Bardzo dobrze napisane.Brawo
-
-
BRAWO ZARZAD!!!!!!!!! -oficjalne stanowisko
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie oglądałem ale podobno Kronika posuneła się
> do tego ,że zasugerowała, że to pseudokibice
> Cracovii spalili szaliki (swoje???)
haha niewierze że są takimi debilami, są?
Brawo!! KOniec z hipokryzją!!!
Panowie, wypowiadał się teraz, w tematach dnia, jakiś koleś z Małopolskiego pzpn. Ludzie on mówi że wszystko co się stało jest Naszą winą.
No wreszcie!Super!I jeszcze kopie wraz z kaseta z meczu wyslac do UEFA!Niech widza ze
na wisle nie ma rasizmu....
To jest jego stanowisko, pewnie wczoraj w niebiesko-czerwonym szaliczku był na meczu!
Tak, faktycznie...
Psiury generalnie OK - chociaz palenie szali jest be...
Natomiast my - recydywa, kara bedzie surowa...
Cos zapominal wspomniec o rasistowskich zachowaniach psiurow...
Jakis dziwny facet.
Brawo !!!! Brawo !!! jeszcze raz brawo dla Zarządu MKS Cracovia SSA !!! koniec z tym zaklamaniem !!!
brawo
pismo jest juz na onecie i interii - super.
jurczynski dobrze wiedzial ze je napisze klub i juz wczoraj kul zelazo.
zobaczymy co zrobi teraz ex.
Szczerze to nie sądziłem, że zarząd stać na takie słowa.. tym niemniej wielkie brawa, sam lepiej bym tego nie ujął :).. w tym tekście powiedziane i wspomniane zostało wszystko.. zobaczymy czy to pismo coś da.. oby
Mam nadzieje ze maja dużo zdjec. Jakby co to przejrzyjcie własne zdjecia i nagrania, poszperajcie w necie, co by w razie koniecznosci wesprzeć klub. Niektore GTS-owksie tez trzeba by zarchiwizować, bo mogą szybko co newralgiczniejsze pozdejmować.
Wielkie brawa dla zarządu!!! Pierwszy raz od dawna jestem z nich dumny! Nie będzie UBek pluł nam w twarz! Dość zakłamania i hipokryzji! Dość pobłażania oczernianiu Naszego Klubu!
Panowie, skoro wszyscy przeciwko nam prowadzą otwartą propagandową wojnę medialną weźmy również sprawy w swoje ręce. Pomóżmy zarządowi choćby przesyłając stanowisko MKS albo nasze własne, kulturalnie wyrażone do TV, stacji radiowych, gazet i innych mediów.
mają mówić o sprawie w Faktach TVN
Bo małopolski przedstawiciel pzpn'u jest ****** jakich mało.
widziałem początek na tvn, szlak mnie trafia!!!! Dlaczego oni kłamią.
Tak trzymać !!!
tylko że w zapowiedzi w faktach TVN juz widać że nasza wina - zadyma po naszej stronie i z naszej winy :(
całe g. powiedzieli jak zwykle, raczej mało obiektywnie i skrótowo
podali w faktach że to Oni zaczeli, dodali też że pół roku temu zginął kibic Cracovii zasztyletowany przez kibica Wisły?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)