1.Radzik
2.NKIT
3.NIKT
-
-
MVP Sezonu - 12.01 Stoczniowiec Gdańsk
1. Radzik
2. Cerny
3. -
Widzę, że tan NIKT to niezły zawodnik :)
Tyle osób go już umieściło w pierwszej trójce (łącznie ze mną). Poruszał się po lodzie tak szybko, że aż go nie było widać... :)
1.Podlipni
2.Piotrowski
3.Czerny
1. Radzik
2. Publiczność
3. -------
1. Radziszewski (kolejny, b.dobry mecz Radzika, kilka fantastycznych interwencji, najsilniejszy punkt drużyny)
2. Laszkiewicz (starał się, ciągnął grę, pokazał kilka ładnych wjazdów do tercji.. Odrobny bronił znakomicie i miał duzo szczęścia..)
3. Podlipni (za walke.. gościu ma swoje lata na karku, a walczy za dwóch, kapitalne dwa bodiki, szczególnie ten, po którym gość leciał w powietrzu dobre kilka sekund ;))
nie wiem Panowie jak można głosować na Mańka.. za te 3 dziecinne straty przy rozegraniu, po których było gorąco pod naszą bramką ?.. ja bym mu dał raczej MVP negatywne.. podobnie jak Prokopowi.. jak można do pustej bramki z 2 metrów nie trafic, ja tego nie rozumiem..
Domin - był jednak jedynym naszym obrońcą który grał mocno "do przodu" a nie zwalniał akcje jak na imieninach u cioci;)
1. Cerny - bardzo dobra gra tego zawodnika kilka kapitalnych podań - szkoda że reszta się nie dostroiła...
2. Podlipni - kapitan walczył za trzech podawał wyłuskiwał krążek dobry mecz tego zawodnika
3. Radziszewski - nie miał tak dużo roboty, ale to co miał wyjąć wyjął
1. Radzik
2. Laszkiewicz
3. Cerny
1. Radziszewski
2.L.Laszkiewicz
3.Podlipni
1. Radziszewski
2. Cerny
3. Podlipni
-Radzik (po zrzuceniu paru kilogramow, od zeszlego roku, szybkosc zdecydowanie lepsza- juz ktorys mecz z rzędu ratuje Pasy przed kompromitacją.
-Laszka (gdybyśmy mieli takich 4 Laszków to kazda piątka miała by swojego kapitana ktory by ją za uszy ciągnoł do boju :) )
-Hartmann (skutecznośc pozostawia do zyczenia, ale sie chlop staral :) )
CO WY WIDZICIE LUDZIE W CZERNYM PRZECIEŻ TO CHYBA FACET ŚCIAGNIETY Z ROLBY BYLE KRĄŻEK OD SIEBIE I TO NA OŚLEP TRAGEDIA-TO JEST OBROŃCA?????ON POWINIEN GRAC ZA TRZECH A NIE MOZE UCIĄGĄĆ ZA SIEBIE.
1.Podlipni
2.Hartman
3.Radziszewski
ps. martwi mnie obnizka formy Pasiuta
1.Csorich
2.Radzik
3.Laszka
1. Podlipni
2. Radziszewski
3. Cerny
wedłu mnie 1,2,3 miejsce tylko czwarta piątka już któryś mecz z koleji no i Podlipni w tym akurat meczu
1) Cerny
2) Podlipni
3) L. Laszkiewicz
1.M.Piotrowski
2.Cerny
3.Radziszewski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)