mysle, ze warto to uporzadkowac.
-
-
temat dla RoMana w celu wpisywania gdzie byl i gdzie sie wybiera
A co Ci szkodzi ,że sobie głupoty na HP pisze?
Ma chłopak potrzebe pisać to niech pisze. W końcu 1. dziennikarz więc jest na musiku jeżeli o pisanie chodzi. 2. Pasiak i do tego taki co aż na transparenty na Czarnej Wsi trafił;) 3. od tego jest HP by się zrelaxować.
byłem w sklepie a wybieram się do mamy na kotlet i pomidorową
pzdrw
a pomidorowa z makaronem będzie czy z ryżem?
ja nie lubię ryżu - dla mnie pomidorowa wyłącznie z makaronem! :D
a z jakim makaronem: nitko , muszelki , łazanki? a może jakiś inny?
z makaronem nitki rzecz jasna!
chociaż muszelki i łazanki też sa niezłe,
lubię jednak jak te nitki rozpływaja się w ustach,
najlepszą pomidorówkę w Krakowie leją w barze Smak przy Bagateli na Karmelickiej, z pomidorów a nie z przecieru, ze szczyptą odpowiendnich przypraw, zieleninką, małymi oczkami tłuszczu, rewelacja,
ale ja idę dziś do mamy na wersję z ryżem,
Nigdy ale to nigdy nie spotkałem się z naprawde dobrą pomidorówką w barze...
ps: z łazankami jest najlepsza.
bar Samk to wyjątek,
oczywiście z reguły w barach serwują ścieki zamiast pomidorówki ale kucharze baru Smak potrafili z zupy pomidorowej uczynić dzieło sztuki..
Khalid, polecam,
nie pożałujesz
dobra, temat do wycięcia,
pzdrw
Ależ dlaczego? Tak interesująco się rozwija...
Ro MAn mam biznes do Ciebie - w wolnej chwili się odezwij :)
Mma też pytanie , gdzie Ro Man chodzi do fryzjera, bo ma taką fajna "homosexualną" fryzurę, też bym sobie taką walnął :-)
"homosexualną" fryzurę?
to chyba nie na głowie?
a propos zup,
ja mam pytanie bo jak widać powyżej Panowie i Panie
kultywują intelygenckie tradycje Naszego Klubu w mowie i piśmie
jak się mówi na użytkownika forum
"forumowicz" czy "forowicz"?
Elwood, nie wiem co to znaczy "homoseksualna" fryzura, ale problemy z uczesaniem masz raczej ty:
[IMG]http://www.logoncafe.net/artists/michael-elwood.jpg[/IMG]
"homosexualna" fryzura to taka nowoczesna, balejaż (nie wiem jak to się pisze) i ogólny "piorun w szczypiorek"
A Michael rzeczywiście podobny :-)
Chociaz ja jestem ten z "Blues Brothers"
w ogole mi nie przeszkadza, tylko coby w 1 temacie bylo - latwiej znalezc.
RoMan - a Ty wiesz, Ty to sobie kurna podróżujesz... potem wpadasz w jakieś żygowiny...
a tu pod Twoją nieobecność wpuszczono do GW w naszym Mieście paprykarza za Szczecina! I co z tego, że sympatyczny i miły?
:):):):)
zero czujności klasowej!
a pomidorowa? tylko z ryżem!
makaron?... no glupie pytanie: u kogo w domu jeszcze "robi się" makaron?
a jak nie z ryżem to ewentualnie z lanymi kluskami
:):):)
Popieram Dżejka a nawet proponuję póść krok dalej. Mianowicie dodać dwa działy: blog RoMana i blog Geopijatyka. W ten sposób niezainteresowani np. Edkiem Macurą, podróżami RoMcia i innymi bzdurami nie na temat, którymi masowo raczą nas obaj panowie, będą mogli odetchnąć. Albo może dodać jeden dział: "Psychoterapia grupowa". W ten sposób każdy chętny będzie mógł opowiedzieć kto co w Wodziu powiedział i.t.d.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)