Slusarczyk wolny zawodnik ciekawe czy pasowałby do Cracovii ???
Kulik: zadecydowała konkretna oferta http://www.hokej.zaglebie.sosnowiec.pl/news/997-fsadfsa
jakoś to odejscie mnie zupełnie nie rusza !::::)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Kulik - może nie wypalił do końca w poprzednim sezonie ale wierzę, że jak by został to grałby o wiele lepiej; a tak na marginesie - bardzo ale to bardzo sympatyczna osoba - pozytywny charakter
potwierdzam... strasznie, ale to strasznie sympatyczna osoba, zajawiona Pasami z ktora mialem przyjemnosc wspolnie zaspiewac wTSK :-)
W takim razie Kulik powinien zostać. Wiem, że mamy problem z obrońcami ale Kowalówka powinien polecieć w pierwszej kolejności (chyba że już go nie ma).
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> potwierdzam... strasznie, ale to strasznie
> sympatyczna osoba, zajawiona Pasami z ktora mialem
> przyjemnosc wspolnie zaspiewac wTSK :-)
Pasami... i vice mistrzem kraju w piłce nożnej (ale troche mniej niż Pasami); tak na marginesie mam nadzieję, że wspólnie wypijemy skrzynke piwa (taka obietnica jeszcze kiedy u nas zaczynał)
Tomasz Cieślicki, Grzegorz Horowski i Adrian Kowalówka przedłużyli kontrakty z Cracovią - [url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/trzech_hokeistow_przedluzylo_kontrakty_z_cracovia]LINK! - [Cracovia.pl][/url]
Na oficjalnej jest napisane, że "[i]w najbliższym sezonie, wbrew spekulacjom prasowym - "Kowal", "Horoś" i "Cieślik" - nadal będą reprezentować pasiaste barwy.[/i]" a więc zakładam, że ich kontrakty obowiązują do końca sezonu 2012/13 i taką też informację umieściłem w wątku "Kontrakty Hokeistów Cracovii".
Horowski i (zwłaszcza) Cieślicki, to dla mnie nadzieja, nie błyszczeli w ubiegłym roku, ale byli po pobycie w de facto juniorskiej Krynicy. Podczas poprzedniej gry u nat Tomek pokazał, że potencjał ma i tak naprawdę bardzo dobrze się stało, że dostają nowy sezon-szansę żeby przygotować się z drużyną, pod okiem Rudiego i teraz pokazać czy ich na coś stać i jeśli tak to na co. Natomiast Adrian to typowy uzupełniacz składu. Na jego ocenę mocno rzutuje zawałka z trzeciego meczu finało p-o i inaczej być nie może. Ciężko więc w tym momencie o zachwyty, bo lepszych obrońców straciliśmy, albo przeszli nam koło nosa, no ale zobzaczymy, dostał szansę, niech zasuwa żeby ją wykorzystać...
W ubiegłym sezonie dołączyli w trakcie jego trwania. Do nadchodzącego sezonu przygotowywani są przed jego rozpoczęciem - jak chciał sam "Rudi". Trener Roháček wie co robi.;)
Jak dla mnie szkoda ze pierwsze podpisujemy czy przedłużamy kontrakty z zawodnikami z 3,4 czy nawet 5 -tej formacji (choć i to fajnie ) szkoda bo n.p. Sarnik czy D.Laszkiewicz czekają i mogą zmienić pracodawcę ?!
Nie wierzę, żeby Daniel zmienił, odrobinę nieładnie sobie z nim decydenci pogrywają (czyt. bezczelnie walą w ch*#a) ale on wytrzyma. I to nie po to, żeby dostać standing ovation na pierwszym meczu (i tak dostanie...), ale dlatego, że jest prawdziwym Kapitanem tego zespołu ma honor, godność i coś do udowodnienia, no i zostało mu jeszcze trochę bramek do zdobycia dla nas... Poza tym (to już mój prywatny osąd i nadzieja) myślę, że jego już tutaj "coś trzyma" i nawet jak zakończy karirę to zostanie w Pasach.
w kwestii Daniela - trudno o lepsze podsumowanie żółta kaczko.
J/W. Poza tym "Rudi" w wywiadzie powiedział, że jeżeli nie w składzie, to ma jakąś inną funkcję dla Daniela.
A jak wyglada sprawa z Kosidla??On ma wazny kontrakt czy jest jeszcze bez kontraktu??Zeby nasi sie nie obudzili z reka w nocniku jak podpisze on gdzie indziej kontrakt a szkoda by bylo bo postep zrobil niesamowity i szkoda by go bylo stracic!!
Z tego co wiem i co mówił forumowicz marcin_ksc Kosidło nie ma ważnego kontraktu, a poza tym on był chyba wypożyczony z Orlika Opole. A oprócz tego problem jest taki, że Paweł waha się czy nie zakończyć przygody z hokejem w celu robienia prawniczej kariery.
Dzieki Agencie.
Szkoda by bylo zeby zakonczyl kariere bo naprawde w zeszlym sezonie bardzo fajnie wygladal jego gra.
I na trybunach bardzo sympatyczne jego kolezanki byly...
Kruszyna, my dobrze wiemy, że Tobie o koleżanki chodzi.;)
boze kochany o czym wy dyskutujecie :) Horowski, Cieslicki, Kosidlo ....8 sort :(
pełna zgoda z żółtą kaczką Daniel to jest GOŚĆ, to jest prawdziwy kapitan i wg mnie Daniel dla Cracovii jest ważniejszy niż... Leszek, nie wierzę w to że klub nie chce podpisać kontraktu z Danielem, mam nadzieję że to takie targi o ... kasę, a w to sie nie mieszam
tak osłabionej drużyny nie wyobrazam sobie bez Daniela, jesli Klub chce oszczędzać na Danielu to skandal !
PS 1 nie chcę na dzis Daniela w innej roli, chcę go widzieć na tafli !
PS 2 czy widzieliście hokejowy wystrój w Pepez Pizza ? w znacznej mierze to jest robota Daniela ! Brawo Kapitanie
PS 3 mam nadzieję że nie będzie tak że za to iż Leszek się przewracał w finale głową zapłaci ... Daniel
podkreślam pozbycie sie Daniela to wielki błąd, kilka tygodni temu rozmawiałem z WPyszem na temat Daniela i przyznam szczerze byłem zaskoczony że WPysz któery powołał go po latach do kadry, ceni go za takie same walory jak Rohacek, tj. za charakter i W Pysz twierdził że Daniel był dla niego pewniakiem na MŚ w Krynicy, a klub dzisiaj nie chce podpisać kontraktu z Kapitanem, po prostu nie wierzę !
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> boze kochany o czym wy dyskutujecie :) Horowski,
> Cieslicki, Kosidlo ....8 sort :(
Marcinie, ale nie ma po co aż Boga wzywać, bo powód do radości jest. W końcu coś się zaczęło dziać i to całkiem dynamicznie idzie, to raz. Dwa to co prawda Horowski i Cieślicki nie zachwycili w zeszłym roku, ale są młodzi i to jest bardzo, ale to bardzo dobrze, że tacy dostają szansę. Zwłąszcza, że sporo osób tu pamięta Tomka z poprzedniego pobytu i potencjał na granie wtedy miał, więc spokojnie, Rudek wie co robi. No i na końcu najważniejsza rzecz - wybacz, ale nazywając Kosidłę ósmym sortem obrażasz go i to ciężko. To jest chyba jeden z zawodników, który w minionych dwóch latach poczynił największy postęp, do tego drugi sezon z rzędu trafia w finale, ma już na koncie grę zarówno w pierwszej jak i drugiej piątce. Sorki, ale pisząc wprost - na ten moment, kiedy wyobrażam sobie Pasy po zakończeniu kariery przez Laszkiewiczów, czy Słabonia to widzę wtedy Kosidłę jako jedną z lokomtyw drużyny. On teraz ma czas żeby się do tego przygotować i wykorzystuje ten czas naprawdę bardzo rzetelnie. Oby nie zakończył kariery i został, choć jeśli chleb prawniczy wyda mu się bardziej smaczny i realny, trzeba to będzie zrozumieć. Z żalem tak dla pełnej jasności...
Oczywiście jak to zwykle bywa brak informacji o długości kontraktów Rutkowskiego i Kowalówki ([url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/lukasz_rutkowski_zostaje_sebastian_kowalowka_przychodzi]LINK![/url]). W wątku o kontraktach zakładam więc, że podpisali na rok.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)