Potrzebuję rady odnośnie programu do tworzenia stron www (najlepiej w trybie wysiwyg). To ma być pozycja dla początkującego amatora (dokładnie dla mojego 12 letniego syna), najlepiej po polsku, ale jak bedzie po angielsku to też se chłopisko poradzi (a jak nie to niech się bardziej do nauki przykłada :P ). Co możecie polecić ?
-
-
Kumaci komputerowcy po raz n-ty
ja też bym chciał :) też na poziom 12latka w miarę możliwości po polskiemu jednak :)
WYSIWYG Web Builder? Albo po prostu Front Page
Też polecam front page ;)
NVU http://www.nvu.pl/ ==> darmowy,po polsku i łatwy
Dreamweaver (wersja np. mx2004 lub 8) ==> nie darmowy (jest wersja trial chyba 30 dniowa), ale łatwy
pamietam ze kiedyś było coś takiego jak Pajączek. Całkiem to lajtowe było ale to zamierzchłe czasy wiec nie wiem czy jeszcze jest.
EdHtml - darmowy i całkiem dobry , ale nie jest WYSIWYG
77 dni później
Jest pilna sprawa. Wysypał mi się dysk na którym mam troche waznych danych i w związku z tym poszukuje
elektronike do dysku WD800JB-00FMA0 pilnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)