Witam
Wbrew temu co sądzicie o Szczakowiance, jej sytuacji piłkarzy i kondycji finansowej gwarantuje Wam że nie bedziecie mieć łatwo w meczu z nami. Wy jesteście na fali tak jak i wychodzi na prostą nasz klub. Będzie to nasz najważniejszy mecz ten rundy i od niego będzie wiele zależało przed wiosną - dlatego MUSIMY wygrać. Nie sądźcie że ktoś od nas odejdzie - chyba że weźniecie sobie Przytułe - ale on wiele ostatnio nie gra a na jego miejsce są inni. Mamy wreszcie sponsora i to wiele poprawiło w klubie. Gdyby nie 10 minusowych pkt. bylibysmy współliderami !!!
pozdrawiam i zapraszam do Jaworzna
-
-
Mecz w Jaworznie
Kapralu Wichura! Nikt się nie spodziewa spacerku w Jaworznie.
Zasieki trudne jak w Szczecinie, ale do przejścia... pod warunkiem że ktoś (sędzia) nie strzeli nam w plecy...
Panowie skonczmy z tym sedzia w Szczecinie ! Przegralismy z jego pomoca choc i bez tego zanosilo sie na porazke ! Przyjdzie czas gdy sedzia zagwizda dla nas a wtedy gadania nie bedzie
Drogi docencie wichura jak PASY najada jaworzno to zrobimy wam wichure jakiej nie bylo od lat;) My i Nasi pilkarze bo CRACOVIA TO MY!!!koniec tematu pozdro.;)
A ja się zastanawiam czy ten mecz odbędzie się jeszcze tej jesieni??? W tym roku zima ma przyjść wcześniej a w niektórych regionach Polski już spadł śnieg. Ta ostatnia kolejka zaplanowana jest na 21/22 listopada i cos mi się wydaje, że o tej porze już grać się nie bedzie dało. Nie jestem pewiem nawet czy u sibie zagramy z Tłokami - mecz dopiero za 2 tygodnie.
z Tłokami za 3 tygodnie, jeszcze Święto Zmarłych po drodze
Ano faktycznie za 3 tygodnie. Wydaje mi się, że wczorajszy mecz był ostatnim w tym roku na Kałuży. Następny to będzie chyba dopiero w nowym roku 1 stycznia.
dobrze by bylo zagrac jeszcze jeden z Tłokami przy Kałuży a mecz już ze Szczakowianką zagrac w przyszlym roku, w przerwie zimowej Szczakowianka pewnie sie rozpadnie i na wiosne juz nie bedzie taka silna a przeciez poki co slad maja na 1 lige...
Może się rozpadnie, a może nie. Może oddadzą im 10 pkt, a może nie. Może przywrócą ich do I ligi bez względu na miejsce, a może nie, wszystko chyba należy brać pod uwagę. Cracovia generalnie jest na fali, a początek rozgrywek miała średni, no i chciałbym aby ten meczyk był rozegrany tego roku.
I tak przewieziemu przekręciarzy z JAworzna!!!
PASY!!!
PASY!!!
PASY!!!
PZPN ich nie przywróci do 1 ligi bez względu na miejsce bo wtedy ośmieszyłby się na maxa. Może co najwyżej zwrócić im te 10 pkt, ale też nie sadzę by to zrobili bo juz zapadła decyzja w tej sprawie na NIE. PZPN cały czas pozostaje przy swoim tak by uniknąć kolejnej kompromitacji.
Z tym przywróceniem do I ligi to już każdy dał sobie siana w Jaworznie i nikt na to nie liczy!!! Natomiast z 10 pkt sprawa jest taka że kierownictwo czeka na przesłanie od pzpn-u uzasadnienia wyroku nko w sprawie tego nieszczęsnego meczu i dopiero wtedy może przesłać odwołanie w sprawie punktów.
Co do meczu to i My tesh chcemy by mecz się odbył w tym roku! Trzeba wykorzystać na maxa aktualną formę.
Prześledziłem chwilę temu tabelę i szczerze powiedziawszy to wychodzi na to że będziecie mieli lidera na jesień w Krakowie! - wow. Przed Wami dwa mecze ze słabszymi drużynami a potem pojedynek z Nami. Przej..... mecze mają Zagłębie i Pogoń, nie liczę na ich dużą zdobycz pkt.
Życzę szczerze tego liderowania ale My z Cracovią MUSIMY wygrać!
Wiadomość zmieniona (27-10-03 12:32)
Przykro mi gościu!!!
Nie mam nic do WAS, ale albo wygramy albo będzie remis!!!
PASY
PASY
PASY
A tam musicie. Ja na lidera też liczę bo szansa jest duża. Co do Jaworzna, to mam nadzieję, że w końcu sprawa się wyjaśni definitywie. Nie ważne już nawet jak, no ale definitywnie, bo tak to nic nie wiadomo na 100%. No i jeszcze w sprawach mniej miłych, a wszystkim nam znanych. Można bluzgać Jaworzno i Pogoń i jeszcze innych ale jest jedna rzecz bardzo dramatyczna, postawienie się w ich sytuacji. Wiem, że nie chcecie tego i ja też nie chcę, ale powoli zmieniam zdanie o Pogoni i o Jaworznie i mimo odpowiedniego zdania o tych sprawach to szacunek dla kibiców. Niczego tu nie odkrywam zresztą jeno się podpisuję pod wcześniejszsymi głosami.
Jaworzno jeśli kupiło to powinno grać w B klasie. Jeśli nie to do dymisji PZPN a Jaworzno wraca do I ligi a Świt coś tam Mazowiecki do C klasy.
A Pogoń to gra w IV lidze a to co gra w II to ptak coś tam jeszcze.
TYLKO PASTY!!!
Tak Warszawiak, zgadza się, jeżeli ktoś coś kupił, lub sprzedał to wynocha. I trzeba to wyjaśnić definitywnie, szybko i stanowczo. Praktyk takich nie znoszę, a wyrażam się pozytywnie tylko o kibicach którzy zostają przy swojej drużynie (chociaż to swojej to dotyczy tylko Jaworzna chyba). Najgorsze jest jednak to, że i u nas może dojść do czegoś w tym stylu u piłkarek ręcznych. Jak dla mnie to niemal zdrada.
Wiadomość zmieniona (27-10-03 13:29)
Na fotelu lidera to może zasiądziecie ale na pewno nie po tej kolejce. Powodów jest kilka a ja podam tylko dwa :
1. ŁKS wygra z wami na pewno.
2. Pogoń u siebie wygra z Podbeskidziem.
Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne
Oddam mojej drużynie.
Nie mówimy o tej kolejce, tylko o końcu tej rundy. Pogoń wygra z Podbeskidziem, z tym się zgadzam, tylko z tym. No oczywiście po tej kolejce nie zasiądziemy na fotelu lidera, tylko dopiero po następnej.
mks pany
Po pierwsze to jeśli już ktoś wygra to ptak coś tam jeszcze a nie pogoń - bo pogoń to może sobie wygrać jakis mecz w IV lidze i tam możecie mieć lidera!!!!
Po drugie rozniesiemy ŁKS.
A ty jeżeli kochasz pogoń to nie pieprz bzdur, że ten wrzud ptak coś tam jeszcze to pogoń bo to g.... prwada!!!ha ha ha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)