Przepraszam że nowy temat ale chciałem zachęcić wszystkich a przedewszystkim Świstaka aby na treningu noworocznym zrobić młyn na B tak jak za czasów 2 i 3 ligi powróćmy do tego chociaż na chwile :)
kto za kto przeciw ?:>
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2007
ja za choc mnie nie bedzie....
To chyba naturalne nawet, bo pewnie C będzie zamknięty, jako łońskiego roku ;)
hamer to Ty żyjesz ?????
Mlyn powinien byc na B, tylko że ze storny Kałuży.
o tak-im blizej klatki dla gości tym lepiej:-)
Zgadza sie. Młyn na B(bliżej E) :)
w tym temacie nie chodzi o to gdzie powienien być młyn tylko czy zrobimy sobie młynik w starym miejscu żeby powspominać piękne czasy
Wiem Santo, przecież umiem czytac. Chodzi mi o to, że młyn ogólnie tam powinien być.
no tak zoorientowałem o co Ci chodzi ale temat nie jest o tym :)
16 dni później
mam takie przecucie,że w tym roku będzię mniej ludzi niż rok temu,ale pożyjemy zobaczymy.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w tym temacie nie chodzi o to gdzie powienien być
> młyn tylko czy zrobimy sobie młynik w starym
> miejscu żeby powspominać piękne czasy
ale obecny młyn jest w starym miejscu...
przynajmniej z połowy lat '90
Heheh smieszne o ktorym starym miejscu mowicie,bo ja jeszcze pamietam poczatek lat 90 kiedy pomaranczowy mlyn byl na wyburzonej trybunie,niewazne
Znowu bilety lotnicze granicza z cudem i po raz kolejny mnie nie bedzie,no coz kiedys sobie to odbije
takie male pytanko czy w tatym roku alga byla otwarta podczas treningu ?? bo w tatym roku wchodzilem wejsciem od myjni i nieprzypatrzylem.
Milej Zabawy ja niestety nie dotre do krk na czas...
ja tylko postawie pytanie retoryczne: czy to ma jakiekolwiek znaczenie ze pada?????
Wie ktos czy bedzie otwarty w poblizu stadionu jakis sklep z piwami ?
od piwa brzuch rosnie-vivat gorzoła!!! :-)
no to zaraz trening wreszcie
podjerzewam ze jubilat bedzie otwarty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)