mam siemensa rok i 3 miesiace i ani razu nic mi sie z nim nie działo.
-
-
telefon komórkowy
ja jestem w mixie i co tu mam ? smsy po groszu do wszystkich sieci (1zł-100) 15 gr do orange miedzy 12-18 i w weekendy (5zł-miesiąc) 5 gr do wybranej osoby (5zł-miesiąc) no i wcale nie narzekam :) gorzej jest jak trzeba zadzwonić i napisać do innej sieci ale mało mam znaiomych w innej sieci - cała rodzina w orange także nie jest źle. jakby co to zawsze mam heyah z darmowymi smsami więc daje rade ;)
"choć wiem że komóry za parę miesięcy będą pewnie tak zaawansowane technicznie
że będą mogły zrobić loda, mina lata zanim się w tym zorientuję "
Jak będą dobrze robiły to sie szybciej zorientujesz :D
Lipton, komóry wprawdzie (jeszcze) loda nie robią, ale można ich używać w nieco inny sposób, zwłaszcza gdy się przy nadejściu sygnału cholernie trzęsą. Póki co polecam odkurzacz.
kupiłem 6230i
fajna zabawka
cały dzień słucham mp3 i radia na zmianę
bateria ledwo dyszy
właśnie się formatuje
228 dni później
Ma ktoś może Samsunga x520 albo próbował ktoś go podłączać do kompa?
Posiadam kabelek D500 (firmy BlueStar), taki dostałem od sprzedawcy w sklepie i powiedział, że będzie działać. Po zainstalowaniu sterowników, programu PS Studio PIMS(za strony Samsunga) i po podłączeniu telefonu pisze ze nieznane urządzenie. Próbowałem z emulacja programem USBtoCOM (Pl-2303). Próbowałem ręcznie podać mu sterowniki ale dalej nic.
Mam obawy czy aby na pewno to dobry kabelek. Czy to aby nie był potrzebny kabel DSU-6 albo DSU-9??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)