hmmm...
-
-
Jest zgoda z ŁKS-em?
Jeśli zgody faktycznie nie ma, to ja jej chce !!!
Są bardzo podobni do nas, nie tylko jeśli chodzi o barwy, poza tym była kiedyś z nimi zgoda. Oni o nas wypowiadają się bardzo miło i są bardzo przyjaźni. A poza tym mecz z Cracovią jest dla nich zdecydowanie najważniejszy i przygotowują świetną oprawę, a to świadczy o nich bardzo dobrze. To dla nich najważniejsze wydarzenie sezonu, nie mecz np. z Pogonią, ale z Pasami! To ich przywiązanie jest bardzo ważne.
ŁKS & CRACOVIA
no niestety zgody nie ma i nie zanosi się by była...
ŁKS nie znosi Lecha i to chyba jest główna przeszkoda, bo z nami ŁKS jest bardzo dobrze.
No właśnie, lubie oba kluby ale gdybym miał wybierać to jednak Lech.
Zgody nie ma bo na międzypaństwowym dali kiedyś mocno ciała, co nie zmienia faktu że masa z nas ich lubi i vice versa.
Jestem kibicem Lecha i nie cierpię ŁKSu. Za ich napinki i lansowanie się jako "rodowici łodzianie". Ściemnianie i nie przyznawanie się do porażek. Co nie zmienia faktu że generalnie ich szanuje.
jesli o mnie chodzi, to pakt o nieagresji (jesuuu, jak to brzmi....) jest OK
nie mnie z reszta wypowiadac sie na ten temat
ale BAAARDZO bym chcial, zebysmy w Lodzi zaspiewali te piosenke o pamietnym roku 82, ktora Lysy dzis zapodal... to bedzie COS!!!
ŁKS = SZACUNEK
To dla nas najważniejszy mecz od trzech lat. Dla mnie Cracovia jest zawsze na drugim miejscu po moim ukochanym klubie i nie zmienią tego nigdy żadne układy, czy ich brak.
Zgody nie ma i nie będzie, pisał już wczesniej o tym craco
Dla mnie równiez Cracovia jest drugim klubem i nic tego nie zmieni! (tylko moje osobiste odczucie)Woodland do ciebie: to co wypisujesz to tak jak bym słyszał słowa naszych niechlunych ziomali z Widzewa może wasza przyjazń jest coraz blizej?Oni zawsze szukają mocnych przyjaciół i uklad z wami bardzo by im pasował.A opis zachowania które przytoczyłes bardziej pasuje do nich niz do nas a porazek nikt sie nie wypiera.Co do naszych rywali zza miedzy to wiedz ze mogą podjąc ryzyko walki z nami tylko i wyłącznie kiedy wiedzą o 100 procentowym zwyciestwie(ostatnio nie dali nam szansy rewanzu za Polske kiedy to otrzymalismy baty od nich i Ruchu,ostatnio nie zatrzymali autokaru i nie podjeli walki)
Pamietam jak byliscie u nas na derbach, na FC Porto w 94 roku tez bylo fajnie. W ogole zawsze wiekszosc kibicow wspomina Craxe bardzo cieplo.
Dla mnie ta zgoda jest nadal, choc nasi i wasi ludzie od mocnych wrazen sa chyba przeciwni temu. Jesli za dwa tygodnie nie bedzie flugania na meczu, a nawet jakies cieplejsze okrzyki to bedzie luzik. Wazne zebysmy mieli do siebie szacunek, bo i tak to w tym momencie jest najwazniejsze, a Lech i Arka czy inne wasze zgody niech nie wtracaja sie w to.
ŁKS & Cracovia to przyjazn od ponad 20 lat, ktora trwala i w sumie trwa nadal ( nawet jesli nie jest to oficjalne, to wiem ze sporo kibicow obu klubow uwaza nas i was za swoich przyjaciol )
Pozdrawiam
eldorado przypominam ci że w autokarze jechała grupa ultras. doczytaj dokładnie co pisza na necie:))
pozdro
TYLKO ALC
Dla mnie rts=gts kiedyś było to mocna zgoda, co się wogóle stało, że teraz jej nie ma?
PASY&ŁKS
Właśnie: kiedyś to było tak, że RTS=GTS=Ruch Ch.
Kiedyś też było i tak, że Lech=KSC=ŁKS
Czy jakieś jednostkowe nieporozumienie napalonych takie wieloletnie układy zrywa?
O co tu idzie?
Właśnie, o co tu idzie? ŁKS to porządna firma.
przemek nie bierz wszystkiego tak bardzo do siebie co piszą na forum ,było do nich machane widzieli i wiadomo kto tam był kazde tłumaczenie jest dobre.
A ja pamiętam jak się śpiewało:
"Areczka, Polonia, Cracovia, ŁKS"
Dla mnie sprawa jest prosta. Leszek toleruje śmierdzieli z Chorzowa ( k..... , jak ja nie cierpię hanysów ! ), to my też mozemy mieć układ z kim chcemy ! I wiem,że raczej będzie ! Miałem okazje rozmawiać z osobami , ( na Aluminium ) , które cos u nas znaczą i raczej z ich strony nie będzie żadnych akcji na ŁKS. Wybieraja się do Łodzi, ale w zupełnie innym celu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)