czy ja musze umrzeć i zza światów oglądać wygraną w derbach nad tą psiarnią
-
-
czy ja musze umrzeć żeby pasy wygrały następne derby?
nie jest tak źle....................
ciekawe kiedy sie doczekamy.
CRACOVIA PANY !
na wiosne wygramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PSIAAAAAAAAAAAAARRRRRRNIEEEEEEEEEEEEEEEEEE POKONAAAAAAAAAAAAAAMYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!
OOOOOOOOOO CRAAAAAAAAAAAAAAAAAAACOOOOOOOOOOOOOOOOOVIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
KLUBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
wielgus...wychodzi na to że musimy Cię poświęcić :-)
Paradoksalnie; z wszystkich 5 meczy od powrotu do ekstraklasy, ten był najbardziej wyrównany... Nigdy nie mieliśmy tylu okazji na strzelenie goli.
a zWisła tyle okazji nigdy nie wykorzystywała! Ehhh szkoda!!!
NIE NAPEWNO NIE WYSTARCZY ZE SIE POZBEDZIEMY TEGO BRAMKARZYNY OD SIEDMIU BOLESCI!!!
Wystarczy dożyć do wiosny 2007. Więcej optymizmu. Stało się i jedziemy dalej. Pogoń, Górnik i Widzew - realne 9 punktów. Nie musi być źle :)
nie chce mi się żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Młyny Boże mielą powoli ale sprawiedliwie...
W końcu Dobro i Prawda zwyciężą nad kłamstwem i obłudą.
Pamietajcie że Pan zawsze wsytawia swój lud na cieżkie próby
po to by odsiac ziarno od plew
A dzień sadu nadejdzie
Narów Wybrany - Cracovia Pany
obawiam sie ze tutaj wychodzi cały czas "szkoła Stawowego" i zeby ta druzyna zaczeła osiagac jakies sukcesy to trzeba bedzie sie pozbyc paru pupilkow Wuefisty i na ich miejsce sciagnac nowych graczy nie skazonych warsztatem Stawowego kazda druzyna potrzebuje nowej krwi a ja juz od zeszlego sezonu mam odczycie ze czas paru zawodnikow w Cracovii juz sie dawno skonczył.
kacper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Pogoń, Górnik i Widzew - realne 9 punktów. Nie musi być źle
A ja nie wiem czy nie lepiej byłoby wtopić w tych meczach, może profesore wreszcie by troche zmienił koncepcję. A tak to wszystko będzie w porządku, środek tabeli, bezpieczna przewaga nad spadkową, więc będzie można próbować ogrywać młodych, którzy niestety wcześniej niż za 2-3 lata nic wielkiego nie pokażą i w ten sposób będziemy dalej skazani na marazm i grę o nic.
Jahwe poddaje nas próbie.
.
Mam wrażenie, że my na pustyni jesteśmy od 1949 tj. 57 lat, choć ostatnio jakby Kanaan widać w oddali ;)
Niedobrze mi się robi jak was słucham, ja nie mam nic wspólnego z żydami i nie chcę mieć. A przegrać 3-0 to totalny obciach. Cieszę się, że nie udało mi się kupić biletu na to derby, ale jak kibice tej drużyny będą powoływać się na tą szmaciarską żydowską książkę to Cracoviinigdy nie uda się wyjść z marazmu. Tu wszyscy piszą jakby nic się niue stało, a stało się, przegraliśmy najważniejszy mecz w sezonie i to nie jedną bramką tylko do zera...
Niema tego złego co by na dobre nie wyszło. Tylko co z teg dobrego wyjdzie to niewiem.
A tak naprawde to Cabaj w wyjontkowych meczach puszcza wyjontkowe gole,musi brać kase jakąś do cholery.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)