Tylko Arka-Lech-Cracovia ..... WIELKA TRIADA!!!!!!!
-
-
Jest zgoda z ŁKS-em?
To ja byłem wczoraj oficjalnie w szaliku ŁKS-u na meczu. Jednak bardzo nielicznym się to nie podobało.Większość była bardzo pozytywnie nastawiona. Już dawniej w rozmowach ze mną nasi kibice ciepło wypowiadali się o ŁKS-ie.Na wiosnę byłem oficjalnie w barwach!CRAXY na ŁKS-ie,siedziałem na galerii.Nikt na mnie krzywo nie patrzył a jak dowiedzieli się że jestem z Krakowa bardzo ciepło wypowiadali się na nasz temat !W Łodzi jest kilka napisów na murach mojego autorstwa sławiących PASY(w strefach panowania ŁKS-u)i od dłuższego czasu nikt ich nie zniszczył!Ich kibice uważają mecz z nami za największe wydarzenie od trzech lat ,chcą zrobić najefektowniejszą oprawe meczu w swej historii!
NIE SPIEPRZMY TEGO W ŁODZI!ONI NAPRAWDE NAS LUBIĄ!
Choć bardzo rzadko zabieram głos na naszym forum, muszę jednak przypomnieć większości netowych napinaczy że zgody nie są budowane przez łącza i decyzje o ich zawieraniu podejmuje ktoś inny.
Po drugie to pomimo niewątpliwej sympati , to do zgody jest nam zajebiście daleko. Wszyskie ich układy i przyjażnie( oprócz Tych) są nam wrogie !
Uważam więc że zupełnie bezsensownym jest tworzenie sielskiego i surealistycznego ubrazu.
p.s.
autor tematu który przyznaje się do noszenia szalika na naszym meczu, nie przyznaje się do rozmowy z panem .........!
epilog - II część meczu szalik musiał schować pod kurtkę!!!
panowie na necie mozemy miec zgode z realem;)poczekajcie do godz X "Siara i wszystko jasne";)moze zgody nie bedzie ale pakt o nieagresji chuliganskiej...a to juz krok w do przodu uzbrojmy sie w ciepliwosc...sam nic nie mam do LKS pozdro.
nie ma zadnej zgody z Lks-em!!!co wy w ogole piszecie?!
NIE MA ZGODY Z ŁKS
A-L-C==>wiec lks'a nam nie po drodze...
Widziałem w Łodzi napisy Cracovi i były to na Limance i w jej okolicach i do tej pory są a obok nich napisy łks-u.
Pozdro z łodzi
chuliganskiej nie ma-fakt ale...przyjaznie zostają!!!
a moze Ci, ktorzy mowia, ze skoro jest triada, to nie moze byc zgody z ŁKS, powiedza co sadza o konszachtach Lecha z Ruchem i Widzewem?
nie, zebym sie czepial, ale to dosc interesujace
Brajt ciekawy wątek poruszyłeś ;)
Wygrajmy mecz a jeśli nasi główni kibice są zgody to OK!!!
ŁKS - Cracovia - 0-3
CRACOVIA!!!
Panowie, stałem w sobotę wśród ludzi, którzy decydują (i decydowali, kiedy większość z Was chodziło do podstawówki) o 'zgodach i kosach', i byli bardzo niemile zaskoczeni tym 'ŁKS też ... '. Zgody nie ma, jest układ o nieagresji.
Z drugiej strony wiem, że wielu z nich ŁKS bardzo lubi i szanuję. Lech z tym nie ma nic wspólnego, i jego zgody zostawcie w spokoju, nie powinno Was to interesować.
Pozdro dla Roberta i jak się dziś mówi dla wszystkich kumatych napinaczy.
A.
Parę lat temu śpiewano na hokeju Polonia-Cracovia-Tysovia-ŁKS. To długa przjaźń i nie tylko piłkarska była. Teraz hokeja u nich NIET, a szkoda, ale tą zgodę należy zachować. Lepiej mieć przyjaciół niż wrogów, można wtedy np. przejeżdżając przez dane miasto pociągiem dostać pifka, a nie kamiory.
Pozdro dla ŁKS.
P.S. Czy jest jakaś szansa na reaktywację hokeja w ŁKS-ie.
Toro powiedział wszystko w tym temacie ......
> P.S. Czy jest jakaś szansa na reaktywację hokeja w ŁKS-ie.
nie ma. inne sekcje ledwo zipią wiec ...
Czyżby ŁKS był naszą dziesiątą zgodą?
mamy 10 zgód bez ŁKS - u ...
Arka,Polonia,Lech,Stal Mielec,GKS Tychy,Sandecja,Korona,Czarni Jasło,Tarnovia,Viktoria Zizkov ...
Polonia Warszawa zapewne, a co z tą z Bytomia?
Polonia i Cracovia, Cracovia i Polonia - to też z hokeja, ale nie tylko.
Witam zgoda z łksem, z piastem co nastepne przekręcianka , tłoki ?
Wydaje mi się że niektórym z "nas" się trochę pomieszało w głowach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)