Nikt nie biega? Za gorąco? A tak serio biega ktoś w takie upały? Ja sobie na razie dałem spokój (ale to przez mistrzostwa bardziej;))
-
-
Bieganie
o 12 w poludnie to nie biegam ale jak slonce troche slabsze to caly czas pon-sroda-piatek...ino 6 km wiec nie ma sie czym chwalic dla dobrego samopoczucia:)
biega się, biega :) co 2 dzień minimum 8 km, czasem więcej
w upale się nie da ruszyć palcem a co dopiero biegać więc ja gonię okolo 21, dziś ide o 22
Pany uzywacie jakis aplikacji do biegania na iphona?jak sie sprawdzaja?
6 dni później
Dziś wyszedłem biegać o 7.30. Masakra! Po 7 km dałem sobie spokój. W życiu chyba nie byłem tak spocony.
Nie ma to jak Jurajski Półmaraton, gdzie strażacy polewają wodą z sikawek :D
ja ide jutro ale chyba o 12 w nocy bo nie zamierzam się zarżnąć na śmierć....
ja od jutra wracam do biegania ... i ogólnie zdrowego trybu życia :) ... ale najwcześniej tak o 20:00 ... masakra biegać w taką pogodę
ja bylem dziś( właściwie już wczoraj) po meczu i na bulwarach da się przeżyć :)
bobson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pany uzywacie jakis aplikacji do biegania na
> iphona?jak sie sprawdzaja?
Endomondo > Runkeeper
teraz w promocji wersja pro za 1 $
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bobson Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Pany uzywacie jakis aplikacji do biegania na
> > iphona?jak sie sprawdzaja?
>
> Endomondo > Runkeeper
>
> teraz w promocji wersja pro za 1 $
wlasnie bede sie przymierzał do Endomondo.Runkeeper nie jest przypadkiem za darmo?w trakcie biegu z zalaczona aplikacja przy dzwoniacym tel jest reset czy pauza?pytam o Endomondo.
a nie wiem w sumie :) zawsze zrzucam jak biegam.
ale masz autopauze więc jak staniesz to z automatu będziesz miał stop.
oba runkeeper i endo są w wersji darmowej i pro.
12 dni później
Zrobiło się trochę chłodniej więc trzeba wykorzystać ten czas na nadrobienie zaległości. Dziś rano 13 km. Całkiem przyjemnie nie za gorąco.
A ja właśnie zakupiłem nowe buty wieczorem ide sprawdzić je w terenie :)
Jeśli ktoś ma system Android na telefonie, niech sobie ściągnie darmową aplikacje na telefon 'Samsung Hope Realy'
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.torch&hl=pl więcej o tej aplikacji
biegacie i tym samym pomagacie :)
dzisiaj standardowa runda 6 km .. tempo żałosne ... a w zasadzie świński trucht :( .. muszę rzucić fajki bo to droga do nikąd przy bieganiu
To było do przewidzenia - hektolitry piwa, tłuste grille i spędzanie czasu na forum zrobiły u El Duce swoje.
A u mnie forma rośnie.
haha :) trafiłeś czasami z nudów sam sobie rozpalam 1osobowego grilla, do tego fajeczki, 3 bronki albo 200 mln, 2 kiełbaski no i jakoś się to kręci :)
Rzuciłem palenie po 10 latach :) Czekam na ten słynny wzrost 30% wydolności.
Efekty już widać :P
Przebył 8.38 km w 42m:12s.
Nowy rekord życiowy: 5 km w 24m:18s , lepiej o 1m:05s od poprzedniego.
wracajac do aplikacji to wypróbowałem Nike+running i RunKeeper ta druga opcja zdecydowanie bardziej mi przypadla do gustu.Wie ktos moze jak na Nike+ zmienic z mil na km?jeszcze mam zamiar przetestowac Endomondo...
Już to pisałem ale powtórzę: ENDOMONDO > RUNKEEPER > Inne gówna.
W sumie ostatnio testowałem jakieś pozostałe aplikacje. Wszystko gówno warte.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)