Dzięki Piotrek.Zasługujesz na to żeby zostać w Pasach,ale niestety Tabisz jest za bardzo ograniczony żeby pewne sprawy zrozumieć.Powodzenia w nowym klubie.
-
-
Piotrek Bania - dziękujemy ...
Dzieki Piotrek za wszystko
Dzięki Piotrze.
Przez długi czas byłem twoim srogim krytykiem, ale bilans twoich dokonań w Cracovii na pewno wychodzi na duży plus.
Mam nadzieję, że droga na którą teraz wstępujesz będzie najlepsza dla Ciebie.
Dziękuję za wszystko.
No to AWRUK kolejna dobra wiadomość....
Rozumiem i OCZEKUJĘ, że teraz to kupimy jakiegoś dobrego napastnika ! Tyle kasy jest na te transfery, z których NIEWIELE na razie wyszło, a nie dało się choć części tych milionów przesunąć na kontrakt dla Bani.... AWRUK...!
Jak na razie to odszedł Bania, odszedł JPH, a doszedł Witkowski... Czyli jeden zawodnik mniej... Co z tymi wzmocnieniami ?
Leesior
PS. To ilu zawodników będzie liczyć nasza kadra...? Tak dzies z 18-tu, góra 20-tu chyba.... Mało.... :(
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> PS. To ilu zawodników będzie liczyć nasza
> kadra...? Tak dzies z 18-tu, góra 20-tu chyba....
Ale za to w przerwie zimowej będzie 5 baniek na transfery ;)
>
Włodarczyka z Legii brać, dobry grajek mało ceniony...
Piotrek dużo na Ciebie się wkurwiałem ale jest mi przykro gdy odchodzi piłkarz...który baluje z piłkarzami gts w jamie.
Wiem sam po sobie :D że Piotr nie był pupilem naszej całej społeczności,ALE zasług mu nikt nie odbierze.Coś dla CRACOVII zrobił,czegoś dokonał i ogromna chwała mu za to.
Co do szacunku to kibiców on sam nie darzył miłością (zwłaszcza krytykujących jego kiksy) więc jak KUBA BOGU...
Jednak DZIĘKUJEMY za wszystko i wróć po zawieszeniu korków na kołku do naszego klubu by popracować z młodzieżą to będziesz dalej z nami!!!
Będziemy Cię pamiętali!!!
Niestety nasz najskuteczniejszy zawodnik ostatnich lat - Piotrek Bania odchodzi !!!
Mając w perspektywie ciężki sezon w ekstraklasie, Pucharze Polski i Młodej Ekstraklasie (3 zawodników bez limitu wieku) to bardzo zła wiadomość!!!
Riotrku dziękujemy !!!
Wielka szkoda, że Piotrek odchodzi.Miałem okazję poznać Piotrka ładnych pare lat temu kiedy grał jeszcze w Kablu, bardzo sympatyczny gość i jeden z moich ulubionych piłkarzy Pasów.
Życzę Ci Piotrek dobrego kontraktu w nowym klubie i jeszcze wielu bramek na polskich boiskach.
WIELKIE DZIEKI Piotrze - lotrze :)
powodzonka w nowym miejscu!
życze awansu z Arka do ekstraklasy!:)
Dziekowac za piekna chwile spedzone z Cracovia.
Piotrek. Szkoda, że nie zgodziłeś się na propozycję klubu. Będziesz mimo to jedną z ikon Cracovii. Dzięki za wszystko.
Serdeczne podziękowanie, Kapitanie!
Szkoda, że odchodzisz.
Zrobiłeś dla Cracovii bardzo wiele.
Byles z nami w czasach złych, a potem dane Ci było poznać smak I-ligowej Cracovii i zdobywania dla niej I-ligowych bramek.
Bardzo się ucieszyłem, gdy 1000 bramka stała się Twoim łupem :)
mam nadzieję, ze Twoja i Cracovii drogi jeszcze się zejdą.
- Na pewno jest mi trochę żal. Ale decyzja o takich a nie innych warunkach kontraktu, to nie jest decyzja pana Tabisza, on jest przekaźnikiem. Myślę, że zadecydował o tym trener Majewski z profesorem Filipiakiem. Próbował mnie prezes Tabisz jeszcze przekonać do tego abym został, ale musiałbym się wykazać, walczyć o pierwszy skład, wtedy nie straciłbym finansowo. Ale widząc co działo się w poprzednim sezonie, nie miałbym miejsca w pierwszej jedenastce.
[img]http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/51/40_744918_1_d_1315.jpg[/img]
Moje początki w Cracovii były trudne. Przyszedłem jeszcze na końcówkę rundy wiosennej za trenera Adamusa. Później opuściłem klub, decydując się na Proszowiankę, a przyszedłem po roku już za trenera Bahra. Jak się znalazły pieniądze, to się zaczęło dobrze dziać, awansowaliśmy do II ligi. Mogło to się odbyć wcześniej.
Co będę robił dalej? Jeszcze nie wiem. Nie mam bowiem poważniejszych propozycji, to znaczy coś tam jest, przecież mam swojego menedżera. Chciałbym oczywiście nadal grać w ekstraklasie, ale jak będzie to klub drugiej ligi, to też będzie dobrze. Zagranica? Nie chcę zapeszać. Na pewno nie będzie tak, że zostanę bez zajęcia.
Źródło: Gazeta Krakowska - Piotr Bania
Dzięki za wszystko kapitanie Cracovii.....
szkoda.... mam nadzieje ze nie bedziemy zalowali w trakcie sezonu....
Wielkie dzięki za wszystko, zawsze będę pamiętał, że to głównie dzięki Tobie po raz pierwszy płakałem ze szczęścia na naszym stadionie.
[url]http://video.google.pl/videoplay?docid=4959167335188953129[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)