Od razu dodam, ze jest to piatek.
Zbierzmy sie jakas konkretna ekipa! Nie jest to daleko (130 km), dojazd latwy (co ~godzine z dworca głównego autobusy - ok. 15zl bilet ulg ok 18 bilet norm), Po meczu mozna wyskoczyc do jednej z Krynickich dyskotek (sa blisko lodowiska), np. do tej, w ktorej nasi hokeisci zrobili burde:D. Lodowisko maja zajebiste, hmmm, co tu powiedziec... po prostu JEEEDZIEMY!!!! :D
P.S. Pisze tak wczesnie, zeby przynajmniej te 50 osob sobie czas zarezerwowalo...
-
-
WYJAZD DO KRYNICY 27.10.2006 !!!!!!!!!!!
Jeszcze Sandecja pewnie moglaby nas wesprzec, bo maja 30 km :)
jak juz cos to ok 150 km
a organizujesz cos bo pksem to chyba nie zabardzo zwłaszcza ze cala trasa na Tarnów jest w strasznym stanie ( mozna sporo czasu spedzic w korkach )
Oby tylko w ten dzień derbów nie było.....(jesli nas wpuszzcą rzec jasna).
Derbów w ten dzien raczej nie będzie...
I mam nadzieje ze będzie nas sporo w Krynicy...
12 Kolejka OE rozgrywana jest 28-29.
Co do tego co Dev pisze, to prawda, ze w zlym stanie, a co do zorganizowanego wyjazdu to i tak trzeba jechac na tarnow, bo na gdow raczej nie bardzo autobusem. Myslicie, ze moznaby zwrocic sie z prosba do klubu o organizacje wyjazdu?
Zgłoś się !! Zobaczymy co z tego wyjdzie... mam nadzieje ze zortganizujesz wyjazd 200 kibiców:P
4 dni później
PANOWIE JEDZIEMY MY JEDZIEMY BUSIK DO ZOBACZENIA W KRYNICY .
No coś mało chetnych jak narazie...:(
Panie,panowie co z Wami...??
No zorganizowanie wyjazdu raczej nie jest mozliwe. Ja bede na pewno.
Ehhhhhhh! Jak będzie nas mniej niż Tychów to będzie obciach...
Napiszcie ilu od was bedzie na pewno, ja jade z kumplem + 1 fan Pasow z Krynicy. Na pewno bedzie Fc Muszyna.
P.S. Trzeba wczesniej sie gdzies zapisywac czy jak?
Jak byliśmy na Tychach to bilety normalnie można było kupić w kasie i nie było żadnych problemów z wejściem.
Bilety w cenie 5zł ulgowy 10zł cały.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)