Kompetentnym czyli mnie :)))
-
-
Jest zgoda z ŁKS-em?
pamiętam na meczu koszykówki ŁKS - (...) wielką flagę CRACOVIA jakieś 6 lat temu.. byłem wtedy w Łodzi i dokładnie ją pamiętam..
pzdrw
no to do 8.. :)
zgoda to nie nasza sprawa ale atmosfera i tak bedzie zajebista !!!
pietroc
www.lkslodz.pl
CRACOVIA zadnej zgody z łks-em
a może Leszek powinien wiedzieć jak ruch krzyczał na nas polskie świnie :-))
niezły ubaw z tych zgód i kos. To może tak:
- niech chuligani zrobią sobie zgodę z Widzewem
- a ultrasi z ŁKSem
- będzie ogólnopolski precedens,
- cała Łódź przyjedzie nas wspierać na derby, a w konsekwencji
- ŁKS zrobi sobie zgodę z Widzewem
( a wcześniej chuligani KSC wymordują pikników KSC w pociągu )
;D ;D
kra - No niezłe jajca się szykują :)
jedźmy Jaf do Łodzi, bo będzie warto ;]]
chciałbym przeprosić wszystkich z Cracova za wpisy ludzi pokroju TOMEK SSA...
chlopak nie wie co pisze ;)
a tak w ogole to nie pier....... tutaj bez sensu tylko przyjezdajcie do Lodzi obserwujcie sensacyjna porazke Cracovii na gorącym terenie ŁKSu..
przypominam, ze u siebie jeszcze w tym sezonie nie przegralismy.. ;-)
:-D
GKS TYCHY
RESOVIA RZESZÓW
ZAWISZA BYDGOSZCZ
ten pierwszy raz zawsze boli najbardziej... zobaczymy za tydzien :)
Starsi pamiętają zgodę z ŁKS , młodsi niech utrzymają przynajmniej "pakt o nieagresji" , jest okazja w Łodzi . Mam nadal w szafie szalik i odznakę ŁKS - Panowie z ŁKS pozdrowienia i wyrazy szacunku . Trochę zapomnieliśmy o ŁKS-ie tak jak o Poloni Bytom - ten szalik też mam do dziś w szafie i wspominam wspaniałe wyjazdy na hokej do Bytomia .
L2: jakto nie przegraliśmy? a ze Stalą Głowno? :D
niestety ja jestem pogodzony zwynikiem jaki padnie, chciałbym prosić tylko o najniższy wymiar kary :P
ale w rywalizacji ultrasowej nie zamierzamy popuścić
pozdro i do zobaczenia w Łodzi
O ile sobie przypominam to Podbeskidzie też u siebie po raz pierwszy przegrało właśnie z Cracovią. Więc wierzę, że w Łodzi też będzie ten pierwszy raz.
JESYEM Z JG I PLAKAC MI SIE CHCE JAK SLYSZE CO WY TU WYPISUJECIE.
LECH MLODZI Z YF KILKU BRALO UDZIAL W AWANTURZE Z RUCHEM I WBIJAJA W RUCHA WIEC KONIEC DYSKUSJI ZE LECH MA JAKIES PODCHODY Z RUCHEM.YF JADA Z NAMI NA RUCH NA WIOSNE WIEC KONIEC DYSKUSJI.JEZELI CHODZI O LECH WIDZEW TO ICH SPRAWA PILNUJCIE SIEBIE.
A JAK BEDZIE W LODZI TO SIE OKAZE.
BOG NAS NIEKOCHA DIABEL SIE NAS BOJI CRACOVIA JG
Ku przestrodze, co prawda to tylko internet ale zawsze...
[url]http://www.legia.net/forum/viewtopic.php?t=1657[/url]
Sorry ale to jest jakieś straszne pieprzenie zwłaszcza w kontekście Ballady o Mariuszu. To tak jak by pogoń za 20 lat mówila o sympatii do Pasów. Realne ?
A mnie śmieszy ten wątek :/ ...
O co tu chodzi? O to czy bardziej kochacie kuzynkę czy koleżankę kuzynki?
No właśnie Craco, podając tego linka chciałem pokazać jakie bezsensowne i bezcelowe są takie dywagacje, zwłaszcza na internecie!
Pozdro!
może ktoś wie czy były jakieś wspólne flagi? moze przetrwaly?
no bo szale sa ale czy wypada je zabrac do lodzi? (chyba raczej nie?)
Przestencie pierd...c o tej zgodzie z LKS,bo sie plakac chce !!!piszecie pierdoly na forum,za nim cos napiszecie to sie dobrze zastanowcie co....bo czytaja to ludzie!!!sami robicie sztuczne zamieszanie!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)