Młodzi legioniści grają dziś w Krakowie z jednym z faworytów ME
Dziś swój pierwszy występ w nowych rozgrywkach zanotują młodzi piłkarze Legii. O godzinie 18:00 na stadionie przy ul. Kałuży w Krakowie rozpocznie się [b]pojedynek legionistów z rówieśnikami z Cracovii, którzy zaliczani są do grona faworytów do zwycięstwa w Młodej Ekstraklasie[/b]. Wejściówki na to spotkanie kosztują 5zł. Dzisiejszy mecze jest przedostatnim pojedynkiem w ramach pierwszej kolejki MESY. Mecz pomiędzy Górnikiem Zabrze i Wisłą tak jak w Orange Ekstraklasie, został przełożony na 15 sierpnia.
Źródło: legia.net
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy.
10 minuta 0:0
go Paski!
1:0 Dudzic
1:1
nadal 1:1?
tak,
tu masz live http://www.cracovia.pl/1b_live.php?id=195&nr_menu=5&pasy=0
o, dziękuję
2:1
a przepraszam, 2:1 jednak :D
Dudzic szaleje :)
Już 3 1 Karcz!!!
gratuluje Zarządowi M.K.S. Cracovia SSA skandalu pod wejsciem.
biletow bylo duzo mniej niz mialo byc, troche Pasiaków 90minut spedziło pod kratami.
Marysiaaaa!!!!!!! k**** ile razy jeszcze?????
.. no i mamy 1 miejsce w Młodej Ekstraklasie;]!
Ile osób na meczu ??
500!
E chyba więcej, może z 1000 osób z Marcinem Makuchem włącznie. ;)
.. sorki, że się czepiam, a czy nie było ograniczenia do 300 osób- brak zgody policji.
zajebiście! brawo młodzież!
Kurwa mać!!To jest nieporuzmienie jakies zasrane ograniczenie do 500 osob ktorych nawet nie bylo..poza tym szprzedano nie 500 tylko 420 bileto!!Ludzi którzy stali i chcieli wejsc nie wpuscili!!To ma być klub szanujacy kibicow??Już nie wspone ze Ci co powinni wejść bo grają w klubie nie zostali wpuszczeni:((
Jednym słowem..........ŻENADA
meczyk fajny, takie doroślejsze MP Juniorów
nasz zespół całkiem obronę pogubił,
zwłaszcza po zejściu Baligi,
który mnie imponuje spokojem, tylko że on taki mikrut trochę jest
przy organizacyji wychodzi ciasnota umysłowa
ja na przykład wszedłem wcześniej, wiec wszedłem,
ale jak bym przyszedł o 18:05 na przykład,
i nie wpuściliby mnie, bo wszystkie 400 czy 500 biletów zeszło
to bym sie troche zdenerwował
bo skąd niby miałbym o tych 500 wiedzieć?
a propos wole ogladac ME niż PE,sorry, taki mam fason,
ale czemu nie mogę sie wbić na karnet, tylko piątala płacić?
dla mnie zagadka
oglnie z tych co nie weszli nikt nie wiedzial o smiesznym przepisie w ktorym moglo wejsc tylko 500 osob wiec jak sam zauwazyles bylismy lekko zdegustowani...........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)