749 bo jeden dla mnie
-
-
Derby z kibicami Cracovii!!!
Jak mozna sobie zarezerwowac bilet ???
Dziękuje tym,którzy przyczynili się do tego,że wejdziemy na te jakże ważne i historyczne derby.
Kibicom wisły też w pewien sposób dziękuje,za to że wstawili się za nami i do końca opowiadali się za wpuszczeniem nas na ich stadion.
Niech te derby będą godne 100 lecia.
Ale nas załatwili 750 biletów.. ciekawe ile będzie zwrotów ...ale wstyd ;-)
Przeca prawdziwych kibiców Cracovii jest tylko 300.....
a czy ktos sie orientuje w kwesti czy bedzie mozna wziasc tylko jeden bilet na osobe czy tak jak przy innych wyjazdach mozna wziasc kilka biletow o ile sie ma pesel osob
Jestem z Gdyni !
Jak moge zamuwic bilet ???
30-552 Kraków
Wielicka 101
Tel.: 0 (12) 29 29 100
29 29 101
29 29 102
Fax: 0 (12) 655 18 82
e-mail: klub@cracovia.pl
Tu masz nr do klubu. Zadzwon.
Dzieki...
są już bilety na wielickiej....!! no to jedziemy :D info www.cracovia.pl
Mało komentarzy, widzę że wszyscy na Wielickiej. I bardzo dobrze mecz bez kibiców przyjezdnych traci na wartości i ta adrenalina :)
Uprzejmości na pewno nie będzie ale na pewno bedzie gorąco i mam nadzieje że każdy da z siebie wszystko aby sprawić że to piłkarskie święto zapamietamy na długo.
pozdrawiam
podbno na wielickiej bójki :)
.
zostało moze z 50 biletow :)info z godz 17......
Ciekaw jestem TERAZ wypowiedzi Tych ludzi ktorzy pisali pierdoly o wstawieniu sie WISLY w sprawie Waszego wejscia na Derby !!
Ps.
Niech wyra lepszy , Niech wygra sportowa rywalizacja !
Pzdr z Chicago gdzie Wisla i Cracovia to jest...... KRAKOW i wszyscy razem WSPOLNIE tu meczyk sobie zapodamy i sie oczywiscie .... schlejemy !
!!!
Moze ktos kupic bilety... ?
Bo chcemy przyjechac z Gdyni... !!!
Krolik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekaw jestem TERAZ wypowiedzi Tych ludzi ktorzy
> pisali pierdoly o wstawieniu sie WISLY w sprawie
> Waszego wejscia na Derby !!
>
> Ps.
> Niech wyra lepszy , Niech wygra sportowa
> rywalizacja !
> Pzdr z Chicago gdzie Wisla i Cracovia to
> jest...... KRAKOW i wszyscy razem WSPOLNIE tu
> meczyk sobie zapodamy i sie oczywiscie ....
> schlejemy !
Bywam czesto w Chi-town i nie spotkalem sie z wspolnym ogladaniem meczow...Ale nie wazne. Gdzie to w chi-town wspolnie ogladacie??
Są jeszcze wogule bilety... ???
chyba juz niema skoro sa bojki ;/
wybaczcie Panowie z Areczki ale na taki mecz ciezko naprawde o bilet ;/
No wiemy... Wlasnie...
Ale chcielismy tez tam byc... !
No trudno... W nastepnym roku wpadniemy... !
Dzieki...
DoBoJu CRACOVIA !
Zakończyła się już sprzedaż 750 biletów dla Kibiców Cracovii na sobotnie Wielkie Derby Krakowa. Zainteresowanie było ogromne, a wiele osób musiało niestety odejść z kwitkiem z siedziby klubu przy ulicy Wielickiej 101, gdzie sprzedawano bilety w cenie 15 złotych. Kibice, którzy zakupili bilet, proszeni są o przybycie w dniu meczu do godziny 15.30 na ul. Kałuży, skąd specjalne autobusy będą ich dowozić pod stadion Wisły Kraków. Wszystkich prosimy o punktualne przybycie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)