Qr.wa ostatnie minuty, a oni sobie muzyczkę puszczają...
-
-
Cracovia-Podhale 1 : 0
dla mnie to je nie normalne :(
co tam?
no swietnie PINC 2 MINUTY DO KOŃCA W OSŁABIENIU GRAMY!!!!!!!!!!
HORROR............
KONIEC 1-0
ufffff. spoko:)
BEDZIE HAPPY JAK ZAGŁEBIE wygra
jak na razie,dalej przegrywa 2-1
Nice ... obyśmy jeszcze wygrali we wtorek w NT :D ...
3-1 zagłebie :p
3-2 :/
Możemy znowu odskoczyć na 4 pkt
przydałoby się. tymbardziej przed nadchodzącym pojedynkiem w NT ...
3-2 :Z
No to mamy 4 pkt przewagi!!!
Zwycięstwo to zwycięstwo, nawet tak wymęczone. Dobry prezent na urodziny:D
hehe no i wreszcie w domu....uff gratki za zwyciestwo ale przed napisaniem tego posta postanowilem sobie przeczytac relacje live z waszej stronki i porównac to z tym co widzialem na zywo na waszym lodo..no i ja chyba byłem na innym meczu.hahhaha.wcale niebyliscie az tak lepsi od nas...chociaz no nie wynik dla was a wiec byliscie lepsi ale nie az tak jak to sie opisuje...podziekujcie radzikowi bo gdyby w 2 tercji padło wyrównanie to kto wie kto wie....ale to tylko gdybanie bo równie dobrze mogło pasc dla was.cieszy to ze PODHALE walczyło i postawilo twarde warunki a na rewanz przyjdzie jeszcze czas i to w niedalekim czasie,bo we wtorek znowu czeka was twarda przeprawa na Nowotarskim lodowisku.co rzucilo sie jeszcze w oczy/no cóz wszyscy tak chwala was za doping a on delikatnie mówiac nie był jakis oszalamiajacy i sa w tej lidze lepsi od was w tej dziedzinie,powiecie ze u nas jest kicha/hehe moze i kicha ale na Cracovie umiemy sie zmobilizowac i krzyknac tak ze sciany chodza.jeszcze raz gratuluje wygraneji z niecierpliwoscia czekam na wtorkowy rewanz........aha i jeszcze jedno cos mi sie wydaje ze Tomek Rajski juz wam w tym sezonie niepomoze.chlopak z meczu na mecz wydaje sie bronic coraz pewniej
Co do relacji na stronie, to możliwe... Oglądając mecz ze Stoczniowcem i czytając relację na stronie, też miałem mieszane uczucia...
A czy nam Rajski nie "pomoże" to się zobaczy...
Pzdr.:Leesior
szarotek pozdrawiam jezeli oceniasz doping po jednym meczu hehe , wszyscy chwala bo widocznie jest za co :) wygral zespol lepszy i jest OK :) zwlaszcza ze Tychy plecy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)