Owszem byli tacy na trybunach co upatrzyli sobie atakowanie Nowaka (ale prawie każdy zawodnik nawet Gizmo i Bojar mają swoich "szyderców" jedyni wolni od tego to chyba tylko Fąfel Plastik Baranek i Wacek)
ale też zawsze byli tacy co wychwaliali Pawkę.
Paweł masz swoich stałych kibiców a ostatnio chyba już cąły stadion przekonałeś ,że jesteś gość!
Czy skrzydłowy czy obrońca czy defensywny pomocnik. Zawsze jest gra na maxa ...I O TO NAM KIBICOM CHODZI!
http://cracovia.pasy.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2324&Itemid=62
-
-
do Pawki!
Ja też tak sądze ,a na meczu staram się nie obrażać pilkarzów bo to żle świadczy o wychowaniu.Wyjątkiem był Magiera ale to osobna historia.
100% poparcia dla P.Nowaka !!!!!
też popieram
natomiast troche sie dziwie że Pawka ma wrażenie że jest często obrażany
co innego jak by to powiedział pewien bramkarz albo pewien napastnik
najlepszy dziś Pasiak na boisku!!!!!!!!!!!!!!!
Też tak myślę. Najlepszy.
Brawo Paweł Nowak oby tak dalej.A ci co obrazają to są głupcy.
Kto tak pięknie gra TO CRACOVIA
Gratulacje -zawsze w ciebie wierzyłem.
Najleszym zawodnikiem na boisku był owszem Paweł ale Szwajdych.Nowak miał bardzo słabą pierwszą połowę i nadawał się do zmiany.W drugiej było o wiele lepiej.
Można by założyć jeszcze z 5 tematów o tym kto był najlepszy w meczu z Koroną i policzyć ilość oddanych głosów, albo nie, wystarczy policzyć głosy i Daria i sprawa się rozstrzygnie. Chyba jednak nie Pawka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)