prawie codziennie 7 km . Ale trochę trucht trochę interwały po drodze. Od miesiąca palę tylko e-papierosa wzrost jest rewelacyjny, przed rzuceniem po 7 km byłem dętka teraz... robie 7 km j.w opisałem ostatnie 300 metrów sprint 1-2 minuty odpoczynku i mogę zaczynac z powrotem :) a ile kg przez miesiąc z 100,8 spadły do 94,6 :) a zaznaczę, że piwa wcale nie odstawiłem, co drugi dzień po min. 3 pije tylko przestałem się objadać. Częściej a mniej i na noc najpóźniej 3-4 h przed snem kolacja.
-
-
Bieganie
Ja również korzystam tylko z Endomondo. Sprawiało mi tylko problemy na Blackberry, momentami gubił sygnał i na mapie wychodziło, że biegałem zygzakiem przez krzaki ;) Wcześniej używałem Runtastic, też niezłe.
Eh.. a ja się po przeziembilem a jak patrze za okno to chętnie bym jakaś przebierzke zrobił ale trzeba przeczekać do przyszłego tygodnia, bieganie + racjonalna dieta to świetny sposób na zrzucenie brzuszka polecam jeszcze domowe interwały http://www.youtube.com/watch?v=Ygu3hh7em1k&feature=relmfu
Też to zauważyłem na sobie , że nie obżeranie się ( obżeranie niestety jest przyjemne ) i nie jedzenie parę godzin przed snem to jeden z kluczy do sukcesu.
O 18 wychodzę z domu i mogę się założyć, że przebiegnę więcej kilometrów niż mój serdeczny kolega El Duce.
Endomondo jest fajne, bo nie tylko do biegania :)
Dokładnie :)
Poza tym wczoraj wyszła nowa wersja, nie maiłem okazji jeszcze przetestować. Dzisiaj pewnie to zrobię.
Przy okazji, pożyczyłem sobie pulsometr. w sumie ciekawa sprawa. Muszę jeszcze obadać o co chodzi z tymi poziomami.
1,01h dystans 10,74km
calkiem przyjemnie sie aczkolwiek kolana daly znac o sobie po 8 km...z regoly staram sie pilnowac 6-7km
RunKeeper dziala bardzo dobrze i jest darmowy:)
11.57 km w 1g:00m:18s ;) dzisiaj na kacu
25km w spokojnym tempie
szacun dla Pana
ja dzis 6,3km w 33min
dzisiaj rano 4 kółka wokół błoń.
1. 20 minut
2. 18 minut
3. 16 minut 29 sekund
4. 16 minut 33 sekundy
w sumie dystans ok. 14.36 km w czasie ok.1h 11 minut i 2 sekund :)
[color=#FF0000]E: posłużyłem się wikipedią ===> ok. 3587m[/color]
A kółko w około błoń nie ma przypadkiem 3,5 km??
chyba 3,7
Dużo za dużo :) 3530m
Właśnie wróciłem, miałem zrobić 10 tempem 6min/1km ale w pewnym monecie pojawiła się przede mną niewiasta, próbując dotrzymać jej tempa(było na co popatrzeć, uwielbiam dziewczyny w leginsach,biegła jak sarenka) zmachałem się niemiłosiernie skończyłem na 6 km i zasapany doczołgałem się do domu:)
xMikix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Właśnie wróciłem, miałem zrobić 10 tempem
> 6min/1km ale w pewnym monecie pojawiła się
> przede mną niewiasta, próbując dotrzymać jej
> tempa(było na co popatrzeć, uwielbiam dziewczyny
> w leginsach,biegła jak sarenka) zmachałem się
> niemiłosiernie skończyłem na 6 km i zasapany
> doczołgałem się do domu:)
A gdzie biegasz? wokół błoń? Ja jechałem dziś przed 20-tą wokół błoń rowerem i biegła dziewczyna właśnie jak sarenka :D w leginsach i różowej koszulce.
Boys will be boys ;-)
a poniżej link do ciekawego biegu na pustyni - w tę sobotę okolice Olkusza
http://biegherosa.pl/
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> xMikix Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Właśnie wróciłem, miałem zrobić 10 tempem
> > 6min/1km ale w pewnym monecie pojawiła się
> > przede mną niewiasta, próbując dotrzymać
> jej
> > tempa(było na co popatrzeć, uwielbiam
> dziewczyny
> > w leginsach,biegła jak sarenka) zmachałem
> się
> > niemiłosiernie skończyłem na 6 km i zasapany
> > doczołgałem się do domu:)
>
> A gdzie biegasz? wokół błoń? Ja jechałem
> dziś przed 20-tą wokół błoń rowerem i
> biegła dziewczyna właśnie jak sarenka :D w
> leginsach i różowej koszulce.
Biegam po bulwarze robiłem kółeczko miedzy mostem grunwaldzkim a zwierzynieckim, nabieram nowej motywacji dojść do takiego poziomu żeby takiej tempa dotrzymać dłużej niż przez 2 kilometry ;p
12,7km - 1,15h
[url=http://klubbiegacza.pl/index.php?link=trasy&PHPSESSID=a4638a0dbba6e1bd44bfa11cc2b7a05a]TUTAJ[/url] w porządku strona do wyznaczania dystansów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)