Z forum psiakow..."Ze względów bezpieczeństwa na mecz derbowy Wisła Kraków : Cracovia Kraków rozgrywany na stadionie przy ul. Reymonta nie będzie można wnosić na sektory dla publiczności butelek plastikowych, bez względu na pojemność. Prosimy wszystkich kibiców Białej Gwiazdy i KIBICOW GOSCI o dostosowanie się do naszego zalecenia."
-
-
Derby z kibicami Cracovii!!!
[url]http://www.cracovia.pl/index.php[/url]
Lepiej spieszcie sie po bilety bo już duzo sprzedanych :)
uraaaaa
rozumiem, że dostajemy te regulaminowe 750?
Raczej tak. Powinny być szybko bo Wisła miała juz je wydrukowane.
Witam... :D
Chce dowiedziec sie czy jak przyjade z Gdyni... to czy dostane bilety na derby... ?! Prosze o odpowiedz... !
Mają być po 16tej.Ale nie jest pewne.
Heh już myślałem że sie nerwicy nabawie juz godzine siedze na kompie i odsiweżam wszystkie mozliwe strony żeby usłyszeć tą piękną informacje:))))))))))))))))
Teraz wszyscy srpintem na wielicką
Panowie te derby wygramy!! Bóg jest z nami za Pasami!!!!!!!!!
TEFAL skad info że po 16tej,
dzwoniłeś do klubu?
Tak ale baba mi nie powiedziała konkretnej godzinki.A ceny powiedziała że są na stronie oficjalnej hehe
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepiej spieszcie sie po bilety bo już duzo
> sprzedanych
jak sprzedanych jak jeszcze nie ma co sprzedawać
Potwierdzam też dzwoniłem kobita powiedziała że mają byc w godzinach popołudniowych
Cena 15zł, dzwoniłem przed momentem do klubu. O ile kobita była dobrze zorientowana.
potwierdzam 15 PLN
info pewne
ponoć informacja ma być umieszczona na oficjalnej stronie odnośnie biletów jeżeli się pojawią w sklepiku klubowym i na pewno nie wcześniej niż o 16 a cena na pewno 15Pln
15 zl ???
Niezle jajca. Macie taniej niz my.
bo to wyjadzowe bilety przecież :)
na każdy mecz nie zależnie na jakim stadionie z jaką drużyna bilety dla gości kosztują 15Pln
dostaniemy 750 biletów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)