Naprawdę uważasz, że refleksje nachodzą mnie bez myślenia? :)
-
-
Bartek Dudzic - Witamy w Pasach!!!
Jak informuje krakow.naszemiasto.pl, Bartłomiej Dudzic jest zbyt drogi dla Sandecji i prawdopodobnie nie wzmocni zespołu z Nowego Sącza.
- Za takie pieniądze moglibyśmy kupić trzech innych zawodników - mówi Andrzej Danek na łamach krakow.naszemiasto.pl. - Nie jesteśmy magnatem finansowym, dokładnie przyglądamy się każdej złotówce, zanim puścimy ją w obieg. Nie oznacza to, że rezygnujemy z Dudzica. Bardzo chwalił go trener Piotr Stach i wciąż mam nadzieję, że menedżer przystanie na nasze warunki.
No z tych 118 meczy połowa to wejścia w okolicach czasu doliczonego.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Naszła mnie taka refleksja, po przeczytaniu
> tekstu o Bartku :"W 118 meczach w ekstraklasie
> strzelił dziewięć gol". Czyli potrzebował 12
> meczy na strzelenie bramki. Niby dużo, ale
> Zjawiński rozegrał w E-klasie już 36 meczy i
> jest 2 lata starszy. - Przypomnę, że ani u nas,
> ani w Legii czy Odrze, nie strzelił ani jednej
> bramki. Przyznam, że nie wiem jak sprawa wygląda
> wygląda "minutowo" ale nawet trudno porównywać
> minuty ze 118 meczy z 9 bramkami z minutami z 36
> meczy bez bramki.
Dariusz Zjawiński - 36 spotkań - 1133 minut - 0 bramek
Bartłomiej Dudzic - 118 spotkań - 4836 min - 9 bramek ( 4836:9=537) a więc strzela co 537 min
Z tego wychodzi, ze rozegrał prawie 54 całe mecze.
Średnio 1 bramka w 6 meczach
Przy 30 meczach w sezonie dało by to 5 goli..
Zaraz dojdziemy do wniosku, ze musi zostać na przyszły sezon, bo to naprawdę dobry piłkarz..
:)
Bartek, dzięki.
Dziękujemy!
Dudu, dzięki za te lata.
Bartek dzięki i powodzenia!
A czytałem niedawno w "Piłce Nożnej" podsumowanie rundy Cracovii i tam pisali, że "Cracovia powinna osiągnąć niezły rezultat na wiosnę, szczególnie jeśli w dobrej formie będzie Bartłomiej Dudzic". No to już chyba po nas :( :(
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,2191902,page=21
[i][b]Zmieni Pan klub, ale Cracovia nadal będzie zajmowała w pańskim sercu znaczące miejsce?[/b] - Na pewno tak, na długie lata. Dużo zawdzięczam temu klubowi. Jak tylko będę miał czas, postaram się bywać na jej meczach.[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3704204,cracovie-mam-w-sercu,id,t.html
Myślę ze to fajne zakończenie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)