... jestem wrażliwy po Ruchu ;)...
wczoraj słyszałem od chłopaka z Tychów , że w Łodzi siądą z nami a na meczu Cracovia - ŁKS z łodzianami ...
wporzo zachowanie ...
Do Roberta,posłuchaj nie podałem maila ,ani gg ,bo nie mam ochoty dostawać "wysłuchiwać" jakiś tekstów o tym czemu tak a nie inaczej.Powiem tak nikt nie chce zrywać zgody(może jakiś idiota),ja mam wielki szacunek do paru osób ,jak i do samego klubu.Powiem więcej dla mnie Craxa jest równożędnym klubem co Polonia, ino mam dalej.
Jedynie widzę ,że jest nie hallo.Z każdego wyjazdu do Kraka coraz gorzej parę osób się czuje.Już swego czasu od paru "waszych" hools usłyszeliśmy "po co oni z wami"jak przyjechało nas parę osób razem z Arką.
Do tego jeszcze raz podkreślam wasze wizyty w Wa-wie są poprostu żenujące.Za każdym "ważnym " dla nas meczem jest gadka ile to ziomków z Krakowa przyjedzie,i co ?
Robert to Wy macie jakiś problem,nasi jeżdżą za wami,kontakty i propozycje pewnych spraw wychodzą od znanych nam wspólnie osób,ale z Polonii.Jedynym ruchem z Waszej strony przez ostatnie lata było zrobienie fajnej flagi"Są dwa koronne kluby" i to wszystko.Wiem jedno wiele osób kiedyś jeżdżące do was woli w tej chwili gdzie indziej pojechać,choćby na wioche do Iławy(sorry Jezioraku)
Piłka leży po waszej stronie i tyle.
A co do ksyw i nazwisk które użyłem,jesteś tak samo przewrażliwiony jak większość modów na forach klubowych.Przecież wiesz ,że osoby które wymieniłem są wręcz "osobami publicznymi" i nie ma nic niestosownego w ich użyciu .To tak jakbyś chciał wprowadzić sytuacje w stylu" nasz prezydent K. lub nasz Papież K.W."Oczywiście nie porównuje tych osób do tych tylko jest to przykładowa sytuacja.POZDRAWIAM
P.S> A to ,że zniknie mój post to byłem o tym przekonany,przecież "kto nie jest z nami jest przeciwko nam",nie zdziwie się jak i ten pójdzie do pieca.
Wiadomość zmieniona (30-10-03 06:31)
ja na LKS jade i z tego co wiem kilka innych os tez wiec loozzz a o 100 to hehehe sorki ale smiech mnie ogarnia.
ja w sieci na temat ukladow panujacych sie nei wypowiem w sieci jak jestem w Krakowie a bylem juz w tym roku 7 razy to mowie to osobiscie i tak sie powinno robic a nie bawic sie w mieszanie w sieci.
SA DWA KORONNE KLUBY.
Napewno kilka os pojedzie z wawy na ten meczyk mam nadzieje ze kilka os z Kraka wpadnie do nas na meczyk do Zabrza z Jaworzna bedzie juz bardzo blisko :)
A z ŁKS na Polonię z GTS - szmacianką ubecką!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)